Hele fijne foundation.

Fijne dagcrème

De crème smeert heerlijk en voelt goed op de huid. Ik weet uit mijn vorige ervaring dat ik het verschil ook op mijn huid voel na een tijd.

Gebruik het al meerdere jaren en hoef me geen zorgen meer te maken om m’n huid

Fantastisch!

Super goede producten en zeer snelle verzending! Ben al jaren fan van Jetske Ultee en haar producten ❤️

Geweldig!

Ik gebruik de hele lijn van Jetske en wissel de roze en paarse met elkaar af. Ben met allebei heel erg tevreden en hoor vaak vriendinnen die vragen welke producten ik gebruik, omdat mijn huid er zo goed uit ziet ;-).

Top producten

Hele fijne producten. Trekt snel in, huid voelt zacht en gevoed aan.

Beste concealer tot nu toe

Ik heb best een gevoelige huid, kan niet hoef tegen onnatuurlijke stoffen of parfum. Deze concealer geeft niet het gevoel alsof iets drukkends op je huid zit maar laat het ademen, droogt ontstekingen uit en zorgt wel voor een goede coverup. Gebruik sinds 2 jaar alleen nog deze concealer.

Gebruik de moisturizer nu alleen s’avonds ivm dag creme die ik nog heb van een ander merk. Als deze op is ga ik wel volledig over op de moisturizer om de ingrediënten die erin zitten

Luchtige foundation die niet irriteert

Eindelijk een foundation waar mijn gevoelige huid tegen kan. Dekt goed, maar voelt heel luchtig aan, alsof je niks op hebt. Nr 30 is de perfecte match voor mij, heel fijn dat je even een sample kunt bestellen. Waarom dat in een grote doos verstuurd wordt, snap ik alleen niet :-)

Mooie producten

Altijd snelle levering en de producten zijn goed voor mijn huid.

Fantastisch❣️

Uitstekende producten, eerlijke informatie, alleen producten die echt iets doen, klantvriendelijk, producten zijn overzichtelijk Jetske staat voor haar producten. ❤️

Hele fijne producten

De producten van Jetske Ultee bevallen mij heel erg goed. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en aangevoeld. Geen droge plekjes meer, gladde huid en geen last meer van dermatitis perioralis (clownseczeem). Kortom: heel tevreden!

Gebruik dit product al jaren. Ik weet geen betere!

Mijn enige probleem met dit product is dat de tube moisterize altijd zo snel leeg is. Daar staat tegenover dat de levering weer super snel is!!!

Fijne moisturizer voor de iets vettere huid. Moisturizer is niet heel dik even wennen in tegenstelling tot de moisturizer voor droge huid.

Geweldige producten!

Al jaren gebruik ik producten van dr. Jetske Ultee en ben er zeer tevreden mee.Voor mijn gevoelige huid geweldige producten! Snele levering en de blog is heel fijn en interesant.

Goede producten en snelle service

Alle producten van Jetske zijn goed. Je merkt dat het effect heeft op je huid. Bovendien staat er op de website zoveel goede informatie. Heel blij mee!

Prachtige producten van binnen en van buiten

Jaren geleden ben ik deze producten gaan gebruiken en nooit wil ik meer wat anders. Ik krijg niet alleen vaak complimenten over mijn huid, maar mijn huid is ook echt verbeterd. Ondertussen heb ik ook vele vriendinnen overtuigd en zijn ook zij erg tevreden. Ook is het elke keer weer een feestje om de producten te ontvangen. Prachtige producten van binnen en van buiten.

Fijne handwash en de repair creme is heerlijk

Geweldig product!

Ook de moisturizer doet wat hij beloofd. Net als alle andere producten van Uncover. Voor mij geen ander merk meer voor huidverzorging.

Zeer tevreden.

Mooie huidverzorging!!

Geweldige producten!

Ik heb iedereen overgehaald om ook de producten van dr. Jetske Ultee te gebruiken.

Kleine verpakking met grote inhoud

Maar heel weinig nodig (smeert goed uit waardoor je er veel langer mee doet dan je zo op het eerste gezicht zou denken). Mooi voedend product waar mijn ietwat droge huid (56 jr) baat bij heeft, een investering in dagelijks goede ingrediënten levert mij een rustige huid op. 5 sterren is dik verdiend! Ik gebruik het alleen 's morgens, 's avonds doe ik wat pure jojobaolie op een nat watje om mijn huid schoon te maken en gelijktijdig te voeden, that's it. En af en toe de exfoliant, daarvan zie ik de volgende ochtend meteen resultaat. Binnenkort ga ik het vitaminie A-serum proberen, daar ben ik heel nieuwsgierig naar.

De producten passen mooi bij elkaar in gebruik, fijn voor de huid

Gezichtsverzorging inclusief cleanser, lotion, serum is gewoon heel fijn om te gebruiken, voelt niet zwaar

Al jaren meer dan te reden met de goede en heerlijke producten van Dr. Jetske Ultee.

Ja, ik heb veel ‘goede’ verzorgingsproducten geprobeerd, maar deze werken echt en zijn heel prettig in gebruik.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA