Fijne lichte moisterizer

Hele fijne lichte en fluweelzachte creme. Met Rosacea gebruik ik de variant voor de normale tot vette huid. Doordat er anti ontstekingsremmende middelen in de creme zitten, krijg je er niet zo snel nieuwe puistjes van. Maar ik vind het echter GEEN medicijn tegen Rosacea. Een medische creme van de dermatoloog tegen Rosacea, blijf je nodig hebben. Als lichte huidverzorging gebruik ik dan deze moisterizer.

Snelle levering. Uitstekend product

Producten worden snel geleverd. Uitleg ten aanzien van gebruik is bijgevoegd

Alle verzorgingsproducten zijn fijn in gebruik.

Al een tijdje gebruik ik de verzorgingsproducten ( stappenplan, serum, zonnecrème). Ze zijn van goede kwaliteit en geven me een goed gevoel. De verpakking is eenvoudig. Het gaat echt om wat er in zit.

goed gevoel over goed voor mijn huid te zorgen

blij met alle produkten. bij nader inzien, na het lezen van het boekje bleek het serum voor in de avond en de repair nog een mooie aanvulling. die ga ik nog bestellen!

Heerlijke producten die echt wat doen voor je huid.

Voelt prettig, trekt goed in. Gebruik de producten al jaren . M'n huid ziet er goed en stralend uit.

Hele fijne producten

Ik ben zeer tevreden over de producten van Jetske Ultee. Ik gebruik het hele stappenplan, de bodylotion, zonnebrandcrème en een aantal make-up producten. Stuk voor stuk hele fijne producten die zichtbaar iets doen voor je huid.

Fijne lijn

Alle producten zijn fijn, smeren fijn en mijn huid heeft geen onzuiverheden meer en straalt.

Over de producten ben ik heel erg tevreden. Wordt dan ok altijd blij als het pakketje binnen komt. Wel erg jammer dat de prijzen zo enorm gestegen zijn.

uitstekend

Al jaren gebruik ik de producten van dr Jetske Ultee Zolang ik het betalen kan blijf ik het gebruiken Het bevalt uitstekend .Ik heb tussendoor wel eens een ander goed merk gebruikt omdat ik wel eens iets anders wilde.Maar kwam er van terug . Ik wordt 65 dus een ouder wordende huid is onvermijdelijk Maar voor mij geen product wat hier op aangepast is.Dit merk volstaat en doet waar het voor staat Never change a winning team ! ik kan dit merk van harte aanbevelen Inge Lit

Mijn huid geniet met volle teugen van het product van Jetske Ultee

Geweldig product voor mijn droge huid, heb even wat anders gebruikt, maar dat was het niet! Gelukkig ben ik weer terug als klant. Ben begonnen met de moisturizer en de exfoliant.

Uitstekende service en uitgebreide informatie

De bestelling wordt snel verzonden, voorzien van uitgebreide productinformatie.

Geweldig!

Ik gebruik al een paar jaar de moisturiser, tot volle tevredenheid. Had niet het budget om de hele lijn te kopen. Nu kan dat wel en mijn huid ziet er nog gladder en gezonder uit dan voorheen. Het is wonderbaarlijk hoe snel het werkt als je de dagelijkse routine volgt. Binnen een week was mijn huid gladder en had ik minder vlekjes. Voor mij ooit meer iets anders!

Uitstekend!

De producten zijn top! Goed voor je huid. Ik gebruik de hele serie al jaren. Ook zuinig in gebruik. Ben zeer tevreden. De service is prima en als je bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Kortom: aanbeveling.

Hele goede cosmetica

Altijd snel geleverd, bij een probleem altijd een oplossing. Geen onnodige toevoegingen Ben van Shiseido hier op overgestapt en huis ziet er prima uit!

Fijne goed werkende producten

Na jaren nog steeds geen behoefte aan andere merken. Snelle service en goede voorlichting.

Wordt heerlijk opgenomen

Deze moisturizer gebruik ik alweer enekele jaren, heel fijn. Verbeterpuntje... Ander spuitmondje. Het 'spuit' mondje wordt snel vies. De creme komt er rondom en blijft soort van plakken waardoor het geheel niet echt hygienisch blijft.

Geweldige producten die de boel niet ‘dichtsmeren’

Vaak gebruik ik geen gezichtsverzorgingsproducten, omdat ik daar een geïrriteerde huid van krijg. Alsof ik de boel helemaal dichtsmeer. Met de producten van Jetske Ultee heb ik dit probleem niet. Mijn huid is helemaal gaaf en ik krijg van mensen te horen dat het er strak en stralend uitziet.

Heerlijk product

Ik gebruik het al jaren, topverzorging voor mijn gezicht.

Super goede producten!

Ik gebruik de producten van dr jetske al jaren en ben er ontzettend blij mee. Mijn huid is erg gevoelig en is enorm opgeknapt sinds ik de producten ben gaan gebruiken!

Heel fijn

Volgens mijn schoonheidsspecialiste ziet mijn huid er heel goed uit. Met dank aan jullie product

Gebruik het al jaren en mijn huid wordt er rustig en gehydrateerd van. Het doet echt iets dat voel je. Ik heb alles uit de lijn en het is het echt waard

Ben nieuwe klant en elk product dat ik bestel is prima Blij dat ik dit gevonden heb

Fijne producten

Ik gebruik nu al meer dan 4 jaar de producten van dr. Jetske en zou niet anders meer willen. Mijn huid is in die tussentijd compleet veranderd. Van een huid met veel ontstekingen en rode plekken, naar een huid die straalt. Ook de service en advies is fantastisch. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ook 2x een huidmeeting laten doen in het center. Hierin krijg je een compleet beeld hoe de huid er voor staat en wat nodig is. Zeker een aanrader.

Ik krijg er een hele zachte huid van

Naast het serum gebruik ik het totale 5 stappenplan van dr Jetske Ultee. Dus deze review is niet los te zien van het resultaat van die producten. Ik ben tevreden met het product. Ik heb het idee dat mijn huid met gebruik van het serum nog zachter aan voelt. Over de vermindering van kleine lijntjes kan ik nog niet veel zeggen, omdat ik met het serum begonnen ben voordat ik deze krijg. Wel heb ik het idee dat mijn huid iets egaler oogt door minder ruime poriën op mijn wangen.

Fijne moisturiser - mooie zachte blusher

De moisturiser zit in een makkelijke pomp flacon. Is niet zwaar dus neemt makkelijk mee op reis. Pompje werkt goed en doseert prettig. Geen sterke geur en de substantie smeert goed uit, zonder dat t te vettig of waterig is. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er geen spf in de dagcreme zit. De blusher is een prachtige naturelle tint. Komt niet te ‘dik’ op de kwast (en dus op je gezicht). Stevig doosje die er hopelijk voor zorgt dat de poeder heel blijft. Dit gaat nog wel ns mis met mij & blushers…

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA