Fijne zonnebrandcreme

De zonnebrandcreme smeert makkelijk uit over je lichaam. Het plakt wel iets maar ik heb nog geen andere gevonden die dat minder doet.

Door mijn rosacea begon ik steeds onzekerder te worden omdat mijn gezicht steeds erg rood was en ik veel pijnlijke bultjes had. Ik heb verschijnende producten geprobeerd maar het bleef. Vooral de opmerkingen die ik kreeg ‘zeker aan de wijn gezeten’ tot ‘ dat ziet er pijnlijk uit’ maakten het er niet beter op. Ik kwam via mijn moeder op de site en na fijn app contact over welk product in mijn geval wel effectief zou kunnen zijn heb ik de sprong gewaagd. Ik merk, ook al gebruik ik het nog maar kort, dat het de pijnlijke bultjes verminderd. Dus ik ben heel benieuwd hoe het er over een paar weken uitziet!

Geweldige producten

Ik ben al jaren op zoek naar een dag en nachtcrème die niet vet aanvoelen en waar geen luchtje aan zit, ik heb al zoveel crèmes geprobeerd en ze waren steeds te vet en er zat altijd een luchtje aan waar ik misselijk van werd, ik heb last van een trekkerige gevoel in mijn gezicht sinds de overgang per toeval kwam ik terecht op de site van Dr. Jetske Ultee en heb toen om te proberen 3 producten besteld cleanser de toner en moisturizer ik heb dit eerst twee weken geprobeerd en ik was zeer onder de indruk van wat de producten deden voor mijn huid, mijn gezicht voelden niet alleen beter aan maar je zag ook dat mijn huid een frissere uitstraling had, inmiddels heb ik alle producten besteld en ben zeer tevreden en blij dat ik deze producten van Dr. Jetske Ultee hebt gevonden. En ook de zonnebrandcreme in één woord geweldig niet vet en er zit geen luchtje aan en trekt gelijk in je huid ik kan het iedereen aanraden.

Kan niet meer zonder!

Gebruik deze lijn nu al een paar jaar en mijn huid is verslaafd! Merk zichtbaar verschil wanneer ik een tijdje wat minder consequent de producten gebruik. Mijn huid vraagt er dan om en dan voelt het als een verademing. Vooral bij de moisturizer!

Superfijne zonnebrand

Ik kan niet meer zonder deze zonnebrand. Smeert goed!

Smeert lekker , voelt niet vet

Fijne zonnebrand om in te smeren , voelt niet vet aan en heb ook niet het gevoel dat de huid niet meer ademt.

Een probleemhuid werd een normale huid.

Decennia lang heb ik getobd met mijn lastige huid. Eczeem, neiging tot rosacea, roodheid, pukkeltjes etc. Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik werd mijn huid rustig. Stuk voor stuk voelen de producten weldadig op de huid. Ik ben er nog iedere dag blij mee.

Beste zonnebrand crème voor gezicht

Volgende dag geleverd. Ik vind de zonnebrandcrème voor gezicht echt de aller-allerbeste. Niet goedkoop (bijna €40), maar beschermt erg goed, trekt snel in, huid voelt verzorgd aan.

Superprodukten

Ik krijg complimenten hoe ik er uit zie....zij schatten mij jonger dan ik eigenlijk ben.

De BESTE anti-zonnebrand EVER !!

Ik gebruik Suncover al enkele jaren en inmiddels ook mijn hele familie. Ik ben sportcoach op de grootste club ( Only Friends A'dam)voor mensen met een beperking en op woensdag zijn er altijd veel kinderen op het veld. Bij Pinoké waar onze zoon speel zag ik bij in het clubhuis sunmilk hadden staan voor ieders gebruik die zich was vergeten in te smeren, dit vond ik zo'n mooi idee dus heb ik een literfles SUNCOVER gedoneerd aan Only Friends voor langs de lijn. Heb de tekst aan de fles gehangen over non-profit en de mooie samenstelling van dit SUPER PROCUCT, ik ben nog steeds zó enthousiast en vertel het aan aan wie het maar horen wil !!

Fijne site, duidelijke info.

Voor een gezin met 5 personen en als gastouder is deze zonnebrandcrème een uitkomst. De ene helft wordt poepiebruin en de andere helft verbrandt snel. Nu hebben we allemaal een mooi gezond kleurtje. Met deze crème zijn we allemaal goed beschermd tegen de schadelijke zonnestralen. Het is een zachte crème die goed smeerbaar is en geen witte waas achterlaat. In heel veel zonnebrandcrèmes zitten stoffen die je niet op je huid zou willen smeren. Daar is hier goed over nagedacht en deze crème is zo ontwikkeld dat jong en oud het veilig kan gebruiken. En met de 1 liter fles kunnen we mooi een poosje vooruit!

Al jaren vaste routine

Als jaren gebruik ik de producten van Uncover. Sinds kort ook weer de toner, en vitamine A serum. Daarnaast ook exfoliant en moisturiser. Binnen 1 dag geleverd. Je merkt direct resultaat binnen een paar dagen. Enige jammere is dat er minder acties zijn voor de producten maar dat zal mij niet weerhouden deze producten te blijven gebruiken.

Eerlijke producten met optimaal resultaat!

De opbouw van het gebruik van producten klopt met het resultaat van het gebruik ervan. Na het invullen van de huidscan komt er een ongelooflijk goede analyse uit die precies de juiste producten koppelt aan mijn huid. Ik ben nu af van een overdaad aan producten en eindelijk krijgt mijn zeer geïrriteerde rosacea huid rust.

Snelle verzending. Goed verpakt.

Al jaren mijn favoriete huidverzorging

Ik heb een ruime tijd dure crèmes gebruikt en mijn huid (rosacea en couperose) knapte niet op. Op advies van familie ging ik de producten van Jetske Ultee gebruiken. Ik heb geen rosacea meer en ook mijn couperose wangen heb ik onder controle gekregen. Deze huidverzorging doet wat het belooft. De vitamine A crème is mijn favoriet. Als ik mensen die rosacea hebben vertel van mijn ervaringen, gaan ze toch andere producten proberen en klagen dan dat deze niet werken. Ik weet zeker dat Jetske Ultee’s producten verbetering gaan opleveren.

Fantastische webshop ervaring

Winkelen bij Dr. Jetske Ultee is een unieke ervaring. Van de website, het vinden van informatie, tot het plaatsen van een bestelling en het ontvangen van het product, alles is tot in de puntjes verzorgd. Altijd gratis verzonden en hoe. Verpakt met zorg en attentie voor detail. Stevige doosjes en strakke producten. En dan de zonnebrand, zonder winstoogmerk en fantastisch voor de huid. Ik kan Dr. Jetske Ultee alleen maar ten zeerste aanbevelen!

Altijd goed!

Al jaren heel tevreden klant.

Fijn product, brengt makkelijk aan

Doet wat het moet doen. Lijkt mn huid rustiger te maken bij dagelijks gebruik

Het was wel goed

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Fijne huidverzorgingslijn

Nu net een paar weekjes bezig en merk langzaam dat mijn rosacea klachten wat minden worden, hopelijk zet dit door!

Prima bodylotion

Prima bodylotion, ik gebruik hem al jaren. Trekt goed in je huid

Fantastisch product

Sinds een aantal jaar gebruik ik nu deze zonnebrand crème en ik wil nooit meer anders! Zo praktisch voor het hele gezin. Door het pompje smeren de kinderen zich zelf ook makkelijk in. Smeert goed uit, plakt niet, geen witte waas. Kortom, erg tevreden!

Ik gebruik het al meerdere jaren

Ik gebruik het dagelijks 2x en mijn huid is fris en zacht .

Fijn spul

Hygiënisch verpakt prima zonnebrandmiddel. Het smeert heel goed en makkelijk uit. Ik geef het elk jaar cadeau aan de gezinnen van mijn kinderen en ze zijn er ook blij mee.

Smeert goed uit en trekt goed in

Snelle levering en goed product.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA