Doet wat jullie zeggen

Deze foundation in de lichtste kleur droogt snel in, is precies goed (maar licht) dekkend en je doet heel lang met één flacon. Ik heb na het uit de handel halen van mijn jarenlange BBcream erg lang gezocht naar een vervanger maar veel lichte crèmes bleken toch te oranje. Deze is echt heel mooi!

Hele fijne producten om te gebruiken.

Mijn huid ziet er beter uit sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik.

Even een uitstapje gemaakt naar een ander merk, maar weer snel terug naar Jetske Ultee. Heerlijke producten die niet teleurstellen. Voor mij niets anders meer.

na paar dagen gebruik al verschil

ik zie al dat mijn huid opknapt na het gebruik van het serum A ik ga in de toekomst ook de andere produkten proberen,

De serie van dr. Jetske heeft mijn huid laten stralen

Ik had een vrij vochtarme en doffe huid. Na een vrij korte tijd zag ik mijn huid meer gaan stralen en werd het minder droog. Nu ziet en voelt mijn huid er geweldig uit. Dit wordt ook opgemerkt door mijn schoonheidsspecialiste.

Snel geleverd en fijne producten

Ik gebruik de verzorging van Jetske nu een aantal jaar en ben heel tevreden, gebruik niets anders meer de producten zijn goed en worden supersnel en netjes geleverd.

Fijne producten, heel zacht voor mijn huid!

Fijne producten waar mijn gevoelige huid heel goed op reageert! Je krijgt echt waar voor je geld en de service is super. Mijn pakketje werd niet goed afgeleverd door Post.nl en er werd gelijk een nieuw pakket gestuurd,

Zeer fijne producten

Snelle levering van geweldige producten

Super fijne produkten

Ik gebruik veel produkten van Dr jetske Ultee, en vind ze allemaal even fijn. Wil niks anders meer.

Al jaren heel blij mee.

Bestelling en levering, via website, gaat gemakkelijk en snel. Producten zijn heel fijn. Zou geen andere producten meer willen na inmiddels 9 jaar.

Heel fijn

Fijne producten. Ik gebruik ze al jaren.

heel goed

De moisterizer is mijn favoriet

Mijn velletje wordt altijd blij van alle DrJ. Ultee producten!

Al jaren ben ik fan van alle producten . De vijf dagelijkse verzorging, de extra serums, de zonnebrand crèmes en de body-en repair crème. Lang leve dr J Ultee en team!

Tot nu toe zeer tevreden over de producten van Jetske Ultee!

Zeer tevreden over de body cream! Ook de sun cover werkt voor mij goed. De moisturiser doet niet perse veel voor mij, maar misschien moet ik deze wat langer gebruiken (heb wat meer last van uitslag. achtergrond met rosacea, maar nu ook zwanger dus soort eczeem achtige plekjes in gezicht). Mijn gezicht wordt er wel zacht van. Ik heb zojuist een nieuwe fles body cream aangeschaft en daarbij ook de concealer en foundation. Ben heel benieuwd!

Fijn stappenplan, mijn huid knapt zichtbaar op!

Ik heb een heel gevoelige allergische huid, met dit 5 stappenplan knapt mijn huid zichtbaar op. De rode butjes en droge plekken verdwijnen, mijn huid voelt veel beter aan.

Ik gebruik de producten van Jetske al jaren. Doen veel voor mijn oudere huid!

Goede, voedende producten die fijn aanvoelen!

Ik ben heel tevreden met de producten van Jetzke die ik tot nu toe heb geprobeerd (bodylotion & suncare) en ga binnenkort de skincare lijn gebruiken.

geweldig

snelle levering van goede producten in mooie verpakking.

Hele fijne producten.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en vind dat deze echt werken voor mijn huid die neigt naar roodheid.

Geweldig product

Voelt fijn aan, hydrateert de huid en trekt snel in

Zoals altijd weer heel tevreden. Mijn huid is hier echt beter van geworden.

Top producten

Ik gebruik al jaren diverse producten en wil geen ander meer. Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Goede producten

Ik gebruik al jaren diverse producten van Jetske Ultee en mijn huid ziet er prima uit en voelt prettig aan. Ze zijn niet goedkoop maar het geld zeker waard. Ik heb nog nooit een probleem gehad met de bezorging. Dus: van harte aanbevolen!

In één woord: geweldig!

Het enige merk waarbij ik geen uitslag/eczeem krijg! Snelle levering in een milieuvriendelijke verpakking met iedere keer een leuke kaart! Ook de productverpakking is mooi!

Klaar voor de zomer met Suncover!

Weer prima verloop van de bestelling. Snel en alles klopt. De producten bevallen al veel jaren heel goed. Elke keer toch weer een uitbreiding van het assortiment.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA