Niet mijn zonnebrand

Ik was op zoek naar een goede natuurlijke zonnebrand met goede zonnefilters. Ik probeerde de SUncover. Ik ben niet super ontevreden maar ook niet heel enthousiast. De Zonnebrand is erg waterig en laat een vettige olie laag op de huid achter. Zeker op mijngezicht vind Ik dit niet wenselijk want hier krijg ik pukkels van. Het zorgt er ook voor dat je meer gaat zweten in de zon. Ook had het niet echt een aangenaam geurtje. Al met al een ok creme maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Slechter dan verwacht

Ik gebruik al een tijdje de lijn van paula's choice maar wilde de lijn van dr. Jetske ultee een keer uitproberen omdat ik enthousiast werd van alle informatie op de site. De producten zien er erg mooi uit maar helaas is de werking veel slechter dan verwacht. De cleanser maakt niet goed schoon, je moet er erg veel van gebruiken wil je het gewenste resultaat krijgen. Ook het pompje vind ik niet goed werken. De exfoliant gebruik ik nu al een tijdje maar ik heb nog altijd dezelfde onzuiverheden (een aantal puistjes hier en daar). Ik had verwacht dat deze inmiddels wel weg zouden zijn maar helaas. Ook vind ik het erg vervelend dat de exfoliant op de huid blijft liggen en erg plakt. Ik had beter resultaat verwacht, vooral om de producten best prijzig zijn. Doodzonde!

Fan!

Sinds ik de producten van Dr. Jetske Jultee heb ontdekt weet ik dat ik mijn huid goed verzorg. Wil niet meer anders.

Fijne begeleiding en producten

4 maanden geleden ben ik begonnen met de skincare routine. Voor het opbouwen heb ik extra begeleiding gevraagd vanwege een gevoelige huid. Er werden goede tips gegeven en ben erg blij met de producten!

Vlot en netjes

Bestelling gaat vlot en bezorging ook. Ik zou het nog fijner vinden als het door de brievenbus kan. Ontzorgt de postbode

Fijn zonnebrand product

Smeert goed uit en ruikt lekker. Laat geen witte waas achter. Ik zou het aanraden!

Waanzinnig

Waanzinnig! Op aanraden gekocht en nu nooit meer wat anders. De verzorging die er in zit werkt onwijs goed voor mijn gevoelige huid - geen rode plekjes meer! Ook ik ga dit weer aanbevelen.

Fijne producten

De cleanser is een aangename melk, geen trekkerig gevoel meer na het reinigen. Mijn huid is duidelijk blij met dit product. De toner is ook heel leuk om erna te doen. Lekker verfrissend op deze warme dagen ook. De dag en nachtcrème is ook een hele echte crème, trekt snel in en voelt fijn aan. De exfoliater lijkt meer op een gel. Voelt ook fijn aan op mijn huid. Het nut is me nog niet echt duidelijk, ik ben ook nog maar een kleine week ermee bezig. De zonnecrème is ook echt wel een toppertje! Geen gevoelige, tranende ogen (van geen enkel product), dus heel erg blij mee!

Producten bevallen uitstekend en de levering volgens afspraak.

De crème is prettig aanbrengen en wordt snel opgenomen door de huid. Ik ben ook erg blij met de consealer, hele fijne textuur en dekt goed! Levering volgens afspraak op tijd binnen gekregen.

Huidvriendelijke producten

De basisproducten (Alleen daar heb ik ervaring mee) zijn zacht voor de huid en bieden voldoende bescherming.

Fantastisch!

Ik gebruik alle producten altaren! Heerlijk, fijne producten die mijn huid goed doen!

Superfijne producten

Gebruik nu de foundation, heerlijk blijft niet in de poriën zitten . De poeder matteert mooi en met de bronzer net die sunkissed look !

Fijne producten die goed voor je huid zijn

Ik gebruik de huidverzorging, make-up, gezichts poeders en natuurlijk de suncare al jaren tot volle tevredenheid. Krijg ook prima advies als ik vraag heb. De producten doen écht iets voor je huid.

Geweldige producten. Goede resultaten.

Fijne producten om van te stralen

Mijn huid is een stuk opgeknapt sinds ik de productenlijn van Dr. Jetske Ultee gebruik. Mijn huid is gevoelig voor acné. Met deze producten ziet mijn huid er rustiger uit en dat voelt goed.

Smeert fijn en is niet te dik

Ik vind de crème fijn smeren en het is niet een te dikke crème. Wel vind ik dat ik veel nodig heb om mijn gezicht en hals in te smeren. Meer dan 1 pompje. Dus ik denk dat het snel op is. En daar vind ik het dan wel te duur voor.

Producten die mijn huid echt verzorgen

Ik heb een best wel gevoelige huid die vaak droog is, maar ook regelmatig oneffenheden vertoond. Ik gebruik nu al een aantal jaren de producten van Jetske en sindsdien is mijn huid veel rustiger en zachter geworden! De exfoliant smeert supergoed uit, dus je hebt niet veel nodig!

Kwaliteitsproducten

Gebruik veel van hun producten al jaren. Probeer af en toe iets anders, maar kom steeds weer terug. Goede klantenservice en snelle levering.

Tevreden klant

Voor mij geven de producten een mooie boost aan mijn huid en voelt het zacht, voedend en heilzaam.

Blij met Skincare!

Sinds ik de verzorgingsmiddelen van Skincare gebruik is mijn huid rustiger geworden. De crèmes en serums voelen zeer prettig aan. Ik gebruik deze producten al een paar jaar en ben zeer tevreden. Ook de zonnecrème, die is fantastisch. De levering van de producten is altijd zeer vlot. Kortom: ben blij met Skincare!

Heerlijke producten

Ik vertrouw erop dat ik de best mogelijke producten gebruik.

Top producten!

Hele fijne producten die hun werk goed doen.

Producten die echt werken en fijn zijn in gebruik

Ik gebruik de gehele lijn voor de normale en gevoelige huid en ben zeer tevreden over het resultaat. Onlangs ook voor een huid analyse langs geweest en super prettig geholpen waardoor ik nog beter weet wat past bij mijn huid. Levering is ook super snel.

Heel goed , top producten

Gebruik de producten vanaf 2014, ben heel tevreden, mijn huid ziet er prima uit, ik had vroeger een echte “ probleemhuid”

Altijd super fijne producten.

Gebruik het al jaren ben heel tevreden.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA