Zeer fijne producten!

Nu sinds 2 jaar gebruik ik de producten, en bevalt heel goed. Fijne webwinkel en zeer snelle verzending.

Of mijn huid zijn lievelingsmuziek hoort…..

Ken je dat? Dat je opeens je lievelingsmuziek hoort , een siddering langs je ruggengraat gaat en kippenvel krijgt? Dat gevoel krijg ik ook elke dag weer als ik zie dat mijn huid weer beter wordt! Ik zit nog in de opbouwende fase en kan niet wachten ( net een klein kind Hahahha) dat ik zo de exfoliant mag gaan proberen en wat daarvan het effect is! Thanks Jetske!

Goed product

Goed product makkelijk in gebruik smeert goed uit reukloos en niet te vet

Goed spul!

Fijne producten. Bevalt erg goed. Passen goed bij elkaar. Neutraal en bijna geurloos.

Heel fijn deze bodycream. Totaal geen geur, smeert makkelijk. Niet plakkerig. Mijn huid knapt er echt van op. Grote fles dus je doet er ook echt lang mee.

Ik ben erg tevreden over de producten en de snelle levering

Snel en zorgvuldig

Snelle verzending. Product netjes aangekomen.

Mooie producten, goed voor mijn gevoelige huid en mild van prijs

Ben nog maar net begonnen met deze producten, begonnen met drie skincare producten. Mijn ervaring is fijn. Makkelijk in gebruik, ruikt lekker en trekt snel in de huid. Ik heb een gevoelige huid maar van deze producten geen reactie. Mijn huid voelt zacht en ziet er fris uit. Vergelijkbaar met mijn eerder producten is het ook mooi van prijs, niet te gek…. De poeder en bronzer had ik al wat weken die zijn ook erg fijn. Nu hopen dat de foundation weer leverbaar is want die wil ik ook heel graag bestellen.

Mijn huid is een stuk rustiger

Gebruik University al langere tijd Even over stapt naar crème van schoonheidsspecialist en kreeg meteen eczeem Snel terug naar uncover vorm A crème en weg was het weer

Mijn huid ziet er frisser uit.

Ik gebruik nu 2 jaar diverse verzorgingsproducten van Dr. Jetske Ultee. Aanbevolen door een huidtherapeut van de Veldhuis kliniek. En ik voel en zie echt verschil. Mijn huid is rustiger en ziet er gezonder uit.

Snelle levering en super product!!

Ik gebruik nu 2 jaar deze producten en ben zeer tevreden

Goede producten, snel geleverd

Dit keer heb ik een cadeautje voor iemand anders gekocht, maar normaliter koop en gebruik ik zelf de producten van Uncover. Al jarenlang erg blij met de werking en de resultaten.

Heerlijk product

Het vitamin A serum gebruik ik al een lange tijd. Het smeert heerlijk uit, trekt goed in en is vooral niet vet. Omdat ik dermatitis sp. heb, is het altijd lastig om iets te vinden, waar je huid niet op reageert, maar ik kan dit product gewoon gebruiken, zonder dat ik er problemen van krijg. Een goede toevoeging voor je huidverzorging.

Snelle levering en betrouwbare producten

Meerdere bestellingen geplaatst. Producten zijn van hoge kwaliteit en de levering is snel en wordt met zorg verpakt.

Superfijne producten

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews. Ik sta ook altijd sceptisch tegenover hele positieve reacties. En eerlijk, het is niet zo dat als je deze producten gebruikt, je er weer uitziet als een twintiger (als je veertig bent). Maar toch doen deze producten je huid wel echt goed. Ik gebruik ze nu ruim 10 jaar en ik heb echt ondertussen wel een rimpeltje hier en daar, maar mijn huid ziet er goed uit, egaal en goed gehydrateerd.

Mooie fijne producten

Fijne producten

Gebruik al jaren de producten voor de de droge huid, mijn huid blijft mooi en gezond, Erg blij mee ik wil nooit geen andere producten meer.

Super zachte huid

Ben ontzettend tevreden met mijn producten. Voor mij niks anders meer. Je ziet elke dag mijn huid vooruit gaan.

Topkwaliteit! Betaalbaar en bijzonder goede service.

Ik heb onlangs het 5-stappenplan aangeschaft. Met behulp van het huidadvies op de site krijg je een goed inzicht in je huid en wordt het advies afgestemd op je wensen en behoeften. Ik gebruik het nu ruim een week en ben zeer tevreden. Ook de service is bijzonder goed. De spullen worden vrijwel direct verzonden en de verpakking is duurzaam maar met een luxueuze uitstraling. Zelfs als de producten niet bevallen mogen ze gebruikt retour. Dat heb ik jaren geleden zelf eens ervaren en het is inderdaad zo. De klant is hier koning!

Goede uitleg en supersnelle verzending!

Leerzaam hoe alles werkt en fantastische crèmes voor je gezicht en lichaam.

Fijne producten

Hele set gekocht. Vrij duur in aanschaf, maar stelt niet teleur. Echt fijne producten, merkt binnen enkele keren gebruik al verbetering.

Voelt goed, werkt echt

Het verhaal houdt steek, de producten voelen goed bij het aanbrengen en vooral na toevoeging van het vitamine A serum zie ik mijn huid verbeteren.

Fijne producten, snelle levering

Eenvoudig en zeer effectief

Tussendoor andere merken geprobeerd, maar kom toch steeds terug op deze producten. Geen poespas en het werkt prrfect

Snelle verzending van heerlijke producten

Al jaren heel tevreden met de producten van dr Jetske!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA