Top producten die meteen heel goed aanvoelen en resultaat geven.

Zachte ,volle crème

Voelt vol en zacht op de huid!

Geweldige producten

Heerlijk voor je huid

Fantastisch!

Ik ben zeer tevreden met de producten van Jetske. Ik ben 61 jaar en heb geen makkelijke huid maar sinds ik verzorgingslijn gebruik en de dagelijkse routine goed uitvoer ziet m’n huid er prachtig uit! Dank daarvoor!

Top concealer !

Ik ben heel blij met de concealer van Dr. Jetske Ultee . Mijn pigment vlekjes, rosea en andere onvolkomenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Blijft ook de hele dag zijn werk doen.

Kan niet zonder

Al vanaf m'n 40 ste problemen met de huid ..maar de serums doen echt wonderen .... Het is een ritueel smorgens en savonds ....

Ik ben fan van deze foundation.

Zo fijn om een keuze te kunnen maken uit verschillende tinten. Ik heb nooit foundation gebruikt. Ik ben om. Ik ga dit zeker vaker gebruiken.

Fijne gezichtsverzorging

Maakte eerst gebruik van andere producten van ander merk, kreeg overal branderig en jeukend gevoel van. Kwam bij jetske ultee terecht, begonnen met vit.a serum, zo breidt ik het het langzaam uit met meer producten, dat bevalt me tot nu toe prima, ben zeer tevreden.

Prima tot nu toe

Prima zover ik het zie. Altijd een beetje moeite met skincare vertrouwen dat het oprecht wat doet buiten geld verdienen maar als ik hier op de website kijk lijkt er wel meer transparantie en wetenschappelijke onderbouwing te zijn waardoor ik toch wat meer vertrouwen krijg. Ik heb tot nu toe alleen de zonnebrand geprobeerd en die lijkt prima zover ik een mening over zonnebrand heb. Als er een korting actie is zou ik best meer producten willen proberen

Hele fijne producten

Alhoewel ik de producten nog maar een paar dagen gebruik ben ik erg tevreden. Mijn huid voelt erg zacht aan. Producten zijn fijn in gebruik. Ik gebruik ze nog te kort om verbeteringen of veranderingen waar te nemen.

Super!!!

Goede crèmes Goed advies Snelle levering en gratis verzenden Blij mee!

Oude batch suncover uit 2022 ontvangen

Vandaag mijn pakketje met meerdere bestelde producten ontvangen waaronder de grote fles suncover. Deze fles zal er ‘vervaald’ en ingedeukt uit en ook bleek de batchcode een code uit 2022 te zijn terwijl de kleine variant die erbij geleverd is wel uit 2023 is. Zeker voor een zonneproduct die snel over de datum raakt qua werking verwacht ik een product uit 2023. Dit geeft me een slecht gevoel terwijl ik toch al lang bestel hier.

Prima service. Snel geleverd.

Fantastische producten

Sinds 2016 gebruik ik de producten van Jetske dagelijks. Hoe onrustig toen mijn huid was, hoe stabiel en rustig hij nu is, na 7 jaar gebruik. Goed advies gekregen van het supportteam. Wat zelfs in het weekend via whatsapp bereikbaar is. Mijn dochters gebruiken het nu ook.

Super tevreden

Weer een uitstekende ervaring bij Uncover skincare! Heel erg tevreden over de producten, kwaliteit en de informatievoorziening. Makkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Niet naar verwachting

Voor mij is de zonnebrand crème voor het gezicht te vet. Krijg er vetbultjes van op de kin. Ook vind ik dat er een witte waas op het gezicht achterblijft .

Tijdens bestellings traject telefonisch goed geholpen door medewerkster.

de zonnebrandcreme is makkelijk uitsmeerbaar, prima! De zonnebrand zit in een soort grote tube van 250 ml . Om mee te nemen niet handig, formaat iets te groot en bovenkant kan ingedrukt worden waardoor er zonnebrandcreme uitloopt. Het zou mooi zijn als er een klein leeg flesje met goede sluiting bij geleverd zou worden dat je steeds kan vullen.

Goed gevoede, rustige huid

Met de producten van Jetske Ultee weet ik zeker dat ik mijn huid het beste geef. De hoeveelheid eerlijke research die er achter zit, geeft me vertrouwen. Mijn huid voelt niet meer trekkerig, is zacht en goed doorvoed.

IK word iedere dag weer blij als ik in de spiegel kijk.

Ik gebruik nu ruim 1 jaar het vijf stappenplan. Ben zeer tevreden over het resultaat. Dit geldt ook voor de zonbescherming. De zonnebrand voor het gezicht het hele jaar door in mijn handtas.

Voelt goed!

Nog niet zo lang geleden heb ik een aantal producten (cleanser, toner, moisturizer en suncover) gekocht, deze bevallen goed. Mijn huid reageert goed en ook het gebruik is heel makkelijk. Het enige wat ik zelf wat minder vind, is de wat langere wachttijd tussen de producten. Maar dat moet even een routine worden denk ik.

Heerlijk voor mijn mijn huid

Ik ben 77 jaar en gebruik de Dr.Jetske Ultee Skincare producten vanaf 2018 en ik ben zeer tevreden. Ik gebruik alle producten inclusief de serums en de repair, body en suncare. Ook gebruik ik de foundation en de bronzer. De Skincare producten zijn goed voor je huid. Ik ben zeer tevreden. Yvonne Lippens.

Super product

Ik gebruik de hele lijn van dit product, mijn huid is gevoelig en reageert super goed op de producten. De uitleg en de eerlijkheid trekken mij aan om geen andere producten meer te kopen, ook de pompjes zijn echt super. Uiteindelijk ben ik goed koper uit, omdat ik vaak mij liet overhalen in de winkel naar een super dure pot,

Fijne zonnebrand

Trek goed in, ruikt neutraal en beschermd goed.

Eindelijk het product welke juist is voor mijn huid

Mijn huid gaat altijd mee met de jaargetijden. In de zomer straalt hij vaak of in ieder geval minder oneffenheden. Zodra het herfst wordt merk ik dat ook aan mijn huid en ga zo maar door…… Maar nu met de producten van Ultee is het het hele jaar door zomer voor mijn huid!! Ben super tevreden!!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA