De huidverzorging van Dr. Jetske Ultee is van uitstekende kwaliteit.
Sinds 3 maanden geleden ben ik begonnen met de producten van dr. Jetske Ultee. Via haar website heb ik me goed laten adviseren. Ik gebruik nu haar 5 stappenplan en mijn huid is enorm opgeknapt. Dit merk ik ook aan de vele positieve reacties van mijn omgeving. Men schat mij de laatste tijd minstens 15 jaar jonger.
De exfoliant gebruik ik ongeveer twee keer per week, want mijn huid is van nature zeer gevoelig en dun met neiging tot exceem en couperose. Ook heb ik op mijn voorhoofd een pigmentvlek, die er nog steeds helaas zit. Maar ik houd vol en hoop dat het na verloop van tijd toch wat minder zichtbaar wordt. Ik doe elke dag wel suncare met spf 30 op, wat voor weer het ook is, omdat mij dat een beschermd gevoel geeft tegen huidveroudering. Ook gebruik ik vit. A voor het slapen, mijn huid wordt erg zacht en rozig, zelfs wat voller. Mijn ware leeftijd is 53, maar men ziet bij mij nog geen rimpels. Wat ik ook zo goed van dr. Jetske Ultee vind is dat zij wetenschappelijke onderzoeken doet en deze ook verwoordt op haar site. Haar boek heb ik al twee keer gelezen en dat ga ik vast nog wel eens doen. Ben hier echt heel blij mee!