Aanrader

Ik heb nu voor de 4e keer de foundation besteld. Gebruikte nu een keer een ander merk maar had al meteen spijt. Mijn huidige foundation wel opgemaakt maar ben heel blij weer die van Jetske te kunnen gaan gebruiken!

Zeer tevreden met de producten!

Ik ben al jaren tevreden met de producten. Wat ik ook fijn vind, is dat je niet onnodig meer bestelt dan je op dit moment nodig hebt, omdat er geen verzendkosten bijkomen. Zo heb je geen producten die kunnen bederven. Goed concept.

Ik had niet anders verwacht!!

De poeder en consealer had ik niet eerder gebruikt maar bevallen zeer goed, evenals dede verzorgingsproducten die ik al enige jaren met volle tevredenheid gebruik. Maria

Altijd weer tevreden

Ooit bij bestelling geplaatst ivm recensie beste zonnebrand. Inmiddels hele lijn besteld en 100% tevreden

Snel en netjes geleverd

Heerlijke verzorgingsproducten. Gebruik ze al jaren, allemaal. Ik word dit jaar 80 en niemand wil geloven dat ik de waarheid spreek als ik dat zeg. Mede dankzij Jetske's skincare!

Al jaren betrouwbare producten.

Ik gebruik de producten al jaren, normaliter wissel je wel eens van merk, maar sinds ik deze producten gebruik blijf ik bij deze. Voor mij geen ander merk meer. Fijn dat er ook producten zijn die wel doen wat erover geschreven wordt. Zacht voor mijn gezicht (en ik heb een zeer gevoelige huid) en fijn in gebruik.

Supersnelle top levering

Levering in pri cope meteen de volgende dag , je krijgt steeds update .. over je bestelling , je punten overzicht en verloop van je bestelling.. altijd goed verpakt ook.

Tegenvaller

Zie hieronder voor de zonbeschermingsfactoren. De andere tot nu ontvangen producten bevallen prima.

Top producten.

Eindelijk huidverzorging gevonden, die waar maakt wat ze beloofd. Ik gebruik nu ongeveer een jaar de huidverzorging 5 stappenplan van Dr. Jetske Ultee en ben zeer tevreden ermee. Mijn huid ziet er veel rustiger uit en gevoed en het glimt ook minder dan normaal. Ook de make-up lijn van haar gebruik ik nu en mijn huid is echt nog nooit zo mooi en rustig geweest als dat het nu is. Raad het mensen zeker aan en geef het de tijd dan zul je merken dat je huid echt vooruitgang boekt. Xxx

Hele fijne kwaliteit producten

Ik heb intussen de gehele productlijn en ben zeer tevreden.

Altijd fijne produkten.

Mijn huid verdraagt t goed en fijn dat t zonder agressieve stoffen en dierproefvrij is.En ze gebruiken zuinig.Tot slot:Goede service!

superfijne produkten

Cleanser werkt erg goed, foundation is mooi transparant en toch egaliserend

Alle producten gebruik ik al jaren en zijn fijn in gebruik en ik zie dat mijn huid niet verslechterd.

Mijn leven veranderd

Sinds een verhaal in een tijdschrift, de blogs, de website, heeft voor mij veel veranderd. De knop ging om. Mijn huid is rustig met de producten van Jetske Ultee. Wat een cerandering. Nu bezig met mentaal, healing, vieding, waardoor je huid helemaal mooi wordt en straalt rust uit. Begin van een nieuwe start. Top, dank je wel hiervoor

Leuke medewerkers met liefde voor het product en kennis van zaken

Vanwege rosacea klachten ben ik bij Dr. Jetske Ultee Skincare terecht gekomen. Ik heb een heel goed advies gehad, na verloop van tijd waren mijn klachten verdwenen. Ik gebruik bijna alle producten en wil niets anders meer. Je kan merken dat de producten met veel liefde en kennis zijn ontwikkeld.

De besrelling is goed binnengekomen en ik beb erg tevreden over de producten en de service, echter was mij een personal coach beloofd die binnen enkele dagen contact ging opnemen maar ik heb nog niers gehoord...

Heerlijk spul!

Zacht, krijg er een fijnere huid van.

Fijne producten!

Altijd tevreden met de producten van Jetske Ultee

Nog nooit teleurgesteld :)

Gebruik het al een aantal jaren. Ik ben blij dat de zonnebrand nu ook waterproof is. Verder heel blij met toner en moisturizer

Ik bestel al langer bij Jetske skincare, de bestelling is altijd super snel en heb nog nooit klachten gehad. Komt altijd met een leuk kaartje!

Fijne producten

Droge en geïrriteerde huid is verleden tijd. Kost wat, maar je hebt ook wat.

Ik ben gewoon heel erg tevreden.

Ik ben buitengewoon tevreden over de producten. Toppers vind ik de vitamine a olie en de skin repair. Fantastisch. Ik heb eenmalig de producten voor de normale tot vette huid kunnen proberen. Ik stap toch weer over naar mijn vertrouwde producten voor de droge huid. Deze bevallen mij toch het allerbeste. Ik heb de hele lijn wederom besteld en als altijd keurig ontvangen.

Al jaren fan de producten én service

Ik gebruik al jaren de producten van Dr. Jetske Ultee en ben er heel blij mee. Naast de producten vind ik ook de klantenservice goed is n snel bereikbaar en de aandacht die in de verpakkingen en levering wordt gestoken fantastisch. Kortom: alleen maar lof!

Gebruik nu 3 mnd tevreden

Fijn product huid straalt meer

Zalige producten om te gebruiken!

De producten doen waarvoor ze gemaakt zijn. Zuinig in gebruik en makkelijk in gebruik.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA