Goede creme

Heb nog niets ontvangen

Al jaren fan!

De producten van Jetske Ultee hebben heel veel verschil gemaakt voor mijn huid en ik gebruik ze al jaren met veel plezier. Dat de huidtherapeuten je altijd willen helpen bij vragen en met advies vind ik een heel groot pluspunt. Verder gaat bestellen in de webshop altijd goed!

Uitstekend product ook voor de moeilijke huid

Uitstekende producten, De Toner en Cleanser en Zon Cover. Onlangs ook voor onze dochters gekocht omdat ze het van mama uit probeerden in de mei vakantie, en het een fijn schoon gevoel gaf en goed beviel.

Het advies qua kleur foundation is top!

Foundation is wat men uiteindelijk verwacht, dat het wat toevoegt. Smeert fijn uit en geeft dat wat je verwacht. Blij met dit resultaat!

Top producten

Super fijne producten! Zowel de huidverzorgingsproducten, als de make up en de zonnebrand zijn allemaal hele fijne producten. Ik wil geen andere meer. Ook voor de gevoelige huid van mijn dochter zijn de producten heel erg fijn. Zonnebrand is ideaal in een grote pompfles en smeert heel fijn uit.

Zeer fijne zonnebrand!

Ik gebruik de zonnebrand nu iets meer dan een jaar en bestel telkens de liter fles zodra de vorige fles leeg is. Gebruik het voor bijna alles, behalve tijdens het sporten waarbij ik veel zweet gebruik ik liever een ander soort zonnebrand boven mijn ogen. Deze zonnebrand brandt dan in mijn ogen.

Sinds een paar jaar gebruik ik deze producten en kan ik niet meer zonder. Het is misschien prijziger dan wat u gewend bent maar u doet er lang mee en de producten werken fantastisch. Mijn huid is een stuk rustiger. Ook zijn we fan van de zonnebrand. Daarnaast altijd snelle verzending.

Betaalbare kwaliteit skincare

Mijn eerdere skincare lijn was nogal kostbaar en. Iet zuinig in gebruik. Via vriendin getipt op Ultee. Kreeg eerst wel wat onrustige huid ervan maar toch doorgezet. Na 3 weken ging dat over en ben nu erg tevreden. Mijn huid voelt comfortabel aan de hele dag.

Heerlijk product

Heb de zonnebrand gekocht, voelt heerlijk aan, voedend en niet vet, ook heerlijk voor het lichaam. Heel blij mee!

Top Zonnebrand!!

Al jaren gebruik ik deze zonnebrand. Zonder meuk en zelfs geschikt voor kinderen en een goede prijs. Met deze zonnebrand heb ik geen last meer van verbranden.

Redelijk

Het doet wat het moet doen als zon bescherming. Maar geeft wel een witte waas en erg vettig vooral voor gezicht. Vooral als je er veel op doet. De andere speciaal voor gezicht vond ik ook vettig en nog meer witte waas. Dus geen optie. Maar toch is het product niet slecht,want heb het vaak gekocht en niet duur!

Fantastische producten die doen wat ze beloven!

Ik gebruik de producten nu al een tijdje en ben echt fan. Ik zie een merkbaar verschil op mijn huid. Ze zijn een beetje prijzig maar voor mij zijn ze het wel echt waard. Enige minpuntje is dat het vitamine A serum een beetje vreemd (en voor mij onaangenaam) ruikt, maar van alle andere producten ben ik super tevreden! Ook altijd een heel snelle verzending.

Goede kwaliteit en zeer transparant over de ingrediënten

De producten die ik gebruik hebben een positief resultaat met name door mij ouder wordende huid. Geleidelijk vervang ik mijn verzorgingslijn met de verzorgingslijn van Jetske Ultee Skincare.

Af te raden

Nu 2 producten gebruikt, valt voor de tweede keer weer tegen (moisturizer voor vette huid) uitslag gekregen elke keer dat ik het gebruik.

Zijdezacht en zeer milde hand wash

Ik heb een huidtype (Fitzpatrick) type 4. Mijn huid is vrij droog, met name in de herfst en in de winter. In de lente en de zomer is mijn huid iets minder droog. Deze hand wash is echt zijdezacht aanvoelend, mild en voelt heerlijk aan mijn huid. Ik merk dat mijn huid goed reinigt, zonder deze uit te drogen (o.a. natuurlijke vetlaag en huidbarriere aan te tasten). Mijn huid voelt na het afspoelen van de handwash nog steeds zijdezacht en voelt ook soepel en gehydrateerd. Ik heb minder creme nodig. Deze handwash is zeer betaalbaar en ziet er ook luxe uit. Het siert mijn mijn wastafel en mijn bad. Ik gebruik deze ook als body wash.

Opmerking: Ik had een bon voor een korting van 15% geldig tot 19 mei. Ik heb veel besteld. Wat schets mijn verbazing dat ik een mail, 20 mei, krijg waarop iedereen 15 % korting ontvangt en 20 % op make-up produkten. Op de make-up produkten heb ik 15 % ontvangen ipv 20 %. Dat vind ik een min punt. Deze korting heb ik gemist.

Blij mee!

Bestelling snel en netjes ontvangen. Heel blij met deze dag-/nachtcrème.

Fijne zonnebrand!

Prima zonnebrand, plakt niet, geen geur. Iedeaal voor het hele gezin.

Voor mijn huid de best verzorgende en vertrouwde dagelijkse huidcare

Ik gebruik de producten al zo lang en het werkt zo goed. Ik heb geen behoefte om iets anders te proberen, dat voegt niets toe.

Fijn

Een mooie crème die mijn huid mooiermaakt

Zonnecreme

Heerlijke creme op advies gekocht! Meteen gezinsfles 1 lt. En meeneem flacon gekocht. Maakt je huid enorm zacht!!! Mijn mannen gebruiken het nu ook. Meteen de repair creme 2 x besteld, ben benieuwd!!!

Fijne producten

Fijne producten waar mijn huid echt van op knapt!

Goede moisturizer

De moisturizer bevalt al 3 jaar erg goed. Wat mij de laatste tijd wel opvalt is dat kwaliteit van de crème minder wordt bij het laatste restje. Deze is dan gelig Ipv wit. Voorheen nooit last van gehad.

Goed spul zonder troep

Snelle bezorging. Goed spul zonder rotzooi erin. Smeert goed uit, laat geen witte waas achter. Heel fijn!

Duidelijke website en snel in huis

Op de website staat duidelijke informatie over het waarom van de producten en de beoordeling van andere producten. De keuze werd hierdoor makkelijk. En was snel in huis.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA