Gewoon goed en super snelle lever ook

Fijn dat je eerst de samples kunt bestellen om de goeie kleur te bepalen. Werkt uitstekend

prima product, onhandige verpakking

Product is prima. Verpakking is kwetsbaar. Meegenomen in de gezinstas en ingedeukt en via de dop een hoop zonnebrand gelekt in de tas terwijl de verpakking wel dicht zat. Er zit ook geen kapje over de dop. Jammer omdat zo veel kostbaar product verloren is gegaan en het een zooitje is geworden.

Hele fijne zonnebrandcrème

Zo fijn zo'n grote flacon! De crème trekt snel in, plakt niet en beschermt de huid goed tegen uv stralen. Helaas kan de huid van mijn dochter er niet tegen. Maar zij kan meer crèmes niet verdragen, heeft een eczeem huid. Gelukkig een andere zonnebrandcrème kunnen vinden waar ze wel tegen kan. Maar de rest van het gezin is dik tevreden!

Ruikt heerlijk en trekt goed in.

Ruikt heerlijk en de zonnebrand trekt goed in.

Het boek is fijn om te lezen.

Het boek is duidelijk en fijn weg te lezen. Ben een heel stuk wijzer geworden wat ingrediënten in producten doen of juist niet doen. Erg leerzaam.

Hele fijne producten en altijd keurig optijd binnen.

Ik wil niet meer zonder haar producten!

Al jaren trouw gebruiker, goed product,snelle levering.

Heerlijke producten!

Zeer fijne en heerlijke producten. Mijn huid is zichtbaar verbeterd.

De huid van mijn dochter ziet er weer fris en schoon uit.

Mijn dochter had last van een onzuivere huid, maar met het product Azelaic Acid serum is haar huid enorm verbeterd!

Het is een hele fijne crème voelt zacht aan plakt niet ik wil nooit meer anders

Het is een hele fijne crème plakt niet voelt lekker aan en je huid ziet er mooi uit

Fijn om aan te brengen!

Producten zijn fijn en zacht om aan te brengen. Na een week zag ik de poriën minder diep worden en kreeg mijn huis een mooie glow. Ben heel benieuwd hoe het over een paar weken is!

Top producten

Stap nooit meer over naar n ander merk Rust voor mn huid Rust voor mn hoofd Heerlijk

Snelle levering en top product

Zeer goede en prettige zonnebrand

Het gebruiken van deze zonnebrand geeft ons rust voor onszelf en de kids - geen onnodige toevoegingen zoals parfum e.d. en betrouwbare, effectieve en veilige zonnefilters, daarnaast is het product als beste uit de test - wat wil je nog meer!

Snelle levering. De producten zien er mooi verpakt uit. Nog te kort om te zeggen dat het voor mij werkt, maar ben nu positief.

Zeer fijn product

Goede producten. Soms mis ik een subtiel geurtje maar dat is niet het belangrijkste

Eindelijk producten die echt werken

Na lang zoeken en veel te hebben geprobeerd eindelijk producten voor mijn rosacea huid gevonden die werken en mijn gezicht niet uitdrogen. Erg blij mee!

Heel goed.

Fijne producten die goed zijn voor mijn rosacea gevoelige huid. Snelle service

Fijne lotion/creme

De zonnebrand crème is fijn Smeert lekker uit zonder witte waas En geen zonnebultjes meer Top !!

Zeer tevreden met allerlei artikelen van Dr. Jetske Ultee.

We gebruiken al een geruim aantal jaren tot volle tevredenheid een aantal producten van Dr. Jetske Ultee !

Zoals altijd helemaal top!

Altijd zijn de bestellingen een dag later gebracht en alle producten netjes en veilig verpakt met een lieve kaart erbij vaak met een prachtige tekst. Producten ben ik super blij mee, mijn huid is er helemaal van opgeknapt! Ik ga nooit meer anders gebruiken.

Zeer goede ervaring in alle opzichten.

Sinds enkele jaren gebruik ik alle, voor mijn huid geschikte, produkten van Jetske Ultee. Na een lange zoektocht heb ik mijn merk in deze gevonden. De betrouwbaarheid zie ik aan het resultaat van mijn huid.

Perfecte huidverzorging

Alle producten van Dr. Jetske Ultee bevallen me uitstekend. Ik heb ook echt het idee dat mijn huid minder snel veroudert dan bij vrouwen om me heen. Ik zou het iedereen aanraden.

Super tevreden!

Hele goede, fijne producten en snelle levering. Ik gebruik al jaren diverse producten en ben zeer tevreden, maar mijn favoriete must have is echt wel de exfoliant voor de oily skin. Super product voor een zuivere huid.

Heerlijke producten

Ben voorzichtig begonnen met de foundation. Eerst de proefjes. Maar dat beviel zo goed dat ik nu geen andere meer zou nemen. Elke keer als mijn huidige product op is, vervang ik het voor een product van Jetske. Producten zijn prettig en fijn uitsmeerbaar. Mijn huid ziet er goed uit en voelt heel zacht en prettig. Minpuntje , producten zijn wel prijzig.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA