Weer super!!!

Heeft mij afgeholpen van een jaren lange zoektocht en dermatoloog bezoeken. Heel veel rust gekregen.

Al jaren grote fan van de producten

Al jaren grote fan van de producten, ik gebruik de hele lijn. Prettig in gebruik, geen overheersende onnatuurlijke geur, erg tevreden. Met name de vit A serum en de repair crème zijn mijn favoriete. Sinds kort ook de zonnecrème grote verpakking ontdekt, zelfs de kids smeren nu uitzich zelf hun huid in als ze in de zon gaan, smeert fijn en trekt snel in

Goede klantenservice! Ik had een vraag gesteld via de chat, maar er was even niemand beschikbaar. Maar de vraag werd vrij snel uitgebreid beantwoord via de mail.

Goed!

Bestellen via de website gaat makkelijk. Zeer snelle levering. Fijne producten.

een heel fijn product ,gebruik het al jaren.

Ik gebruik de producten, het vijfstappenplan al jaren. ik ben nu 76 jaar en heb een rustige huid. Ik heb de laatste jaren ook het vitamine a serum toegevoegd in het dagelijkse schema. Mijn huid is gevoelig voor rosecea, daar heb ik nu veel minder last van. De prijzen zijn wat hoog , maar ik maak vaak gebruik van een aanbieding.

Super enthousiast top producten

Heel tevreden,….krijg vaak complimenten

Fijne en vooral eerlijke producten

De producten van Dr. Jetske zijn in gebruik heel fijn en je merkt al direct een verschil als je de instructies volgt die worden gegeven en je huid laat wennen aan een nieuwe routine. Verpakkingen zijn praktisch en in gebruik zeer goed. Geen onnodige poespas maar weten wat je smeert is wat meer normaal zou moeten worden en dan is prijs kwaliteit zeer zeker goed!

Zonneproducten zijn heel fijn voor mijn huid.

Ben allergisch voor zonnebrandoroducten, maar niet voor die van Dr. Jetske Ultee. Tot nu toe alleen de zonneproducten aangeschaft en bestel ze nu voor het derde jaar op rij en vind het heel fijn voor mijn huid.

Groot fan van 5 stappenplan

Inmiddels gebruik ik het 5 stappenplan van Jetske Ultee al zo'n 3 jaar en ik ben er nog elke dag heel blij mee! Vanwege rosacea in mijn gezicht had ik al meerdere dingen uitgeprobeerd, maar deze producten hebben mijn huid weer helemaal gaaf en stralend gemaakt. Nog steeds heel erg blij mee! Ik heb dan ook al meerdere mensen mede fan gemaakt, omdat ik weer wat meer zelfvertrouwen heb gekregen sinds ik deze gezichtsverzorgingsproducten gebruik.

Sinds ik de hele lijn gebruik is mijn huid 200% mooier, strakker en stralender!

Ik gebruik nu ongeveer 1 jaar lang de huidverzorging van Dr Jetske Ultee en ik ben razend enthousiast. Mijn huid is enorm verbeterd en straalt! Voor mij geen andere producten meer.

Fijne producten die niet irriteren

Ik gebruik nu een jaar of twee a drie de producten en mijn huid is er zichtbaar op vooruit gegaan. Veel rustiger, minder vlekken en mijn rimpels nemen niet toe

Fijn!

Heel fijne producten

Hele fijne producten.

Ik gebruik de hele lijn van Ultee.

Skincare

Gebruik sinds een paar jaar deze producten. Ik had veel last van erge droge en ook onrustige huid. Ik gebruik de combinatie van producten en het bevalt me erg goed. Huid is rustig en hoewel de producten niet heel goedkoop zijn zijn ze ook niet heel duur. Geen gedoe meer met steeds iets anders uit proberen. Mijn kinderen- pubers- gebruiken ook deze producten en hun huidjes varen er wel bij.

Super goede huidverzorging en make up

Gebruik de huidverzorging al jaren en bevalt uitstekend!

Perfect!

Enorm content ben ik met alle producten van Jetske Ultee! Tevens met hun service!

So far so good

Dit is de tweede dag dat ik de suncover spf 30 op mijn gezicht gebruik. Vanwege mijn gevoelige huid, heb ik het eerst uitgeprobeerd op de binnenkant van m’n arm. Sommige zonneproducten laten een witte waas achter. Op mijn (gekleurde) huid merk je daar niets van. Het trekt goed in. Wat ik verder heel prettig vind is dat het ook een glansje geeft. M’n huid begint wat mat en dof te worden (ivm leeftijd), dus is dit mooi meegenomen. Qua gevoeligheid; het is nog maar wel de tweede dag, ik hoop dat het zo blijft.

Fijne producten

Ik vind de mosturizer en serums heel fijn. De prijs kwaliteit verhouding is daarbij ook goed.

Fijne producten

Inmiddels alle producten die ik gebruik meerdere keren opnieuw gekocht. Dus tevreden gebruiker

Snelle service en super producten

Geweldige producten en super goede service!

Goede service van fantastische producten. Ben al heel lang vaste klant!

Heerlijke produkten

Een min puntje is dat er in het pompje erg veel achter blijft , met veel moeite heb ik het flesje kunnen openen en heb nog zeker 10 keer roaal gebruikt . Zonde als het bij afval terecht komt toch

Prettige producten

De eenvoudige verzorgingslijn werkt doeltreffend.

Beste huidverzorging die er bestaat.

Gebruik nu enkele jaren de huidverzorging van Jetske Ultee. Daarvoor heb ik Clinique en Clarins gebruikt. Vroeg me wel vaak af waarom deze producten zo prijzig waren. Jetske maakt onderscheid met produkten die werkelijk doen wat zij beloven. Daarnaast is het betaalbaar en ik weet dat ik waar voor mijn geld krijg. Als je vragen hebt kan je altijd bij haar terecht. Voor mij geen ander merk meer.

Smeert fijn

Ik gebruik al een paar jaar de suncover en m’n grote fles was weer leeg, dus gauw weer een nieuwe familie fles besteld voordat de zon weer flink gaat schijnen

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA