Het was even geleden dat ik de producten had gebruikt. En meteen merk ik weer verschil.

zacht

Ben nog maar pas begonnen met het serum dus kan nog niet veel zeggen over het effect op langere termijn. Kan in ieder geval zeggen dat m'n huid verzorgd, schoon en zacht voelt door het gebruik van de producten van dr jetske.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee een aantal jaren. Soms een uitstapje gemaakt naar ander merk, maar ik kom steeds weer terug. Producten zijn fijn in gebruik, zuinig en voegen echt iets toe aan mijn huid. Het fijne is de duidelijke uitleg en de samenstelling van ingrediënten. Door mijn enthousiasme zijn vriendinnen inmiddels ook fervent gebruikers. Jammer dat het skincenter, voor mij, (ik woon in het zuiden des lands) zo ver weg is. Lijkt mij een geweldige toevoeging!

Geen vragen waren te veel. Goede info gekregen .

Mooi resultaat en fijn te gebruiken!

Wat een feestje om deze producten te gebruiken! Voorheen allerlei dure merken gebruikt, wat op zich ook goed werkte. Maar sinds een tijdje nu al zeer tevreden met deze producten. Het is betaalbaar met hetzelfde of zelfs betere resultaat. Ik gebruik bijna de hele verzorgingslijn incl vitamin A serum en mijn huid ziet er mooi uit. Met gebruik van minder producten. En de producten staan mooi in de badkamer :-)

Sinds dat ik dit gebruik, is mijn huid rustig. Dus top.

Fijne producten om te gebruiken.

Hele fijne goed op elkaar afgestemde producten

Mijn ervaring met de verschillende producten is heel positief. Tot nu toe nog niets gehad wat tegenviel. Zachte subtiele geur en hoge kwaliteit vind ik nog het grootste pluspunt!

goede serum

ik gebruik deze serum ‘s avonds voor het naar bed gaan, mijn huid voelt heerlijk zacht aan. ik ben erg tevreden !

Ik gebruik het 5 stappenplan, het serum met vitamine A anti-aging, de suncover producten en de foundation. Het gebruiken van de producten is pure zelfzorg voor mij. De suncovers beschermen mij goed en de foundation is als een tweede huid, dekt heel mooi en blijft lang zitten. Raad het iedereen aan.

Smeert lekker!

Hele fijn zonnebrandcrème die ik voor mezelf en mijn dochter kan gebruiken. Ideaal!

Alle producten zijn helemaal top!

Gewoon fijne crèmes! Mijn huid is er door verbeterd…

Ik heb een veelbelovende start gemaakt met deze produkten

Qua substantie, (geen) geur, de opbouw in het gebruik en verpakkingen zijn de produkten erg aantrekkelijk. Ook fijn dat er telefonisch contact mogelijk is voor overleg. Voor zover ik nu kan beoordelen doen de produkten mijn huid goed. Ik ben er blij mee.

Heerlijke serums, je voelt gewoon dat ze wat doen!!

Uitstekende ervaring met de snelheid van de bezorging en de verwerking van mij order, top!

Heerlijke producten

Mijn huid is er van opgeknapt, van de beide serums en de moisterizer.

Goede website: makkelijk bestellen en snel geleverd

Zie boven

Allerlei producten gekocht vanwege acné

Top producten! Veel gladdere huid, niet meer droog. Ik was wel wat te fanatiek met de exfoilant. Deze gebruik ik nu om de dag.

Fijne produkten

Handige en hygiënische verpakking. Producten voelen fijn op de huid

Ik wil geen ander merk meer

Jetske Ultee weet wat nodig is voor een gezonde, doorvoede en zachte huid. Ik zie duidelijk de positieve uitwerking van met name het vitamine A serum en de moisturizer op mijn huid. Vanuit haar medische achtergrond kiest Jetske voor verantwoorde ingrediënten. Géén retinol bijvoorbeeld vanwege het gevaar bij te dragen aan botontkalking, maar een andere vorm van vitamine A. Het is echt een toevoeging dat Jetske duidelijke uitleg geeft.

fijn serum

heel fijn voor mijn huid

Heel fijn serum

Dit serum bevalt heel goed. Zie dat het echt wat doet voor mijn huid. Mijn huid is ook heel zacht en voelt heel prettig aan. Blijf het zeker gebruiken. Heb ook een gevoelige huid, maar heb absoluut geen last gehad toen ik startte met het serum

Volgens verwachting .

Verdraag de producten goed. Huid rustiger Prettig in gebruik

Goede skincare

Fijn product, zacht voor de huid

Na jaren van de luxere merken uitgeprobeerd te hebben zonder resultaat voor mijn gevoelig huid. Uiteindelijk een product gevonden waar mijn huid goed op reageert.

Fijne huidverzorging waarvan je weet, voelt en ziet wat het voor je huid doet

Ik gebruik sinds eind vorig jaar de routine van schoonmaken en de dag/nacht crème aangevuld met serum vitamine A. Ik ben ontzettend blij dat ik die stap gemaakt heb. Ik weet dat ik verantwoorde gezichtscrèmes gebruik en ik zie dat mijn huid heel erg is opgeknapt. Mijn pigmentvlekjes zijn minder /weg. Ook gebruik ik nu de make-up en ben daar ook heel enthousiast over. Ik zie er verzorgd en mooi uit zonder zware make-up look. Ik blijf deze producten kopen!

Zachte verzorging, Groot effect!

Ik gebruik de verzorgingslijn van Jetske Ultee al jaren en ben nog steeds super enthousiast!! Mijn gevoelige, dunne huid met couperose reageert er zó goed op. Vooral de moisturiser geeft een heerlijke vochtboost, en het Vitamine A serum is ook echt een favoriet. Daarbij vind ik het ook geweldig dat Jetske Ultee blijft vernieuwen en nieuwe producten ontwikkelt. Hopelijk komt er binnenkort nog een Verzorgende Volume mascara bij… dat zou helemaal top zijn!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA