Superfijne producten!

Ik gebruik nu alweer 4,5 jaar de producten van Uncover Skincare en wil ook niets anders meer! Tussendoor nog eens een ander merk geprobeerd omwille van de prijs, maar toch heel snel weer terug naar mijn vertrouwde verzorgingsproducten en routine.

Ik heb het al vaker gebruikt en ben blij dat ik weer terug naar deze lijn van Dr Ultee ben gegaan. Poriën zijn fijner , mijn huid glanst en heeft een goede doorbloede teint. Makkelijk in gebruik . Ik gebruik reiniging daarna de exfoliant het serum en de moisturizer in de avond en in de ochtend de reiniging, moisturizer en sunfactor. Ik zou het iedereen aanraden

Uitstekende producten

Al jaren gebruik ik producten van Jetske Ultee. Sinds een jaar last van rosacea en met advies in producten is mijn huid rustig. Super team en advies.

Was ik hier maar eerder mee begonnen, heerlijk!

Ik heb de producten van het 5 stappenplan voor de normale tot droge huid aangeschaft. Heerlijk! Ik merk nu al dat mijn huid hier echt baat bij heeft. Het voelt zachter, voller en straalt naar mijn idee. Ik word er heel blij van!

Heerlijke gezichtsverzorging.

Fijne complete verzorgingspakketten. En snel in huis.

Geweldige producten

Geweldige producten, geen allergische reacties meer en voldoende reinigend en voedend. Mijn huid ziet er goed uit!

Geweldig!

Ik gebruik nu al enkele jaren alle verzorgingsproducten en ben er heel tevreden mee. Mijn huid is sindsdien zo opgeknapt!! Voor mij niks anders meer

Mijn huid reageert heel goed op de producten van dr. Jetske Ultee.

Top producten

Al jaren gebruik ik naar tevredenheid de moisturizer, de repare creme en mijn absolute favoriete: het vitamin A serum. Kan niet meer zonder. Snelle levering, leuk verpakt en je spaart punten bij elke bestelling. Kortom Top.

Goede ervaring

Snelle verzending en tot nu toe fijne producten.

Fijn voor mijn gevoelige huid

Eindelijk een foundation die echt parfumvrij is. Ik heb lang mineralen make-up gebruikt maar miste toch een fijne vloeibare foundation. Maar met een parfum allergie is deze echt lastig te vinden gezien er toch vaak parfum onder een verpakte naam in zat met weer een allergische reactie als gevolg. Fijn aan deze foundation is dat hij zuinig in gebruik is en niet zwaar op de huid ligt. Echt heel blij mee.. lichte dekking waardoor m’n sproetjes er nog mooi door komen.

Drukknop vitamine A serum geblokkeerd

Ik ben er tevreden over dit product, maar ik heb een probleem met met de doseerknop. Ik heb voor mijn huidverzorging gekozen voor een vitamine A serum. Nu heb ik het nieuwe product meegenomen op vakantie. Waarschijnlijk is door de luchtdruk in het vliegtuig de doseerknop geblokkeerd en komt het serum er niet meer uit. Wat kan ik doen om het open te krijgen?

Na 40 jaar een top product gevonden!

Na het kopen van de gezichtslijn Heb ik de (Oranje ) Suncover 30 ook gekocht en ik geloof het nog steeds niet, maar na 40 jaar ellende met mijn huid heb ik geen last van zonneallegie gehad, mijn huid is helemaal rustig gebleven . Nu hoop ik dat deze dan ook in de verkoop blijft!

Teleurgesteld in vernieuwing zonnebrand

De vernieuwde zonnebrand is op mijn huid helaas niet zo fijn als de oranje versie. Deze is veel plakkeriger en smeert minder goed uit. Kleding dragen na het insmeren is nu zeer oncomfortabel terwijl dat met de oranje beter aanvoelde. Hij gaat in de zon wel minder stinken, dat is het enige voordeel. Jammer dat de nieuwe en oude niet naast elkaar verkocht worden, dan kan je kiezen welke je wilt gebruiken. Een beetje kort door de bocht deze actie. Ik was juist zo blij dat ik niet meer verder hoefde te zoeken. Dus hierbij mijn verzoek om de oude weer in het assortiment op te nemen en dan misschien in een kleinere oplage?

Fijn in gebruik

Mooie foundation. Niet te dik en niet te dun. Ik krijg geregeld complimenten over mijn foundation. Het ziet er natuurlijk uit en is fijn in gebruik. Ik heb lang gezocht naar een geschikte foundation en veel verschillende merken geprobeerd. Deze foundation is absoluut de mooiste. Wat ik wel jammer vind is dat de dop niet goed sluit. Ik ga geregeld op reis en de foundation gaat eigenlijk altijd open in mijn toilettas. Deze plak ik tegenwoordig vast. Het tuitje is wat kwetsbaar.

Helaas allergische reactie

Het product zelf is heel fijn maar jammer genoeg kreeg ik ondanks de voorschriften en testen op mijn arm een behoorlijke allergische reactie die 10 dagen aanhield. Daarna de moisturizer nog een keer voorzichtig geprobeerd maar helaas toch weer een reactie. Ontzettend jammer en ik ben er van overtuigd dat het voor velen een super product is maar helaas voor mij niet. Ik moet de producten dus terug sturen.

Producten van Jetske Ultee zijn top!

Al vele jaren gebruik ik de producten van Jetske Ultee, elke ochtend en elke avond. Sinds kort gebruik ik ook de make-up, poeder en bronzer. Dat bevalt me ook uitstekend. Er worden geen agressieve stoffen gebruikt in de producten, alleen stoffen die goed werken.

Fijne producten mijn huid is er echt van opgeknapt

Na reviews gestart met de skincare van Jetske Ultee. Het is een compleet programma en ik gebruik alle producten. Ben heel tevreden over hoe mijn huid aanvoelt. Zacht en geen droogheid mee. Ook de roodheid is verminderd!

Voedende bodylotion met zeer lang resultaat. Zeer tevreden mee, gebruik het al 2 jaar.

Heel erg helpend

Ik heb een supergevoelige huid en door eczeem en allergieën heb ik daar vaak last van. Een goed huidproduct vinden valt helemaal niet mee! Daarom ben ik zó blij dat ik bij Jetske Ultee uitgekomen ben. Geen parfum en zo voedend en verrijkend, mijn huid en ik zijn er erg blij mee. Het lost mijn huidproblemen niet op maar maakt het allemaal wel draaglijker. Ode aan de bodycream en zonnebrand!

Heel erg blij mee!

Ik gebruik de skincare nu ongeveer 2 maanden en zie echt verschil! Ik ben er erg blij mee. De producten voelen heerlijk op mijn huid. Vooral het vitamine a serum in combinatie met de moisturizer vind ik geweldig! Mijn huid lijkt voller en gladder.

Fijne crème

Fijne crème, die ik gebruik voor ruwe plekjes, lippen, nagelriemen, handen of als extra laagje over mijn moisturizer. Mijn 15 jarige dochter gebruikt de repaircreme zo nodig voor haar gezicht, voor het slapen gaan. Altijd weer wonderlijk dat je veel kunt smeren met maar een klein beetje crème.

vaste keuze

gebruik het al jaren en ben en ben er nog altijd heel blij mee.!.

Zoals altijd helemaal top!

Ik heb heel lang helemaal geen huidverzorgingsproducten gebruikt (behalve zonnebrand crème in de zomer). Met al die stofjes en geurtjes die je huid niet nodig heeft, en die in de meeste producten zitten, gebruikte ik liever niets. Totdat ik de producten van Jetske ontdekte. Die gebruik ik nu al jaren en ben er heel erg blij mee. Ik heb nooit meer droge plekjes op mijn kin en mijn huid voelt goed gevoed aan. Allemaal zonder bang te zijn om schadelijke stofjes op mijn huid te smeren. En ook als in een vraag heb krijg ik altijd fijne hulp van de klantenservice. Kortom, ik heb al mijn vertrouwen gelegd in dr. Jetske en haar producten en raad het iedereen aan.

Ik kan niet meer zonder

Mijn huid is duidelijk rustiger geworden sinds ik deze producten gebruik. Sinds kort op regelmatiger basis ook de Exfoliant en het Vitamine A serum gaan gebruiken en ik denk dat dit ook een gunstig effect heeft op mijn rosacea.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA