Mijn huid is in vele opzichten verbeterd

Sinds ik de moisturizer voor een normale tot droge huid gebruik (in combinatie met de exfoliant) is mijn huid zoveel verbeterd! Het is niet meer droog en niet meer schilferig. Ik heb nu een glanzende en stralende huid die niet meer onrustig is. Ik raad dit product zeker aan!

Ik heb een parfumallergie en reageerde op heel veel andere merken die aangaven ‘parfumvrij’ te zijn, maar ik heb géén huidproblemen meer sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik!! Ook onze (schoon)dochters gebruiken inmiddels verschillende huidverzorging producten en de zonnebrandcremes voor henzelf en hun kinderen. Allemaal naar tevredenheid!

Geweldige producten

Goede producten Trekt goed in de huid , geen parfum Alleen goede ingrediënten .

Heerlijk

Ik gebruik de producten van Dr Jetske Ultee nu een aantal jaren én ben meer dan tevreden! Heerlijke producten makkelijk bestellen én snel geleverd. Met vragen kan je altijd terecht en wordt je snel en vakkundig geholpen.

Een soepeler zachtere en gladdere huid begint bij Jetske

Volg de instructies bij de volledige huidverzorging en je zult net al ik een betere en zachtere huid ervaren! Nooit meer wat anders!

Heerlijke producten, ben er erg blij mee

Zeer prettig

Gebruikt de producten al jaren , en bevalt uitstekend .

Super producten

Gebruik nu al enige jaren deze producten. Het hele 5 stappenplan de extra's en ook de zon bescherming. Wat ik vooral fijn vind is dat deze producten geen vervelende bij geuren hebben.

Spijt dat ik heb, dat ik niet eerder de Concealer en Foundation bestelde! Zo aangenaam in gebruik én complimenten dat ik al kreeg op amper 2 dagen tijd! De Moisterizer heb ik nu al een week gebruikt en ik ben vind deze ongelofelijk! Zo weinig product heb je maar nodig en mijn huid lijkt al rustiger! Leuk dus!!! Ik blijf fan!

Beste huidverzorging ever..

Mijn huid is door het gebruik van de huidverzorging van Jetske Ultee enorm opgeknapt! Door moisterizer, scrub, repaircream en zonnebrand is mijn huid beter gehydrateerd en glanzender. Blij mee!

Heerlijke, eerlijke producten.

Iedere dag weer een heerlijk verzorgd, schoon en gevoed gevoel. Heb nog nooit zolang dezelfde verzorging gebruikt. Was altijd weer benieuwd naar wat anders. Maar de producten van Jetske blijf ik gebruiken omdat ze doen wat ze beloven.

Goede producten

Elk product bevalt me heel goed en ik gebruik ze al jaren.

Dit werkt echt

Producten die echt bijdragen aan een kalme mooi verzorgde huid!

Al jaar en dag fan !

Ik had heel lang rosacea Dank zij de producten en al het advies is mijn huid nu meestal rustig De producten werken dus echt Wel even volhouden als je het pas gebruikt Een echte investering in jouw huid

Blijvend tevreden!

Al jaren gebruik ik alle producten van Jetske Ultee en wil niets anders. Kwalitatief prima producten met mooi resultaat!

Heerlijke, goed smeerbare crème die lekker intrekt.

Heerlijke, goed smeerbare crème die lekker intrekt. Fijn en hygiënisch pompje waar de crème in zit!

Had ik deze producten maar jaren eerder gebruikt!

Ik gebruik nu ongeveer een jaar de paarse lijn van Jetske Ultee en ik ben er super tevreden over. Mijn huid glimt veel minder en ik heb bijna geen last meer van pukkeltjes. Ook het vitamine A serum is heel fijn. Ik kan het iedereen aanraden!

Geweldig produkten

Ik gebruik de produkten al jaren. Mijn huid ziet er altijd mooi en egaal uit. Ik heb jaren geleden rosacea gehad door bezoek schoonheidsspecialist. Jaren getobt totdat ik ultee ging gebruiken. Nu al jaren nergens meer last van. Ik wordt altijd jaren jonger geschat.

Superfijne producten, snelle levering

Ik gebruik de producten van Jetkse Ultee inmiddels al een aantal jaar, na lang experimenteren met andere producten en merken. Mijn huid heeft er sindsdien nog nooit zo goed uitgezien. Het concept is heel eenvoudig en zonder poespas. Ik kan het iedereen aanraden!

Al fele jaren een trouwe gebruikster van geweldige producten!!

Ik ben jaren geleden begonnen met de producten van Dr. Jetske, en daar ben ik iedere dag nog steeds heel erg blij mij, dat ik de producten heb ontdekt. Ben zeer tevreden!!!!

Nooit meer iets anders

Heerlijke lichte en voedende crème, die echt iets voor mijn huid doet. Ik wil nooit meer iets anders!

Top producten

Heb alle spullen van Dr.Jetske en ben superblij hiermee. Gebruik het al hele lange tijd en zou het iedereen adviseren Gr Karin

De producten doen wat ze moeten doen.,

Fijne huidadviezen via de blogs van Jetske, ook een aantal keer in het Beautycenter fijn geadviseerd. Voor mij geen ratjetoe meer aan huidproducten. Ik gebruik de hele lijn en mijn huid is zichtbaar fijner geworden.

Heerlijke producten voor mijn droge huid.

Door het volgen van de avond en ochtend routine met de geadviseerde producten voor de avond en de ochtend is mijn huid steviger en stralender geworden. De repaire crème is heerlijk op de lippen en handen en die gebruik ik regelmatig met een fijn resultaat. Ook de zonnebrandcreme geeft een mooie glans op mijn gezicht. Ik zou geen andere producten meer willen gebruiken, mede doordat er geen schadelijke stoffen in de producten verwerkt zijn.

Een fantastische huidverzorging.

Ik heb er maar één woord voor en dat is : top

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA