Heel natuurlijk fijn in gebruik!

Een aanrader

Mooie site met goede producten.

Snelle levering, mooi verpakt maar vooral de producten werken super!

Enorm.tevreden over de kwaliteit van de produkten!!

Produkten en bezorging altijd prima in orde!!!

Hele fijne producten

Ik gebruik al jaren met volle tevredenheid alle producten! Nog steeds een blije klant!

Topproducten

Duidelijke website, hele goede producten. Ik wil geen andere producten meer. Gebruik het 5 stappenplan, zonnebrandcrème (hele gezin), repair cream en bodylotion.

Goede kwalitatieve huidverzorging.

Goede kwalitatieve huidverzorging voor een eerlijke prijs.

Fijne producten voor een geïrriteerde huid

Sinds ik een paar maanden geleden opeens flink last kreeg van rosacea ben ik op zoek gegaan naar passende producten voor mijn rode geïrriteerde huid. Na een paar miskopen kwam ik bij de producten van dr.Jetske Ultee. Ik gebruik het nu ongeveer 4 weken, ik heb nu minder ontstekingen en rode plekken en mijn huid voelt soepeler en gladder. Eindelijk ben ik af van die gekmakende jeuk en ontstekingen. Ik ben super tevreden!

Super moisterizer!!

Heb veel ( dure) merken gebruikt,maar deze moisturizer is zeker een blijvertje ! Samen met de cleanser,tonic en exfoliant bevalt het heel goed. Smeert goed uit ,ook onder mijn ogen voelt t lekker,dus geen oog crème meer nodig! Het enige wat ik nog zou wensen is een fles van 100 ml .!

Heerlijke producten

Gebruik nu een jaar deze producten. En mijn huid ziet er een stuk beter uit. Ben er heel blij mee.

Heerlijke zonnebrandcreme

Goed smeerbaar en fijne geur zonnecreme. Ook heerlijk voor je gezicht ipv dagcreme

Snelle levering van mooie producten

Mooie milde producten die snel worden geleverd.

Gebruik de verzorgingsproducten al jaren. Heel fijn en mijn huid ziet er super egaal uit.

Ik wil nooit meer iets anders

Gebruik de producten al jaren en ik ben nog nooit iets beters tegen gekomen. Vriendelijke mensen en hele goede service!

Perfect product

Al jaren een trouwe klant. Top product wat alle verwachtingen waar maakt.

Fijne producten voor de gevoelige huid

Snelle levering. Instructies voor het gebruik van de producten.

Producten zijn top...alleen de levering liep wat uit en het werd bij een dhl punt afgeleverd. Ipv thuis En het werd twee keer opgeschoven

top producten, multi inzetbaar

Ik gebruik de hele serie al jaren tot grote tevredenheid.

Fijne producten en een rustigere huid

Het 5 stappenplan is erg fijn in gebruik en ik merk verbetering in met name de rust en zachtheid van mijn huid in het gezicht.

Zeer goed!

Snel bezorgd, netjes verpakt! Leuk kaartje erbij en al jaren blij met de producten!

geweldige produkten

Ik gebruik de skincare produkten van Jetske,moistureizer,tonic en vitamine A serum. Af en toe de foundation en de bronzer. Niet te vergeten de suncreme voor het gezicht.Erg tevreden erover. Gaan ze ook lang mee. Mijn dochter gebruikt de hele lijn voor de vette huid en foundation, poeder en bronzer. Zij is ook heel tevreden over de werking van de produkten, haar gezicht zit zo veel beter uit sinds ze begon met deze lijn van Jetske! De foundation vind zij dat het niet hele dag blijft zitten maar wel fijn om te gebruiken. Al met al geweldige skincare voor ons beide! Een weldaad voor de huid!

Zeer tevreden!

In de korte tijd dat ik klant ben, al mijn 2e bestelling zonbeschermingsprodukten ontvangen. Kortom: Zeer tevreden!

Fijne producten die mijn huid hebben verbeterd!

Mijn huidproblemen begonnen pas op te spelen na mijn pubertijd (pigmentvlekken, roodheid en een constant trekkerig gevoel). Sinds het gebruik van de producten van dr. Jetske is mijn huid veel rustiger. De roodheid is vrijwel verdwenen, de pigmentatie is veel minder aanwezig en mijn huid voelt verzorgder en kalmer aan. Kortom, ik ben reuze tevreden!

Fijn en zacht voor huid

Fijne basis aan producten die zacht zijn voor mijn huid.

Alle producten zijn fantastisch! Ik word er zoooo blij van! Het is een absolute aanrader, happy, is het juiste woord hiervoor!

Fijne effectieve producten

Eigenlijk na jaren zoeken bij een fijn merk uitgekomen. Zonder schadelijke ingrediënten en onnodige toevoegingen. Van gezichtsverzorging tot de make-up, bijna de hele lijn in huis en meer dan dik tevreden mee!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA