Ben blij dat ik overgestapt ben van de producten van Jetske Ultee. Heerlijke producten voor mijn huid..

Mooi product

Moisturizer smeert goed uit, trekt snel in en is goed te doseren via het pompje. Ook lekker een keer geen pot. Handig dat de crème voor dag en nacht te gebruiken is. Zie geen spectaculair verschil met andere crèmes maar dat verwacht ik ook niet als 70 plusser.

Eindelijk mijn huidproducten gevonden!

Na diverse merken te hebben gebruikt eindelijk het merk gevonden dat mijn huid nodig heeft. Met het uitvoeren van de makkelijke 5 stappen maak ik nu echt mijn huid iedere ochtend en avond schoon. Mijn huid is gladder en stralender. Mijn tienerdochter is inmiddels ook de producten van Jetske Ultee gaan gebruiken. De allergoloog was verrast door haar prachtige en probleemloze huid. Jetske Ultee is here to stay!

Zeer positieve ervaringen.

Dr Jetske Ultee heeft producten die soms beter zijn dan de zalfjes en crème van de apotheek

Geweldig!

Dit is de eerste foundation die je niet ziet op je huid, het is zacht en lekker smeerbaar. Je hebt weinig nodig en verbergt vlekken. In een woord fantastisch!,

Heel tevreden

Snelle levering, heel fijn product

Geweldige producten voor betaalbare prijs

Ik gebruik de producten nu een aantal jaren en mijn huid is enorm verbeterd. Ik kan nu zonder make up de deur uit waar ik dat voorheen liever niet deed

Ga nooit meer veranderen !

Ben sinds ik de producten gebruik helemaal.in mijn sas hoe mijn gezicht en hals er uit zien en de huid aanvoelt. Nooit meer wat anders !

Fijne verzorgingsproducten!

Mijn huid reageert goed op deze producten

Fijne producten, ook voor mijn man.

In het verleden producten van Jetske gebruikt. Toch weer laten verleiden daarna door reklame van dure merken als Estee Lauder etc. Maar nu gebruik ik weer de produkten van Jetske en merk het verschil! MIjn huid voelt veel zachter aan. Ben zeer tevreden. Sterker nog: ik laat mijn man deze producten ook gebruiken. Hij had een schrale huid, met veel problemen. Al na een paar dagen is zijn huid enorm opgeknapt!! Mijn man, die eigenlijk wars is van het gebruik van producten, heeft nu dagelijks zijn ‘momentje met Jetske’.

Heel blij kennis met deze verzorgingslijn gemaakt te hebben.

Op advies van mijn schoonheidsspecialiste ben ik in aanraking gekomen met de diverse producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben inmiddels 66 en zo jammer dat ik deze producten niet eerder heb leren kennen. Zelfs nu zie ik mijn huid verbeteren. Dus ik ben fan en zal niet snel meer iets anders gebruiken.

Zeer tevreden over de producten.

Ik gebruik de producten al jaren. Gebruik de moisturizer en repair crème zelfs 2 keer per dag voor mijn gehoorgangontsteking. Heb er jaren erg last van gehad en nu al een aantal jaren bijna niet meer.Heel erg blij mee. Mijn huid ziet er rustig uit.Geen allergische reacties.

Heerlijke crèmes!

Ik gebruik inmiddels de gezichtscrème, bodylotion en zonnebrand. Het is een fijne crème, smeert makkelijk. De crèmes zijn niet vettig of te gel-achtig. Ik vind het alleen jammer dat er geen lekker luchtje aan de crèmes zit. Het ruikt naar niks.

uitstekend

Sinds twee weken geleden de foundation gebruikt. De creme smeert prima uit. De moisturizer is luchtig en trekt goed in.

Heel tevreden

Supersnelle levering en hele goede producten.

Afwachten

Ben er nu 1 week mee bezig en ik heb goede hoop

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid zacht en ziet er verzorgd uit. Geen droge plekjes meer! Dat betekent geen ‘huid zorgen’ meer dankzij skincare! Super!

Heerlijke bodylotion!

Ik gebruik deze bodylotion al een paar jaar. Ben erg tevreden. Mijn huid is zacht, en droge plekjes waar ik last van had zijn verdwenen. Het product plakt niet, en wordt goed opgenomen in de huid. Ook heb je er weinig van nodig. Ik gebruik het ook voor mijn zoontje.

Mijn huid voelt lekker zacht en is meer gevoed

Makkelijke tube in gebruik

Heerlijke producten die doen wat ze beloven!

Al jaren fan van de hele lijn van producten. Fijn in gebruik, doen wat ze beloven en snel geleverd!

Geweldig product, heel blij mee , doet echt wat voor je huid !!!

Zo blij met dit product .

Fijne cream

Heerlijke body cream

Super leuk verpakt, maar voor mij te veel verpakking voor een cadeaukaart

Mooie kaart in een mooi doosje, erg tevreden mee!! Enige opmerking: erg overbodig om deze nog in een grotere doos te doen met (weliswaar biologisch afbreekbaar) meer verpakkingsmateriaal erin.

Ik gebruik de producten uit t stappenplan al jaren en mijn huid is echt opgeknapt! Kan niet meer zonder

Super fijne gezichtsverzorging

Snel bezorgd, goed verpakt & fijn te gebruiken.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA