Tevreden

Deze Transparante poeder is fijn voor te matteren. Na de sunscreen. En die ook goed is voor de huid . Ik gebruik hem samen met de Bronzer .

Toner, Suncare, Repair cream

Gekocht: Toner 2x, suncover grote en meeneemflacon, 2 tubes repair cream. Toner tintelt erg op de huid van mijn armen, daarop getest, is daar bij mij niet voor geschikt. Op mijn gezicht voelt het fris, heel fris. Suncover bedoeld voor gezicht en lijf, tintelt ook, had ik niet verwacht. Juist het gegeven van dagelijks gebruik maakt, dat ik het tintelen niet had verwacht, even wennen en (nog even) niet dagelijks smeren? Repair cream: gekocht voor armen benen en voeten, voelt goed. Echter tintelt weer op mijn armen. Extreem gevoelige huid misschien aldaar?? Heb de repair cream gekocht als huidbescherming. Voor gezicht en voor armen, handen, benen, de suncare voor gezicht en lijf. Ik ben veel buiten (weersinvloeden), voel me bevestigd in dagelijks zonbescherming voor de huid, gebruik nooit zeep, (wel 2x pwk shampoo voor haren, biologische van DM), ben op zich blij met de ingrediënten, nog blijer als hier e.e.a. biologisch van gaat kunnen worden, hoop op vervanging vd ingrediënten op palm basis (regenwoud behoud!). Ook had ik om drukkosten (milieu) te sparen de digitale versie vh huidboek besteld, opent bij mij niet op pc (geeft een error, heb op advies het Adobe bestand geïnstalleerd maar helaas) en niet op iPad die ik voor mijn werk gebruik en daarop normaliter geen privé dingen doe. Ik hoop op een oplossing. Ben zeer bereid te betalen voor kwaliteit. Zeer bewust bezig met kwaliteit in voeding en met hetgeen op de huid gesmeerd wordt. Kwam dit per toeval online tegen. Dit is mijn eerste ervaring deze week met deze producten. Ik hoop op enig moment 5 sterren te gaan geven.

Duidelijk stappenplan!

Prettige producten, heel smeerbaar en licht op de huid. Heel fijn een uitleg en stappenplan erbij!

Altijd fijne producten

Altijd fijne producten die heel snel geleverd worden!

Goede kwaliteit/prijs.

Super fijne creme

Ik vind deze crème super fijn en wil niks anders meer, blijf dit gebruiken.

Top producten!

Het zijn fijne producten, die goed bij mij passen.

Prima Service

Prima service, super goede produkten voor snel geirriteerde huid. Het bedrijf heeft heel veel kennis over verschillende huidtypen, en kan ook zeker jou helpen met hun produkten. Zeker het proberen waard!

Verrassend fijn product

Makkelijke fles , behoorlijke inhoud, smeert goed uit , trekt snel in

Snel verstuurd maar verpakking gevaarlijk voor kinderen

Pakket kwam snel aan na bestelling. De verpakking laat helaas (zover ik kan zien) te wensen over vanuit milieuperspectief maar vooral vanuit kindveiligheid. Om schade te voorkomen wordt het verpakt met veel witte plastic schuimen buisjes. Deze raken statisch en zijn waarschijnlijk aan de fles blijven plakken en daarna op de grond gevallen: mijn dochter van 1.5 zag ze (denk ik) aan voor maischipjes en had er binnen no-time een in haar mond gestopt. Let dus zeer goed op!

Prima product. Erg blij mee

Prima producten. Erg blij mee

Ben erg tevreden

Doet wat het beloofd. Snelle levering. Fijne adviezen TOP ga zo door

Super producten

Al heel wat jaren gebruik ik de producten van uncover skincare en nog altijd ben ik zeer tevreden. Voor mij niets anders meer!

Jetske’s spullen

Fijne producten, mooie verpakking.Wel een tip : verpakking met bv. Een doorzichtige strip maken zodat je ziet dat de bodem in zicht is

Een heerlijk rust moment

Ik heb 3 producten van de 5 die voor je gezicht zijn. Heerlijk rustige producten en mijn huid voelt zacht aan.

Een eerlijke uitleg.

Ik ben bij Dr Jetske Ultee uitgekomen in mijn zoektocht naar een goede zonnebrandcreme. Ik ben voor werk veel buiten en zocht een eerlijk verhaal over verschillende producten. Zo kwam ik op haar blog hierover terecht. En uiteindelijk op meerdere blogs over allerlei onderwerpen en producten. Het mooie daaraan vind ik dat zij diverse producten onder de loep neemt, ook van andere merken,en daarover adviseerd en haar professionele kijk daarop weergeeft. Natuurlijk verwijst zij ook naar haar eigen productlijn, maar ze houdt het daarbij bij een feitelijke omschrijving, in plaats van de schreeuwerige tactiek van: ' mijn product is het beste en bla, bla' . Ze laat de keuze aan jou na een eerlijke omschrijving. Ik waardeer dat zeer en daardoor komt zij betrouwbaar op mij over. En dat is toch wat je wilt! Inmiddels ben ik een heel tevreden gebruiker van de moisturizer en de suncover.

Goed product

Product is goed smeerbaar, niet erg vet daarbij is het goed af te spoelen Kortom het doet wat het moet doen, dat is jouw huid beschermen

Top zonnebrandcrème!

Erg blij met deze zonnebrandcrème, plakt niet, smeer goed uit, ik werd er egaal bruin door, niet verbrand!

geweldig!

Ik gebruik nu een week de produkten en het bevalt zeer goed! Net het serum met vit a besteld. Ik heb geen probleem huid maar na jaaaaren Clinique en Estee Lauder producten eens wat nieuws proberen en zeker geen spijt daarvan.

Zachte creme die makkelijk intrekt en geen vet of olie achterlaat en lekker ruikt. Een aanbevelen en prima prijs kwaliteit verhouding!

Toch weer terug naar de moisturizer!

Om kosten te drukken heb ik een andere dagcrème geprobeerd! Mijn huid werd na n tijdje toch weer onrustig!! Weer de moisturizer van Dr. Jetske Ultee besteld. Veel roodheid weg en de onrust uit mijn huid!! Nooit meer iets anders proberen

Fijne producten

Hele fijne producten die echt wat voor je huid doen. Mijn huid is rustiger en egaler geworden.

Cadeautje voor mijn schoondochter

Omdat ik zo tevreden ben over de producten van Uncover, heb ik ze nu aan mijn schoondochter geïntroduceerd ter gelegenheid van haar verjaardag. Hopelijk wordt zij net zo enthousiast als ik.

Goede en snelle service

Werd snel (netjes ingepakt) bezorgd.

Werkt goed bij een gevoelige huid

Het is fijn te weten dat het eerlijke producten zijn

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA