Geweldige producten

Goede producten, Snelle en gratis verzending

Fijne producten.

Zowel de exploitant als Vitamine A serum heerlijke producten. Vitamine A was al een tijdje op en gebruikte ik dus ook niet en dat merk je dan toch wel. Fijne lijntjes en roodheid wat meer zichtbaar. Gebruik het nu alweer een week en fantastisch. Ik had voor een paar weken een ander merk gebruikt omdat ik het serum van Dr. Ultee al jaren gebruik, maar toch weer terug hij het serum. Ander merk doet nier wat dit serum doet: wonder verrichten Exfoliant ook erg blij mee. Je huid voelt lekker zacht aan.

Geweldig!!

Vanaf het eerste moment dat ik de producten ging gebruiken wil ik niets anders meer. Super snelle levering!

super producten

De moisturises verpakking is in een flacon met drukkknop. je krijgt dan helaas niet alles uit. dit zou verbeterd kunnen worden ! de producten zijn fantastisch !

Zonnebrand witte waas en plakkerig

Als je op advies circa 3 a 4 pompjes aanbrengt, met een tussenpoos na de moisturizer dan gaat de zonnebrand rullen. Smeert niet lekker uit en laat een wittige waas achter. Voelt daarna ook onwijs plakkerig, dus om als je daarna nog eens afpoedert heb je een vette laag op je poeder en kwast. Daarnaast zijn de antioxidanten erin ook niet heel bijzonder, die smeer je eronder met je moisturizer. Niacinamide vind je ook in adnere zonneproducten terug. Verder prima tevreden over andere producten in de lijn.

Subliem

Sinds kort de serum ingevoegd in mijn stappenplan. Mijn huid knapt hier enorm van op en begint in roodheid te verminderen.

Moest even aan de producten wennen. Nu heel fijn en mijn huid lijkt er gezonder uit te zien.

Het lijkt misschien duur, maar je doet er heel lang mee.

Zoals gezichtsverzorging bedoeld is

Een aantal producten uit zowel haar lijn voor gezichtsverzorging als make-up blijven terugkomen in mijn dagelijkse routine (repair crème, bodylotion, suncare 30, suncare non profit, cleanser, concealer en de bronzer). En waarom? De producten zijn fijn in gebruik, je doet er best lang mee en mijn huid reageert er goed op, keer op keer. Geen allergische reacties tot nu toe en dit komt naar mijns inziens doordat er geen ingrediënten in de producten zitten die dit kunnen veroorzaken.

Snelle levering, milieubewust

Blij met de informatieve website en producten die ontwikkeld zijn met een kritisch oog.

Gebruik de producten al jaren, en altijd tevreden over.

Geweldige producten die een weldaad voor je huid zijn.

Ik ben al een aantal jaren bezig om de juiste huidprodukten voor mijn gezicht te vinden. Door de vele merken (en dat waren echt niet de goedkoopste) zag ik op den duur door de bomen het bos niet meer. En naarmate ik ouder werd, begon mijn huid ook meer behoefte te krijgen aan echt goede stabiele huidverzorgingsprodukten. Nu ik de produkten van Jetske Ultee heb gevonden (en ik las dat ze geretourneerd konden worden als ze niet zouden bevallen) hoef ik nooit iets anders meer. De repair creme is een handige creme als aanvulling. En zelfs de foundation voelt heerlijk verzorgend aan op mijn huid. Geen onrust en zoektochten meer. Deze produkten mogen niet meer ontbreken in mijn badkamer!

Hele fijne producten

Ik had al jaren kleine bultjes op mijn wangen en langs mijn haargrens. Had me er min of meer bij neergelegd dat die niet meer weg zouden gaan. Tot een vriendin vertelde over de producten van Jetske Ultee. Haar huid zag er fantastisch uit, dat viel echt op, en ik besloot het ook te proberen. Met resultaat! Een gladde en stralende huid! Helaas worstel ik sinds een jaar of 2 met pukkeltjes/puistjes en is mijn huid ook ineens droger geworden (lastige combinatie!) Met hulp van het team van Jetske heb ik dat wat kunnen verminderen, maar het is nog niet helemaal onder controle. Ik gebruik op dit moment de bodylotion, toner, exfoliant, dagcreme en facewash. Alleen de suncare voor het gezicht vind ik niet fijn (te dik, te vet) en ik vind het jammer dat de foundations een gele ondertoon hebben (mijn huid heeft een roze ondertoon).

Geweldig,zou niets anders meer willen, gebruik het nu 3 jaar

Mijn collega's, vroegen na de eerste maandjes, wat gebruik je, ze zagen het verschil, top producten, sommige collega's zijn dit ook gaan gebruiken.,en ook heel enthousiast, super jetske Ultee ❤

Ben fan van de producten van Jetske. Nu voor het eerst ook de concealer gekocht, erg fijn!

Deze producten zijn de beste!

Heerlijk

Mijn huid word er zacht van.

Deze producten doen wat ze beloven

Topproducten! Je huid ziet er meteen een stuk beter uit en voelt ook fantastisch en zacht aan. Deze producten doen echt wat ze beloven en dat voor een betaalbare prijs.

Een kadootje voor mijn huid!

Iets meer dan 1 jaar, gebruik ik nu de producten van Jetske. Mijn huid heeft er nooit eerder zo gehydrateerd uitgezien. Hiervoor gebruikte ik van alles, met name de duurdere merken. Gelukkig heb ik geen moeilijke huid en echte problemen maar het was voorheen wel droger en minder egaal, daarnaast merk ik dat mijn poriën fijner zijn geworden. Al met al ben ik meer dan tevreden en kan ik het iedereen aanraden!

fijne serum

een hele fijne serum wat lekker aan voelt op mijn huid

Mijn Pigmentvlekken zijn wat vervaagt. Een mooie stralende huid.

Fijne producten die mijn huid (en mij) goed doen!

Heerlijke producten, ook de suncare is top.

Een weldaad voor mijn huid

Een weldaad voor mijn huid. Heerlijke produkten. Logisch gebruik en eenvoudig in gebruik.

prima product en goede service

moisturizer gebruik ik elke dag voor mijn zeer droge huid. Het voelt heerlijk aan en trekt snel in.

Topproducten

Altijd snelle levering en goede service. Heerlijke gezichtscreme. Mijn huid krijgt wat ze nodig heeft!

Gebruik de producten van Jetske al jaren. Ben er heel blij mee. Net als mijn dochters en man.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA