Fijne suncare

Trekt snel in en irriteert niet

Gebruik het al jaren

Houd mijn huid vochtig en bescherming

Geweldig producten

Ik gebruik nu al jaren de producten en ben zeer tevreden, vooral de exfoliant heeft mijn huid een boost gegeven e zo word ik elke ochtend blij wakker. De toner en moisturizer zorgen voor een uitstekende balans en ondanks mijn hoge leeftijd krijg ik nog complimenten. Hoe leuk is dat.

Heel blij met de producten een dikke 10

Gebruik de producten al jaren , naar grote tevredenheid !!!

Snelle verzending. Alles top geregeld.

Mijn dochter (14) had een ontzettende droge huid met zelfs kleine wondjes door het gebruik van aggressieve middelen die van alles beloven. Na paar dagen de repair creme in cobinatie met de toner te hebben gebruikt is haar huid weer helemaal gaaf!

Geweldig!

Altijd een snelle levering! Mooie producten!!

Geweldige foundation

Dit wordt een blijvertje. Wat een fijne foundation. Eerst het sample aangevraagd ivm bepaling van de kleur. Ik was verrast door de mooie kleuren, maar nog meer door de kwaliteit. Smeert erg goed uit en vervaagt de oneffenheden zonder onnatuurlijk te worden. De huid voelt heerlijk zacht aan zónder het bekende gevoel dat er iets stroefs en plakkerigs op je gezicht zit. Kortom, alleen maar positief !

Product is super

We gebruiken deze sun protector al jaren met het hele gezin. Als de fles bijna op is bestellen we een nieuwe dit verloopt altijd zeer voorspoedig.

Eindelijk weer een zachte huid

Sinds een paar dagen gebruik ik de body Cream en wauw wat een verschil! Mijn huid is niet meer droog en trekkerig maar voelt zacht en glad aan. De body Cream trekt snel in en voelt niet plakkerig of vet aan. Ik ben heel bij met dit resultaat, dit is een blijvertje!!

Hele mooie producten en altijd snelle levering

Hele mooie producten die echt iets doen voor je huid. Mijn huid huid voelt zacht aan en ziet er ontspannen uit.

Fijne producten, maar nog geen resultaat!

Ik heb de exfoliant en moisturizer gekocht ivm mijn rosacea. Maar na een week heb ik juist meer pukkeltjes en roodheid gekregen. Nu gebruik ik de exfoliant niet meer dagelijks, even kijken of dit helpt. Producten zijn wel prettig in gebruik.

Ik gebruik de producten nu zes maanden en mijn huid ziet er echt schoon en gaaf uit. Ik ben zeer tevreden.

Heel goed product voor gans het gezin.

Dit product opnieuw aangekocht na positieve ervaring...nu nog wachten op de zon -;)... alhoewel dagelijks smeren geen kwaad kan .

Geweldig voor de gevoelige huid

Na jaren lang zoeken en testen van meerdere crèmes heb ik eindelijk een crème gevonden die werkt. Geen uitslag, rode vlekken of droge plekjes. Heerlijk wil niet anders meer. Ik gebruik inmiddels alle producten.

Al jaren met volle tevredenheid fan en klant in één!

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en kan niet meer zonder, geweldige huidverzorging tegen een uitstekende kwaliteit/ prijsverhouding, I Love it!

In korte tijd een rustige huid.

Op advies van mijn huidtherapeut ivm rosacea gestart met de skincare producten van dr Jetske. Na een aantal dagen ziet mijn huid er al rustiger uit. Producten zijn prettig in gebruik. Huid is zacht.

Mijn huid wil niets anders meer dan de producten van dr. Jetske Ultee. Sinds ik haar producten gebruik, ziet mijn huid er stukken beter uit! Heerlijk!

Super spul

Snelle service en fijne producten.

Mooie producten!

Blij dat ik Dr. Jetske Ultee Skincare heb ontdekt! Mijn eerste aankoop is de Suncover SPF 30 en er zullen hierna waarschijnlijk meer volgen. Ik wil ook zeggen dat ik enthousiast word van het webdesign, strak en eenvoudig in gebruik!

fijne bodycreme

Hele fijne bodycreme en snelle bezorging.

De producten zijn uitstekend

Mijn huid is in de afgelopen jaren zoveel meer verbeterd ! Ik heb dankzij de website van Dr. Jetske veel kunnen leren over huid.

Goed product

Smeert goed uit. Fijne zonnebrandcrème. Pompje was bij binnenkomst defect, mail gestuurd en de volgende dag al een nieuw pompje bezorg, heel fijn. Service zeer goed.

Heerlijke producten en de levering is altijd erg snel!

De suncover vind ik een fijn produkt!

Geeft een mooie glans.

7 Kon Emmaplein