Fijn werkende producten

Ik gebruik de producten van Jetske al jaren. Super fijn! Ik heb een mooie rustige huid. Dat vind ik, maar zegt ook mijn schoonheidsspecialiste. Voor huidverbetering hoef ik niet bij haar te zijn. Puur voor het relaxen. Zegt ze zelf!

geweldig!

Vijf-stappenplan en body cream aangeschaft. Vol verwachting naar uitgekeken, mooi zorgvuldig verpakt ontvangen. Producten nu twee dagen gebruikt: mijn huid ziet en voelt verzorgder en niet meer droog. Body cream smeert en voelt fijn en verzorgt mijn huid. Echt een aanrader.

Uitstekend product. Levering altijd snel en keurig verzorgd

Het bevalt me prima .

Mijn huid is er van opgeknapt.

Duidelijke website en snelle levering.

Prima spul!

Prima spul, is zuinig in gebruik. Ik bestel iedere keer opnieuw.

Niets slechts , alleen maar goeds in een flesje

Sinds ik de producten van Uncover gebruik heeft mijn huid rust. In plaats van onrust, en wordt mijn huid zichtbaar mooier. Ik merk sindsdien pas hoeveel onrust veroorzaakt is door de diverse kleurige, geurige producten die ik voorheen gebruikte: producten die steeds met veel beloftes gepaard gingen, maar bij mijn huid niets konden waarmaken. Echte schoonheid zit van binnen. Dat geldt zeker voor de producten van Uncover : functionele flesjes met een frisse bescheiden uitstalling, met daarin producten die geen schade toebrengen, maar alleen maar goeds doen!

Zoveel zachtheid in 1 pompje

Dit is echt mijn ultieme beautytip. Nergens heb ik zo'n fijne, zachte exfoliant gevonden. Je doet er heel lang mee en ik gebruik hem 2x per week. Het hele jaar door. Je huid is zó zacht en soepel. Dikke aanrader.

Heerlijk

Fijne producten: voelt fijn op de huid, geen overheersende geur en verpakking ziet er mooi uit.

De producten zijn absoluut top

Minder tevreden ben ik met de werking van sommige pompjes. Deze werken niet altijd naar behoren.

Na een week al resultaat!

Ik heb het 5 stappenplan aangeschaft omdat een vriendin er erg positief over was. Ik heb normaal een vettige, onrustige huid met puistjes en roodheid. Ik volg het opbouwschema, dus ik heb nu een week alleen cleanser en toner in de avond en ochtend, met alleen savonds moisturizer en sochtends suncare. Mijn huid is nu al duidelijk rustiger. Egaler van kleur, minder puistjes/bultjes, en ik was bang dat het vetter zou worden van de moisturizer maar dat is absoluut niet zo! Kun je nagaan wat een verschil er kan zijn als ik alle stappen gebruik. Ik ben heel benieuwd maar de eerste ervaring is al geweldig.

Na jaren lange allergische, vervelende reacties op mijn huid van diverse crèmes ,eindelijk deze producten gevonden. Mijn huid is rustig, en ziet er geweldig uit. Superblij met dit merk.Eigenlijk is alles geweldig van dit product. Ik heb jaren lang bij de dermatoloog gelopen en allerlei vervelende crèmes en tabletten gebruikt. Daar ben ik nu helemaal van af.

Fijne producten

Zeer fijne producten, voelen goed aan, smeren fijn weg en zijn makkelijk in gebruik. Een simpele druk op de knop is al genoeg. Fijne duidelijke handleiding meegestuurd zodat je thuis rustig alles na kunt lezen.

snel

tot nu toe erg positief. levering is erg snel.

Zo blij dat ik dit vond!

Mijn huid was altijd erg ‘onrustig’. Rood en geïrriteerd erg gevoelig en nooit eens een fijne ondergrond voor make-up. Ik probeerde al zoveel merken van duur tot heel duur maar mijn huid reageerde er vaak nog slechter op. Sinds ik het vijf stappen plan volg zie ik mijn huid rustig worden. Eindelijk iets wat klopt!! Ik ben een blije en tevreden klant, maar vooral mijn huid is enorm dankbaar!

Al jaren trouw aan dit merk!

Enige merk waar ik bij blijf.

Sinds een jaar gebruik ik Skincare en ben ik zeker heel tevreden. Mijn huid ziet heel rustig en ontspannend.

Goede produkten

Alle produkten zijn fijn

Zonnebrand crème er blij mer werkt echt goed

Mijn huid is nog nooit zo goed geweest!

Zeer tevreden! Gebruik de producten van dr Jetske Ultee nu zo’n twee jaar en er is niets in mij dat ooit nog wil switchen naar een ander merk. Mijn huid is nooit echt slecht geweest (gemengde huid), maar had af en toe wat droge plekjes met hier en daar zichtbare velletjes (vooral in de winter). Mijn huid is nu al 2 jaar super goed gehydrateerd. Heb ook nog maar zeer zelden een mee-eter of puistje. Producten trekken snel in en voelen niet vet aan op de huid.

Top producten

Geweldige producten

Ik gebruik al jaren alle huidverzorgingsproducten maar ook de cosmeticalijn. Allemaal geweldig, ik wil niets anders meer

De Suncare bevalt mij uitstekend!, Het is goed te gebruiken , zonder extra Moisterizer eronder, anders vind ik het p.s iets te veel van het goede vooral op warme dagen.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb door de jaren heen verschillende producten van Uncover gebruikt en over allemaal tevreden. Ook vind ik de blogs over allerlei huidgerelateerde onderwerpen, en zeker niet alleen over eigen producten, van Jetske Ultee heel fijn.

Super fijne producten

Al veel producten geprobeerd maar sinds ik deze producten gebruik nergens geen last meer can

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA