Fijn spul en snelle levering

Fijnste creme die ik ooit gehad heb

Heerlijke eerlijke produkten

Mijn huid is zo veranderd op een positieve manier.Rustiger geworden. Echt een vooruitgang

Ik voel me rijk dat ik deze fijne producten kan gebruiken!

Ik stel er graag een andere aankoop even voor uit. Deze producten wil ik echt niet missen in mijn dagelijkse ritueel . Ik gebruik al jaren het volledige stappenplan. De moisturizer is mijn grote favoriet. Uitstapjes naar andere producten heb ik wel afgeleerd, het is altijd een teleurstelling. Bedankt Jetske voor deze fijne producten lijn!

Tot de dood ons scheidt..;)

Zowel van de huidverzorging als de makeuplijn ben ik de grootste fan!

Voor mij nooit meer iets anders!

Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee nu bijna een jaar. Had ik het maar véél eerder ontdekt! Het 5 stappenplan, maar ook de Foundation, de repair cream, de handzeep. Stuk voor stuk zalige producten. Zo fijn voor mijn huid. Mijn huid ziet er vanaf het allereerste gebruik echt zoveel gezonder en mooier uit dan voorheen. Het straalt nu veel meer, de oneffenheden zijn verdwenen. Doordat ik vanwege mijn werk veel uren in het vliegtuig doorbreng, was mijn huid altijd snel trekkerig, droog en geïrriteerd. Ik kon nooit de juiste producten vinden. Heb van alles geprobeerd, maar ik was nooit 100% tevreden. Vanaf de eerste dag dat ik het 5 stappenplan van Jetske Ultee ging gebruiken, voelde het meteen goed! Wat ben ik blij eindelijk mijn favoriete reinigings/verzorgingsritueel te hebben gevonden! Voor mijn echt nooit meer iets anders!

Geweldige producten!

Ben erg blij met de producten van jetske. Hoef niet meer te zoeken en ingrediënten uit te pluizen. Vertrouw erop en mijn huid is er blij mee! Ook geweldige bezorging en service! Veel dank!

Fijne make up!

Powder en bronzer besteld, alle producten altijd binnen een dag in huis, echt super! In mooie doosjes en het belangrijkste: fijne producten die mijn huis doen stralen!

Mijn huid straalt

Een (h)eerlijke rijke verzorgingslijn. Mijn huid is verrijkt, voelt fijn en straalt.

Na al die jaren nog steeds heel tevreden over de huidverzorgings van Jetske Ultee!

Het fijne aan de producten vind ik dat het goed in mijn huid trekt. Mijn huid voelt zacht en gevoed en ziet er rustig uit. Voordat ik de producten van Jetske gebruikte wisselde ik steeds van product omdat niks echt beviel. Ben blij dat ik nu gevonden heb wat ik zocht.

Repair Creme: fantastisch spul

De Repair Creme staat bij mij met stip op nr. 1. Doet wat de naam zegt: repareren van je huid. Overnight insmeren en wakker worden en zien dat je huid er beter uitziet. Voor een "velletjesplukker" zoals ik (vaak gedachteloos) een uitkomst! Onlangs ook de Hand Wash aangeschaft, samen maken ze mijn handen tot 'poezelige pootjes'.

Blij mee

Het voelt zacht aan

Repair creme

Deze crème is heel fijn en trekt snel in de huid heel prettig

Geweldig!!!

Ik was heel voorzichtig met 1 product begonnen (cleanser) ivm mijn rosacea huid. Ik was heel sceptisch. Inmiddels gebruik ik het hele pakket (ook de make-up doos) en ben super enthousiast! Mijn huid is er helemaal van opgeknapt! Ik had altijd ontstekingen in mijn gezicht en die zijn inmiddels allemaal weg! Ook de rode vlekken worden nu minder! Bedankt voor deze prachtige product- en make-up lijn! Ik ga weer blij naar buiten!

Resultaat is geweldig. Gebruik het al jaren

Nooit meer wat anders

Top producten. De blog vind ik ook altijd super informatief en interessant. En de service is onnavolgbaar.

Geweldig!

Fijnste producten die ik tot nu toe gebruikt heb! Echte aanrader!

Goede producten en eindelijk geen last van mijn ogen

Eindelijk heb ik producten gevonden, waarbij ik geen last van mijn ogen heb. De producten doen ook echt hun werk. Mijn huid voelt zacht aan en ik heb geen last meer van plekjes of andere vlekjes. Nu ik bijna 50 ben heb ik een mooie huid gekregen en geen last meer van mogen, dankzij de producten van Jetske. Ook een goed initiatief dat er regelmatig leuke kortingen worden gegeven. Bedankt!

Ik word elke keer opnieuw verbaasd!!

Dit is mijn tweede review als klant van Dr Jetske want ik blijf mij telkens zo verbazen over de kwaliteit en comfort van de producten. Ik vind dat jullie echt top werk leveren, in de producten maar ook 100% in jullie team! De klantenservice is perfect en jullie manier van handeling ook. Altijd de volgende dag in huis en mocht er wat zijn zijn jullie snel te bereiken en denken jullie oplossingsgericht. Ik heb de moistrizer besteld naar aanleiding van jullie leuke actie, en wauw!! Wat een heerlijk product! Het voedt goed en is heerlijk smeerbaar. Ik probeer elke maand wel wat nieuws van jullie uit en het verbaasd me elke keer weer hoe tevreden ik er mee ben. Ik ben benieuwd wat de toekomst jullie brengt en ga vooral zo door!

Geweldig produkt!

Sinds ik de verzorgingslijn van Dr. Jetske Ultee gebruik, heb ik geen last meer van een onrustige, rode huid. Eerlijke ingrediënten en dierproefvrij! De bestelling gaat vergezeld van een hartstikke leuke ansichtkaart wat altijd weer een verrassing is ♥️

Mijn huid is aan haar tweede jeugd begonnen.

Sinds ik de complete skincare lijn en make up van Jetske Ultee gebruik is mijn huid weer stralend, glad en rustig. 50 zonder rimpels en mijn rosacea is dankzij het azalaic serum helemaal tot rust gekomen. Ook mijn zoon gebruikt de verzorgende lijn en het serum, dit houdt zijn acné beheersbaar. Voor mij / ons, alleen nog Jetske Ultee.

Dit blijft de huid verzorging voor mij!

Al jaren nu ervaring met de producten van Jetske Ultee. Af en toe toch nog eens iets anders geprobeerd, in de gedachte dat het misschien goedkoper zou zijn. Maar uiteindelijk moet ik bekennen dat de producten van Jetske Ultee het beste zijn voor mijn huid en ook heel zuinig in gebruik. Dus voor mij niets anders meer.

Top producten

Mijn huid wordt door de jaren heen droger en dunner. Deze producten bleken de oplossing; mijn huid heeft weer een gezonde gloed. Heel blij mee!

Snel en efficiënt geleverd

Ben blij met de producten. Telkens weer! Tevreden klant.

De enige suncare die mijn huid rustig houdt

Ik gebruik deze suncare nu meer dan een jaar. Het is de enige suncare die niet zorgt voor onrustige bultjes.

Fijne producten en snelle verzending

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA