Helemaal top!

Verschillende producten (voor het gezicht, lichaam en make-up) van Dr. Jetske Ultee gebruik ik al jaren. Ze zijn echt allemaal helemaal top. M’n huid is en blijft rustig en soepel. Bovendien blijft mijn huid er fris en verzorgd uitzien. Ik wil geen andere producten meer dan die van Dr. Jetske Ultee.

Fijne foundation, mooie kleur

Fijn dat je de foundation eerst kon testen. Nu nummer 30 besteld. Het is een lichte foundation die je mooi kan opbouwen.

Fijne betrouwbare producten.

Ik gebruik het stappenplan al jaren. Nog steeds werkt het voor mij. Het is een dagelijkse routine in de ochtend en avond.

Enorm prettig product!

De beste zonnebrandcreme die ik tot nu toe heb gebruikt. Reden temeer om ook andere producten te gaan proberen.

Heel fijne bronzer

Ik moest even wennen, vooral aan het aanbrengen, maar nu wil ik geen andere bronzer meer. Zeker in combinatie met de bijbehorende kwast een geweldig product dat, echt, de hele dag blijft zitten. En het ziet er zó natuurlijk uit, ik gebruik niet eens meer een foundation. Gewoon direct op de moisturizer/suncare.

Zeer goede prijs kwaliteit en doeltreffend en je huid ademt

Persoonlijk vind ik de creme zacht en ademend. Ik gebruik het overdag op mijn gezicht in de zomer zo licht is het maar het beschermt goed. Een fles staat standaard op de eettafel voor gebruiker door de gehele familie.

Mooi product en 100% natuurlijk

Goede kwaliteit producten, mijn huid reageert er nu super op. In begin was ‘t even wennen (mbt huidirritaties op de hals en wangen) ben echt helemaal weg van de producten, kan het iedereen aanraden! Snelle levering en een extraatje (kaart met tips) dat is altijd leuk!

Fantastisch en duurzaam product

Eerlijke, fijne en betaalbare zonnebrand. Snel geleverd, heel blij mee.

Altijd goede producten. Persoonlijke benadering. Levering betrouwbaar

Geweldige producten, hele goede customer service

Ik gebruik de Uncover producten al behoorlijk wat jaren en ben er zeer tevreden over. De Cleanser reinigt zacht en toch grondig. Ook de toner, moisturizer, exfoliant en de body lotion zijn geweldig. Ik gebruik ook de foundation en de bronzer. Eerlijke producten met goede ingredienten. Ik ben fan!

Snelle levering en goede productbeschrijving.

Ik ben fan!

Ik gebruik bepaalde producten van Jetske Ultee al voor een langere tijd en ik ben super tevreden. Het is een transparant merk en een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Af en toe leuke acties en je krijgt bij elke bestelling een kaartje cadeau! Sinds kort ben ik het volledige protocol gaan volgen. Ik ben tussendoor nog verder producten gaan testen maar ik merk met de volledige lijn van Jetske Ultee dat mijn huid in een goede conditie is. Minder onzuiverheden en minder fijne lijntjes. Absoluut een aanrader.

Producten die écht wat doen voor je huid

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee en tussendoor wel eens gewisseld naar andere merken, maar toch kom ik steeds weer hier op uit. De producten doen echt iets voor mijn huid en bijna geen enkel merk heeft luchtdichte verpakkingen, waardoor sommige ingrediënten bijna waardeloos worden. Mooi dus dat de producten van Ultee luchtdicht verpakt zijn :)

De producten van Jetske zijn allemaal heel fijn. Ik gebruik ze elke dag en ben zeer tevreden!

Fijne producten voor een mooie huid

Alle producten werken goed, en doen ook wat ze beloven, mijn huid is nog nooit zo mooi geweest, jammer dat ik ze niet eerder gebruikt hebt

Heerlijke producten

Mijn huid is veel minder dof, voelt zacht aan en ik verdraag alle 5 stappen goed. Ik heb een gecombineerde huid en combineer daarom producten uit de lijn droog/normaal en normaal/vet. Dit werkt top!

Fijne producten

Ik gebruik al jaren verschillende huidverzorgingsproducten van Dr. Jetske Ultee met grote tevredenheid. Mijn huid ziet er altijd fris en verzorgd uit.

Niet aangekomen

19 mei besteld, nog niet aangekomen. Gister mail gestuurd om dit te delen. De creme bevalt goed, weet ik uit eerdere bestellingen

Top zonnebrand

Hele fijne zonnebrand die ook nog eens goed is voor de huid. Ik wil nooit meer anders

Hallo Jetske, Sinds ik deze producten gebruik voelt mijn huid niet alleen zachter , mijn straalt meer rust uit en heeft weer meer glow gekregen. Kortom een stralende huis vanuit zachtheid. Blij dat ik het heb ontdekt. Marianne

geweldig!!!

Mijn huid ziet er zo veel beter uit nu,,ik blijf het gebruik!!!

Mijn gevoelige huid gaat hier zo goed op.

Mijn huid is op zijn best met het 5 stappenplan. Ik ervaar een mooie glow, fijne lijntjes zijn minder hard. Op een warme dag ook heerlijk om deze vanuit de koelkast aan te brengen!

Fijn produkt

Smeert lekker en is zuinig in gebruik. Mijn dagelijkse routine

Fijn product

Super fijn product EN snel leverbaar

Prijzig maar mijn huid is verbeterd

De moisturizer en cleanser hebben echt mijn huid verbeterd. De moisturizer vind ik wel erg duur, zeker omdat de crème als het pompje langer in gebruik is en richting leeg gaat, een beetje bruin en meer olie achtig wordt. Dan vind ik hem niet meer fijn om te gebruiken en dat laatste beetje gooi ik weg. Zonde, omdat het al een kleine hoeveelheid is en zeker gezien de prijs. Ondanks dat blijf ik het kopen omdat mijn huid sinds ik dit gebruik veel beter is.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA