Nette producten.
Goede uitleg over huidverzorging
Snelle levering van een uitstekend product.
De producten van Uncover skincare zijn fantastisch. Sinds ik ze gebruik is mijn huid zoveel rustiger geworden. Voor mij niets anders meer.
Dit is echt de beste zonnebrand die ik ooit gebruikt heb. Mijn man heeft een hele lichte huid en verbrandt heel snel, maar sinds hij deze zonnebrand gebruikt, is hij nooit meer verbrand. Zelf heb ik een getinte huid en waarbij ik met andere merken toch meerdere keren moest smeren, volstaat het met de Suncovee om 1x te smeren. Kortom, super tevreden over dit product!
Ik gebruik zowel in de ochtend als in de avond het Serum vitamine A anti-aging en Moisturizer normaal tot droge huid. Bij het aanbrengen van het serum volt dat heerlijk zacht en trekt het gelijk in mijn huid. Hierna borstel ik mijn haar en drink een glas lauw water. Dan trekt het serum er nog beter in. Daarna gebruik ik de moisturizer. Ook die trekt gelijk in mijn huid. Het verbaasd mij dat de producten zo zacht aanvoelen en snel intrekken. De bodylotion gebruik ik na het douchen. Het is als een tweede huidje. Fluweel zacht voel ik aan. De hand wash droogt mijn handen niet uit en die durf ik regelmatig te gebruiken. (Als verpleegster ben ik gewend veel mijn handen te wassen). Daar Jetske Ultee arts is in de cosmetische dermatologie heb ik het volste vertrouwen in haar. Eindelijk na lang zoeken van de juiste producten tegen acne en onregelmatige plekjes heb ik de juiste producten gevonden. Langzaam aan betel ik steeds meer om uit te proberen. Tot nu toe valt niets mij tegen.
De huidverzorgingsproducten van Uncover Skincare hebben mij nooit teleurgesteld. Het is een innovatieve merk met oog op duurzaamheid en de producten maken hun belofte waar. De snelle levering en de service zijn gewoon top!
Producten zijn vrij duur, maar ik koop hier graag de non-profit suncover, waar ik erg fan van ben na het uitproberen van vele vele cremes waar mijn huid niet tegen kon.
Ik vind alle verzorgingsproducten van Uncover Skincare goed. Mijn huid blijft er rustig van. Ik vind het fijn te weten dat er geen troep in zit en wel een aantal mooie werkzame stoffen. Ooit een uitstapje gemaakt naar een ander merk en ik kreeg meteen allerlei uitbarstingen in mijn gezicht, zelfs na een half jaar gebruik. Daarna weer terug gegaan naar uncover skincare en al snel werd mijn huid weer rustig. Voor mij geen ander merk meer!
Na alle positieve reviews deze zonnebrandcreme besteld. Smeert lekker weg, maar… totaal niet geschikt in combinatie met water! Zelfs nadat ik het 30 minuten heb laten intrekken spoelt het zo weg. Dus totaal niet geschikt voor m’n kinderen die veel in het zwembad spelen. Ook heb ik 1 zoon met een hele lichte huid… en nu wordt erg heel mooi vermeld dat factor 30 genoeg is, maar na 3x gesmeerd te hebben op een dag, gloeide zijn huid alsnog. Nooit gehad met z’n vorige factor 50 crème. Tot slot; uit de consumentenbond test lees ik dat deze crème ook microplastics bevat. Dus wat mij betreft 1x en niet weer.
Dag Mirjam, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de smeerbaarheid van de Suncover. We snappen natuurlijk goed dat je het vervelend vindt dat de crème niet goed lijkt te blijven zitten op de huid van je kind als hij veel in het water is. Het klopt dat er wat crème afloopt in het water, maar dat is normaal bij waterresistente zonnebrandcrèmes. Want geen enkele zonnebrand is waterproof: de bescherming van zonnebrandcrèmes loopt altijd terug na contact met water. Wel houdt een waterresistente zonnebrand langer in het water dan een niet-waterresistente crème. Maar doordat de bescherming terugloopt, raden we wel altijd aan om een nieuwe laag zonnebrand aan te brengen als de huid in contact geweest is met water. Droog dan eerst de huid goed af, anders kan de laag niet goed blijven zitten. Wat vervelend om te horen dat de huid van je zoon gloeide na 3 keer smeren. SPF 30 geeft de huid een goede zonbescherming als je vaak en dik genoeg smeert. Een zonnebrand met factor 50 houdt net wat meer zon tegen en kan voor jouw zoon met een heel lichte huid dan toch een betere keuze zijn. Wat betreft microplastics, ik begrijp dat het niet het antwoord is waar je naar op zoek bent, maar het antwoord is naar ons idee niet een simpel ja of nee. Het ligt er aan welke bron je raadpleegt; sommige (milieu)organisaties beoordelen bepaalde ingrediënten in de producten van Dr. Jetske Ultee als microplastics. Ik stuur je graag Jetske haar uitleg hierover door. Het is te lang voor dit platform. Mag ik je daarover mailen?
Snel ontvangen en erg fijne zonnebrand ontvangen. Smeert gemakkelijk met een fijn pompje.
met deze suncare krijg ik geen last van mijn ogen wat ik met ander wel krijg
Smeert goed weg, ruikt prima en snelle levering. Heel tevreden. Ik geloof in dit product!
Al een paar jaar gebruik ik Jetske's producten en ben er blij mee. Je betaalt wat meer maar dat is het zeker waard.
Ik heb een zeer gevoelige huid. Mijn huid voelt duidelijk veel zachter aan en gedraagt zich rustiger met deze productjes. Zeer blij mee!
Op aanraden bij jullie terecht gekomen, fijne producten en na een week gebruik zie en merk ik al verschil.
Fijne zonnebrandcrème die gemakkelijk smeert en goed beschermt. Handig dat hij voor zowel mezelf als voor de kinderen geschikt is. Mijn oudste reageert er helaas allergisch op (jeukende roodgevlekte huid) dus die moet weer terug naar ons oude, moeilijker smeerbare merk.
Een heerlijke niet ruikende goed smeerbare en verzorgende zonnebrandcreme. De 1 liter fles maakt het zeer gemakkelijk om dit als bodylotion dagelijks te gebruiken. Een klein flesje zelf (bij)vullen voor in de handtas werkt top!!
Voorlopig werkt de zonnecreme goed, smeert heel goed en komt vlot uit de bus
Heb op advies van iemand de zonnecreme besteld. Als ik het op mij gzicht aanbreng en ik zweet een beetje brand het als gek in mijn ogen.
Dag Nicole, Wat vervelend dat de Suncover in je ogen prikt als je zweet! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De Suncover wordt over het algemeen juist goed getolereerd rond de ogen. We vinden het echt naar om te horen dat je hier zoveel last van hebt. Wil je contact met ons opnemen? Dan helpen we je graag verder.
Prima huidverzorging en huideerlijk product.
Ik ben net sinds een week met de moisturizer, serum A en sun care begonnen. Het lijkt alsof m’n huid er op reageert met een branderig gevoel. Met name rondom mijn mond. Ik zie het nog een tijdje aan om het te laten wennen. Hopelijk neemt die reactie dan af. Verder vindt ik het fijne producten vanwege de ingrediënten. Die geen schadelijke stoffen bevatten. En parfumvrij is ook erg fijn
Dag Jeannet, Wat leuk dat je sinds een week bent begonnen met de Moisturizer, het Vitamin A Serum en de Suncare. Heb je de producten opgebouwd volgens het opbouwschema? https://magazine.dr-jetskeultee-skincare.nl/bijsluiter/opbouwschema. Op deze manier laat je de huid rustig wennen aan het hoge percentage actieve stoffen. Laat je het weten wanneer je hulp nodig hebt? We adviseren je graag!
Voelt prettig op de huid en is niet vettig, duidelijke gebruik instructie
Rode vlekjes zijn bijna helemaal verdwenen!!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA