moisturizer

Waarom heb ik nou die aangekochte moisturizer zolang bewaard? Ik snap het nog steeds niet want vorige week heb ik de moisturizer geopend, gebruikt en ben helemaal flabergasted. Dit is zo'n fijn product. Het is voedend, zacht en op een bepaald moment is mijn huid strak zonder dat het vervelend is. Ik vraag mij daarom dus af waarom ik niet eerder met dit product ben begonnen dan had ik eerder een mooiere huid gehad. Ik ben dus erg blij maar dat zal wel duidelijk zijn!!! Een Topper is dit! En dus snel een extra exemplaar gekocht zodat ik ook op kantoor de moisturizer heb liggen en tussendoor eventueel ook nog extra kan opdoen als ik daar zin in heb.

Ik gebruik de moisturizer al jaren, tot grote tevredenheid.

Mijn huid is erg gevoelig en droog. Bij gebruik van de moisturizer droogt de huid de hele nacht of dag niet uit.

Heerlijke creme

Mijn huid voelt zacht aan. Crème smeert fijn uit en trekt direct in.

Heel fijne gezichtsverzorging!

Alle producten bevallen erg goed.

producten zijn geweldig!! doen wat ze moeten doen.

Ik gebruik de producten al een aantal jaar Ook de moisturizer gebruik ik al een aantal jaar. Mijn gevoelige huid kan heel goed tegen deze producten en het voelt heel fijn op de huid. In 1 woord geweldig!! Ik wil geen andere meer.

Verdeeld…

Ik moet nog even wennen aan de moisturizer. Heb de moisturizer voor droge huid. Maar heb geen echt fijn huidgevoel als ik hem op doe. En bovendien heb ik het idee dat de geringe rosacea die ik heb erg zichtbaar wordt na gebruik. Dus of het mijn vaste verzorging wordt weet ik nog niet echt.

Fijne producten

Ik gebruik al zeker 10 jaar producten van Jetske Ultee, ik ben er altijd erg blij mee.

Wat een fijne ontdekking!

Op zoek naar een manier om iets te doen aan mijn grove poriën, heb ik verschillende producten van dr. Jetske Ultee besteld. Eerst alleen de cleaner en toner en al meteen na een aantal dagen een veel zachtere en gladdere huid met zichtbaar schonere poriën, zodat deze veel minder opvallen. Ook heb ik geen last meer van droge plekjes op mijn gezicht. Inmiddels ook gestart met de exfoliant, maar daar heb ik nog maar twee maal gebruik van gemaakt, dus kan daar nog niet zoveel over zeggen. Samengevat kan ik absoluut wel vertellen, dat ik me heel veel fijner voel met mijn 'nieuwe' huid, dat doet het zelfvertrouwen goed!

Kan niet meer zonder

Ben zo blij hoe mijn huid is verbeterd qua structuur en uitstraling. Deze producten doen ook echt wat beloofd wordt.

Snelle service, goede producten

Meerdere producten met veel plezier in gebruik.

Fijne producten!

Gebruik de producten nu een jaar, mijn huid is er echt van opgeknapt. Droogtelijntjes verdwenen.

Prima, maar nu wil ik bestellen en is het niet voorradig. Helaas.

Foundation test geprobeerd. Kom uit op kleurnummer 30. Opgedaan en bevalt goed. Wilde bestellen en dan is het niet voorradig. Staat ook niet bij wanneer weer wel. Teleurstellend.

Heerlijke producten en goede service.

Goede service en fijne producten.

Snelle en vlotte levering

Ik kan er nog niet over oordelen ben er nog niet mee gestart, gebruik nu nog environ blauwe lijn en stapsgewijs als mijn producten uit zijn zal ik deze gebruiken.

Helemaal tevreden

Ik ben gestart met gebruik van moisturizer. Inmiddels ben ik grote fan van het vijfstappenplan. Terwijl de foundation en bronzer eveneens mijn favorieten zijn . Ik ben gewoon een super tevreden klant!

Zijdezacht gevoel

Mooie kleur, matcht goed. Geen pukkels of onzuiverheden, wat ik bij andere foundations wel heb. Zacht gevoel op het gezicht.

Topproducten

Nog nooit zolang bij eenzelfde merk gebleven. Zegt genoeg

Fantastisch. Ben er erg blij mee.

Mijn huid ziet er nu altijd fris uit en voelt zacht. Belangrijker noch is het feit dat ik er gewoon goed tegen kan. Sinds ik alle producten gebruik heb ik geen last meer van jeukende en geïrriteerde ogen.

De enige producten die werken voor mijn huid.

Buiten het feit dat de dienstverlening van Jetske Ultee altijd op orde is, ben ik vooral heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten. Ik heb een erg lastige huid en de producten van Jetske Ultee zijn de enige producten waar mijn huid rustig onder blijft. Top!

Fijne producten

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid rustig, geen hormoonzalf of schoonheidsspecialiste meer nodig!

Goede producten

Fijne producten in een goede pompflacon, dit maakt het gebruik heel gemakkelijk Snelle levering

prima (;

goeie producten, fijne ondersteuning bij vragen, en snelle bezorging.

Witte schilfers gelijk weg

Mijn droge witte huid met schilfers was snel weg. Smeert makkelijk en met makkelijke doseerpomp. Ik ben er erg blij mee.

Super producten Snelle levering Klantenservice goed bereikbaar

heel fijne producten, goede advisering en snelle levering.

Producten voelen heel goed. ik ben er blij mee. Ik gebruik het natuurlijk nog maar net, dus wil ook nog even kijken wat ik er op de langere termijn van vind. maar het lijkt echt heel passend en goed.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA