Al jaren gebruik ik nu de producten van dr. Jetske Ultee en mijn huid is aanzienlijk verbeterd! Blij mee, bedankt!
Meer dan een jaar geleden kreeg ik toegestuurd een prachtige kwast en een bronzen, die kleur was zo geweldig. Die heb ik nu niet gekregen. Deze is prima, maar valt te achterhalen welke ik destijds gratis van jullie mocht ontvangen, want dat was de kleur die als ik hem opdeed iedereen dacht dat ik met vakantie was geweest. haha groeten Tineke
Heel blij dat ik dit merk gevonden heb! Niet alle producten werken goed voor mij, maar dat is natuurlijk persoonlijk en heb je bij ieder merk wel. Ik zweer bij het Azelaic Acid serum en de Toner voor de vette huid (ik heb een combinatie-huid maar het kalmeert wel heel fijn en reguleert het vette laagje). Ook een paar keer contact gehad met de klantenservice voor vragen en zoooo fijn geholpen, echt lieve dames werken hier! Bedankt voor alles :) Enige wat ik de laatste tijd merk is dat "voor 23:30 besteld, is de volgende dag in huis" niet meer opgaat. Paar keer voor deze tijd besteld en toch pas na 2 dagen in huis, dat vind ik jammer omdat je deze producten graag elke dag gebruikt. Ik vermoed dat het probleem bij DHL ligt en niet Uncover Skincare, maar misschien is het goed om dit met de koerier te bekijken?
Komen altijd beloftes na Verzenden supersnel Klantenservice on point
Gebruik alle producten van J.Ulstee en wil geen andere meer!
Zie boven
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee nu ongeveer acht jaar. Mijn dermatoloog adviseerde het mij destijds vanwege mijn aandoeningen rosacea en couperose (extreme roodheid en bultjes). Na een paar weken medicijnen gebruiken van de dermatoloog en een paar laser- en peelingbehandelingen bij een kliniek, begon ik met de paarse Uncover-serie van Jetske Ultee. De paarse producten zijn meer geschikt voor mijn huidaandoeningen. In de roze serie zit teveel werkzame stof waardoor ik juist weer meer bultjes kreeg. Al na een week zag mijn huid er voor het eerst in jaren gaaf uit. Nul bultjes en roodheid bijna volledig verdwenen, maar dat komt omdat het dan wordt aangewakkerd door bijvoorbeeld alcohol of bepaald eten (waar stofje histamine in zit). Vooral de exfoliant is onmisbaar in mijn dagelijkse regime. Inmiddels ga ik een keer per jaar naar de huidkliniek en heb ik nooit meer medicijnen hoeven gebruiken. Ik ben erg blij om te zien dat de producten zo populair zijn geworden door mond op mond-reclame. Dat is zeer terecht! Als het te duur is voor je is om de hele productlijn aan te schaffen, koop dan bijvoorbeeld alleen de toner en moisturizer. Of exfoliant en moisturizer. Die zijn echt onmisbaar in mijn ogen. Ander bijkomend voordeel: ik heb bijna geen rimpels door de producten (zonnebrandcreme) en laserbehandelingen. Kortom: koop deze producten!
Ik gebruik de huidverzorgende producten al jarenlang en ik wil niet anders meer. Als een product leeg gaat raken, dan bestel ik een nieuwe en de volgende dag heb ik het al in huis! Zo fijn!
Ik ben echt blij met alle producten en mijn huid is er echt van opgeknapt, en veel zachter ook!
De producten zijn top! Op de website kun je veel informatie vinden over welke producten het beste bij je huid passen. Vervolgens mag je 30 dagen proberen zodat je kunt zien wat het voor je huid doet. Ook kun je steeds via de klantenservice advies krijgen. Ik ben al fan!
Fijne routine ben blij met het hele pakket. Normaal smeerde ik altijd veel en dik crème op mijn huid. Nu niet meer! Een pufje crème voldoet. Huid ziet er prachtig uit! Ook de Exfoliayer is een fijn product. Dit is zo’n luchtig goedje… heerlijk. Kortom: top!
Geen droge huid meer,en ook geen jeuk.
Gebruik met veel plezier de produkten van Jetske. Ze doen echt wat voor de huid. Begon met een produkt, langzamerhand volgen meer produkten. Geen parfum en andere slechte stoffen. Daarbij zijn ze ook betaalbaar. Ook netjes verpakt bezorgt.
Dit pruduct is geweldig, zoals de hele lijn van Jetske Ultee. De bezorging met DHL verliep slecht. Het duurde 5 dagen voor het product werd bezorgd, terwijl ik al die 5 dagen bericht kreeg dat het nu toch echt tussen 10-15 afgeleverd zou worden. Het ging om een dagcreme, dus zo’n ramp is het niet natuurlijk ;)
Goede structuur en smeert fijn. Je weet dat je de beste ingrediënten smeert :)
De producten zijn heel geschikt voor mijn extreem gevoelige huid met eczeem en parfum allergie. Daarnaast worden al mijn vragen per mail heel snel en adequaat beantwoord, top! Ik ben en blijf een trouwe klant.
Sinds een aantal jaren gebruik ik de complete skincare van Jetske Ultee. Sinds die tijd is mijn huid zachter, glanzender en heel erg opgeknapt. Net na direct gebruik kreeg ik veel complimenten over mijn huid. Ik kan echt niet meer zonder!!!
Om niet op post nl te hoeven wachten, koop ik wel eens een ander merk in een winkel. Steeds een teleurstelling. Een hoop geld kwijt en mijn huid ook niet blij. Kom elke keer weer terug bij de moisturizer en serums van Jetske Ultee en huid gaat weer stralen, poriën schoon, weer een glow op mijn gezicht. Huid blij, ik blij!
Ik gebruik dit product nu enige tijd en kan niet meer zonder. Ik heb een gevoelige huid die snel reageert, maar dit product werkt uitstekend voor mij. Ik beveel het zeker aan
Ik gebruik sinds een week de cleanser voor de normale tot vette huid, de tonic en de moisturizer van dezelfde serie. Ik ben 31 jaar en ik heb al veel producten geprobeerd. Maar dit zijn echt de allerbeste producten die ik ooit heb gebruikt. Omdat de producten heel mild zijn voor de gevoelige huid. Puistjes verdwijnen of komen niet door, littekentjes/roodheden verminderen. De producten voelen luxe en zeer prettig aan. Normaliter kan ik niet tegen een tonic, maar wat voelt deze tonic ontzettend prettig aan op de huid. Ik wou dat ik deze producten eerder had gevonden! Mijn huid ziet er met de dag mooier uit en ik voel me zelfverzekerder. Iedere dag heb ik weer zin om de producten te gebruiken. Ik ga de Exfoliant ook bestellen voor de normale tot vette huid. Ook heb ik de concealer gekocht de lichte variant ook een heel prettig product en dekt prima. Nooit meer wat anders, ik weet nu zeker dat ik de allerbeste producten heb gevonden voor mijn huid en ik raad het iedereen aan! De producten van Dr. Jetske Ultee voelen als betrouwbaar, ik weet zeker dat ik er geen irritatie zal krijgen.
Ik heb een tijdje geleden het vijfstappenplan van dr. Jetske Ultee aangekocht na de huidtest te doen op de website. Ik heb alles voor de vette/gecombineerde huid: cleanser, toner, exfoliant (salicylzuur), moisturiser en de onontbeerlijke spf-crème. In het begin had ik de indruk dat het "plakkerig" aanvoelde, maar na advies van de huidspecialisten bij dr. Ultee, is dit een stuk beter. Ik gebruik nu maar 1 pompje meer in plaats van 2, zo simpel was het eigenlijk. Van de spf moet je wel meer gebruiken om zeker te zijn dat je huid beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon, maar dit is ook een zeer goed product. Ik had na twee weken Italiaanse zon best wel wat uitslag, en dat is met deze producten bijna volledig weer opgeklaard. Een aanrader dus!
Deze skin care producten bevallen mij erg goed. Geen irritaties en de huid voelt goed aan. Zelfs mijn dochter heeft deze producten aangeschaft na ze van mij een paar keer te hebben gebruikt.
Snelle service, vlotte levering. Fijn product
Fijne Daily routine met goede producten.
Sinds ik dr Jetske gebruik is mijn huid een stuk rustiger en in balans. Ik heb altijd last gehad van acne en nu heb ik weinig tot geen acne meer in mijn gezicht. Super blij met deze producten!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA