Ik gebruikt de producten al jaren naar volle tevredenheid!

Ik genruik de producten al jaren. Ben altijd zeer tevreden. Service vind ik fantastisch. Nu heb ik een set gehaald voor mijn dochter van 17. Zij is er super blij mee.

Kwaliteit en een minpuntje

Ik heb de moisturizer en toner gekocht. De producten hebben mooie ingredienten die echt van betekenis zijn voor je huid. De bestelling wordt vlot verzonden en is de volgende dag al binnen. Geen 5 sterren omdat de producten microplastics bevatten. Ondanks de nuancerende blog van Jetske Ultee zou je deze ingredienten niet meer in je producten moeten hebben en andere merken tonen ook aan dat het zonder kan. Hoop dat Uncover heel snel volgt.

Heel tevreden over de service

Super verzorgende make up producten, gebruik t dagelijks heerlijk!

Zelf gebruik ik de gezichtsproducten en tevens ook foundation. Ik gebruik 2 foundations die samen de kleur van mijn huid t beste doen uitzien.

Blij en tevreden

Mijn huid is door het gebruik van het stappenplan enorm verbeterd! Ik gebruik nagenoeg alle producten van Jetske Ultee en ben zeer tevreden. Wat ook erg fijn is, is de snelle verzending.

Algemeen ervaring

Zeer tevreden over al mijn bestellingen en altijd supersnelle levering.

Snelle, correcte verzending

Snelle, correcte verzending. Mooie verpakking.

Heerlijke moistrizer , heb maar weinig van nodig en voelt de gehele dag zeer goed aan

Heerlijke producten

Sinds ik deze producten gebruik ziet mijn huid er beter uit. Het doet wat het beloofd. Voor mij geen andere producten meer.

Mijn huid is er zoveel beter op geworden, het kan niet meer zonder

Stralende huid

Het beste compliment dat je kunt krijgen van vriendinnen: Wat heb jij een fijne glow over je gezicht. Dankzij het gebruik van de producten van Jetske Ultee.

Altijd altijd goed en snel verzonden

Ons meest gekochte produkt is is de repaircream die echt overal voor gebruikt wordt: als lippenbalsem, hand- en voetcreme, aftershave. Kortom een echte must-have. Mocht wel in grotere tubes beschikbaar zijn, aangezien een tube zo op is.

Snel geleverd!

Bijzonder fijne producten

Ik gebruik de producten al vele jaren en kan niet zonder en ben zeer tevreden . Vul de producten regelmatig aan zodat ik niet zonder zit. Ook de foundation is een heerlijk product , maakt de huid mooi glad en tast de huis niet aan .

Mijn huid heeft er nog nooit zo gezond uit gezien. Zeer tevreden

Fantastische huidverzorging

Als puber had ik al een problematische huid. Het is een tijd redelijk goed gegaan onder invloed van anticonceptie. Met de overgang kwam mijn problematische huid gewoon weer terug. Ik heb van álles geprobeerd om mijn onrustige huid onder bedwang te krijgen. Specialistische crèmes, medische gels en zeer kostbare crèmes, maar niets hielp. Dus ik ben vrij sceptisch aan dit behandelplan begonnen. Maar al na een week zag ik verbetering! Nu, ruim een maand verder, is mijn huid zó rustig, dat ik om ben! Geweldig dit behandelplan en dat ook nog eens voor een meer dan redelijke prijs! Ook de foundation bevalt me heel goed. Mooi naturel zonder dat je meteen een verschrikkelijk opgemaakt uiterlijk hebt. Heel blij mee!

Gebruik het nu 6 maanden en vind de producten erg fijn. Volgens mij doen ze wat ze moeten doen. Eerste gebruik werd mijn huid ietsje minder maar moest even wennen hierna was het super goed en fijn.

Het enige merk dat op mijn gezicht mag

Al jaren trouw gebruiker van de hele productlijn. Altijd al een zeer gevoelige huid gehad, maar sinds ik de lijn van Jetske Ultee gebruik nooit meer last gehad van een droge, trekkende huid. Ook de suncare en de bodylotion zijn absoluut favoriet hier. Nooit meer iets anders hier!

Dun smeren, dik tevreden

uitstekend

Snelle, correctie service rond mijn bestellingen. Dr. Jetske Ultee Skincare is een zeer klantvriendelijk bedrijf

Zeer zeer tevreden

Al jaren gebruik ik de producten van mevrouw Ultee en ben niet van plan dat te veranderen. De eerste keer op advies van plastisch chirurg na operatie ivm borst******. Gebruik om littekens te behandelen. Sindsdien altijd blijven gebruiken ook voor gezicht, lichaam etc.

Hele fijne producten.

Ik heb nu mijn eerste verpakking leeg en kan zeggen dat ik erg tevreden ben. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er mooi uit. Hij wordt egaler en minder droog. Ik ben er blij met deze verzorgingslijn.

Fijne producten, die doen wat ze beloven

Alle producten van Jetske zijn fijn om te gebruiken, nadat mijn huid lange tijd erg onrustig was, en er nu weer mooi en gezond uitziet, wil ik geen andere producten meer

Goede keuze

Ik heb de hele gezichtsverzorgingslijn van dr Jetske ultree nu bijna drie maanden en ik zie echt verbetering. Mijn huid is rustiger en de lijntje lijken minder diep. Het enige nadeel is dat de moisturizer vrij snel op gaat omdat je deze ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt. Het zou fijn zijn als er een grotere verpakking zou zijn.

Producten die echt werken

Al jaren fan van deze producten. Ook mijn dochter is onlangs gestart met her serum en de exfoliant ivm puistjes. blij met het resultaat

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA