prima producten

Ik ben heel erg tevreden

Mijn huid ziet er rustiger en stralender uit!

Wanneer ik per ongeluk de producten een aantal dagen niet heb gebruikt doordat ik ze te laat hebt besteld merk ik dat gelijk aan mijn huid. Mij huid wordt doffer en droger, de 'glans' gaat er vanaf. Ik kan niet meer zonder!

Goede producten, slechte service

Ik gebruik de producten al jaren en ben daar zeer tevreden over. Ik raad het ook met regelmaat aan. Over de service ben ik alles behalve te spreken. Afgelopen week 15% korting, net nadat ik besteld had. Deze korting wilden ze niet alsnog verrekenen. Hele bestelling geretourneerd en een nieuwe geplaatst met korting, dus uiteindelijk ook voor hen zelf meer werk... maar meedenken zat er echt niet in helaas.

Ik kom er altijd weer bij terug!

De moisturizer, toner en exfoliant zijn heerlijke producten waar ik steeds weer naar teruggrijp. Geen fratsen, goede verpakkingen, doen hun werk :-)

Fijne moisturizer

Gebruik deze moisturizer al jaren. Super fijn. Smeert goed uit en irriteert niet.

Geweldige producten, trouwe fan!

Nooit meer anders: ik gebruik Jetske Ultee ondertussen al jaren, zo goed! Elke dag word ik blij van de routine: ochtend cleanser - toner - moisturizer, ‘s avonds cleanser - serum - exfoliant. Geen parfum, verpakkingen effectief voor het goed bewaren. Absolute aanrader!

Altijd zeer vlotte levering van de producten. Producten worden zo verzonden dat beschadiging bijna niet mogelijk is

huid is rustiger

De producten van Jetske Ultee zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Goeie voedende moisturizer voor droge rosacea gevoelige huid!

Goeie voedende moisturizer voor droge rosacea gevoelige huid! Tintelt lichtjes aan het begin. Maar verdween na een paar dagen. Ik had last van rosacea - puistjes in combinatie met droge schilferige huid. De crème s avonds aangebracht en na 2 dagen al duidelijk herstel van de huid te zien. Niet te dikke crème. Smeert goed uit. Super tevreden.

Weldaad voor mijn gezicht

Heerlijke vocht inbrengende crème, waardoor mijn huid zo zacht aanvoelt. Ik gebruik de cleanser, tonic en moisturizer met elkaar, omdat het goed op elkaar afgestemd is.

Door goed gebruik, probleemloos!

Al verschillende jaren maak ik gebruik van de producten van Jetske Ultee en daardoor een probleemloze huid. Geweldig!

Top producten

De producten die ik gebruik zijn stuk voor stuk ontzettend fijn voor mijn huid. Door het overzichtelijke assortiment heb je binnen no time de producten gekozen die bij jouw huid passen.

Mooie pure producten die ook daadwerkelijk helpen je huid te verbeteren.

Eens in de menopauze begon ik een heel onrustige allergische huid te krijgen. Alle aanbevolen producten bij de apotheek heb ik geprobeerd, zonder resultaat, soms werd het zelfs erger. De wanhoop nabij heb ik na lang verwoed zoeken jullie website gevonden en enkele producten besteld, het resultaat was reeds na 14 dagen verbluffend, waarvoor dank! Ik ben en blijf fan!

Opgeknapt

Ik vind de toner, cleanser, exfoliant en moisturizer erg fijn. Mijn huid is er echt van opgeknapt toen ik ermee begon. Alleen het vit a serum is te heftig voor mijn huid, krijg er rode vlekken van. Van de moisturizer heb ik best veel nodig.

Fijne moisturizer

Ik heb een gemengde huid met snel glimmende T-zone. Met de moisturizer van dr. Jetske Ultee voor gemengde huid heb ik daar geen last meer van. Dat vind ik een heel groot voordeel. Verder is de crème heel prettig in gebruik. Ruikt lekker, neutraal.

Gebruik de producten van Jetske nu al een tijdje en nog nooit zag mijn er zo rustig uit in de winter. Ben erg tevreden.

Wil niet meer zonder!

Wil niet meer zonder en daarom des te fijner dat bestelling binnen 24 u geleverd werd in een stevige milieuvriendelijke verpakking.

Het zijn stuk voor stuk heerlijke produkten.

Ik had al jaren last van acné, dat is nu verleden tijd, het is helemaal weg. Mijn huid is rustig en egaal. De produkten zijn ook makkelijk in gebruik. Ook op vakantie!

Heerlijk product!

Ik gebruik al jaren deze moisturizer en zie meteen na het gebruik resultaat. Ik heb een allergische huid en ben allergisch voor parfum maar hier kan mijn huid goed tegen.

Hele fijne producten

Ik gebruik nu een jaar of 3 bijna alle producten en ben heel tevreden over hoe zij aanvoelen en wat ze doen voor je huid. Dat de producten ook echt wetenschappelijk onderbouwd zijn vind ik echt een pré.

Producten voor het leven!!!

Beste producten, beste service en supersnel, volgende dag geleverd. Al ging ik naar Afrika gaan wonen, ik zou ze nog bestellen en mocht levering zo ver niet mogelijk zijn, ik zou niet verhuizen naar daar omdat ik Jullie producten niet meer kan missen!! Groeten, Kathy

Stappenplan werkt super!

Fijne producten. Door het stappenplan is mijn huid rustiger geworden. Ook de Sun Care is heel fijn in gebruik en bescherming. Overzichtelijke website, snelle verzending. Heel tevreden!

Heerlijke crème!

Ben zeer tevreden over de producten,heb geen last meer van een geïrriteerde huid. Ben zeer tevreden.

Uitstekende crème s

Deze producten zijn heel prettig in het gebruik en zorgen ervoor dat mijn huid er goed uitziet.

Fijne producten

Goede producten en goede service

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA