Fenomenaal

Na jarenlange zoektocht wees een bekende mij op de producten van dr. Jetske Ultee. Geen nare droge, branderige huid meer! Mijn rosacea klachten zijn sterk verminderd en huid voelt/oogt rustiger. Ook de literfles zonnebrandcreme is erg fijn! Klantenservice is tevens top! Vriendelijk en snel geholpen.

Zeer behulpzaam en snel geleverd

Veel goed advies en altijd behulpzaam. Veel goede informatie en gemakkelijk bereikbaar. Heel fijn!

snelle levering nog geen zon

De fles was zo binnen. En wat een heerlijk formaat! Ik ben allergisch voor zonnebrand dus benieuwd of ik van deze geen last heb. Helaas nog niet in de zon kunnen zitten, regn, regen, regen.

Snelle levering en fijne zonnebrand

Fijne zonnebrand, vorig jaar ook gebruikt.

Het gebruikt van Exfoliant heeft een helend resultaat.

Vanaf januari heb ik de basisverzorging met de producten van Jetske Ultee opgebouwd, nu ongeveer 4 maanden. Exfoliant heeft daarin een bijzondere plaats. Omdat in de huid van mijn gezicht wondjes en ruwe plekjes ontstonden (ga naar de huidarts! - heb ik gedaan) ben ik overgestapt naar deze huidverzorging. Alle producten brachten verbetering, maar Exfoliant bevordert de genezing erg. Het gebruik vraagt wat geduld omdat de gelei moet drogen, maar dat heb ik er graag voor over. Ook in de tijd vraagt het geduld zodat de wondjes kunnen genezen.

Top producten

Ik gebruik al jaren de producten van dr. Jetske. Gebruik het 5-stappen plan. Mijn zoon gebruikt nu ook de cleanser en de toner. Zeer tevreden ook. Huid is stuk rustiger.

Fijne cremes, die goed voor mijn huid zijn! Repaircreme voor het eerst gebruikt, super!

Smeert goed uit. Mooi product voor net dat beetje extra.

Fijne huidverzorging

Het serum en de crème zijn een goed middel tegen de droge huid. Foundation ziet er doordat de huid niet droog meer is ook beter uit met een zachte glans Wel benieuwd hoe lang ik met de flacons toe kan omdat de producten best prijzig zijn.

Hele fijne producten!

Ik gebruik de producten al jaren en heb sinds dien een hele rustige huid.

Goeie produkten, hygiënisch bij gebruik

Alle produkten hebben een pompje en dat werkt schoner. Ik denk dat de samenstelling van de produkten gebaseerd is op degelijk onderzoek.

mooie producten in een handige verpakking

Ik heb de producten nog maar enkele dagen gebruikt. Maar ze voelen zacht, hebben een vrij neutrale geur. De moisturiser doet meteen zijn werk. Mijn huid voelt zacht en rustig.

Verzorgende dorstlesser

Heerlijke dorstlesser voor mijn gemengde huid, geurloos, met verzorgende en kalmerende werkstoffen, zonder meuk, hygienisch verpakt. Kan ook als moisturizer worden gebruikt. Geeft ook een beetje glow. Heel fijn.

Precies zoals beschreven

Plakt niet, ruikt niet, doet zijn werk, smeert fijn.

Ik heb jaren last gehad van een droge huid. Na gebruik van deze producten is mijn huid goed in balans. Het gebeurde niet na 1 flacon, het had wat tijd nodig, maar ik wil nu niets anders meer gebruiken. De service is erg goed. Producten altijd zonder problemen ontvangen. Bij vragen van mijn kant heel snel antwoord.

Dr.jetske heeft de goede verzorging lijn Super goed

hele fijne producten

ik gebruik het al jaren

Ik heb het product niet ontvangen

De bestelling is niet aan mij geleverd

prima crème die gevoel van veiligheid geeft

Heel blij dat ik dit artikel heb aangeschaft. In alle opzichten een prima aankoop voor het verzorgen van de huid.

Fijne producten, gewoon Top.

Ik gebruik nu enige jaren de huidverzorging van Jetske Ultee. Ik heb een zeer gevoelige en dunne gezichtshuid. Geen irritaties of uitslag, In het verleden ook de duurdere merken gehad mijn huid is daar niet beter van geworden. Ben heel tevreden met de huidverzorging.

Mijn huid is eindelijk weer rustig!

Mijn huid is eindelijk weer rustig. Ik heb last van roodheid op mijn neus en wangen door rosacea. Mijn huid voelt kalmer en de oneffenheden van bobbels zijn helemaal verdwenen.

Fijne website met mooie producten

Wij waren weer toe aan nieuwe zonnebrandcreme en dacht meteen aan Dr Jetske Ultee. De website is overzicht en bevat veel nuttige informatie en de producten zijn top!

Fijnste zonnebrand ooit

Ik kocht de suncare SPF 30, speciaal voor het gezicht. Deze zonnebrand voelt bijna als een dagcrème. Zonnebrand levert mij vaak puistjes op of een dikke vette olifantenhuid, maar deze van Jetske Ultee voedt de huid juist, mijn gezicht voelt soepel en gehydrateerd. Ik vind het ook fijn dat hij niet wit uitslaat, zoals andere duurzame zonnebrand soms doet. Kortom: aanrader!!

Fijn en duidelijk

Duidelijke informatie over ingrediënten. Nog te kort in gebruik om de werkzaamheid in beoordeling te nemen. Echter hebben de producten een fijne consistentie en laten ze geen witte waas of glans achter.

De suncover is een goed product. Geurloos dn makkelijk aan te brengen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA