Top producten

Ik gebruik dr jetske ultee elke dag ,ben er echt heel tevreden over De bodylotion is ook echt een top product

Uitstekende producten

Ik gebruik de producten al enige tijd…. Ik heb de hele lijn….goedkoop? Nee…. Kwaliteit? Ja absoluut

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact met klantenservice. Ik had het gevoel dat men echt probeerde om me een goed advies op maat te geven.

Heerlijke crème waar mijn gezicht echt van opknapt

Mijn huid voelt nooit meer trekkerig, ook niet smorgens bij het opstaan. Nadeel is enkel dat het in een pompje zit, ervaring is dat niet alle crème er dan uit komt. Hebben jullie daar tips voor? Wellicht dat ik hem aan het eind open kan draaien?

Gaat altijd goed

Ik ben erg blij met de producten

Betrouwbaar bedrijf, bezorging verloopt volgens afspraak.

De producten van Uncover - Skincare zijn erg fijn in gebruik en de werkzame stoffen doen wat ze moeten doen . Ook bij langer gebruik werken ze als een 2e huid en doen zoals beschreven. Ik ben er erg blij mee en kan de producten van dr. Jetske Ultee zeker adviseren.

Prima producten

Ik vind de facewash heel fijn, zacht, frist op. Serum en exfoliant gebruik ik braaf maar ik kan niet goed beoordelen wat dat doet, zonnevlekjes lijken wel minder. Moisturizer vind ik persoonlijk wat dun, een vollere creme vind ik fijner voelen. De suncare gebruik ik daarom liever. Al met al vind ik de hele lijn prettig, mijn 60+ huid ziet er goed uit, minder droog, je doet lang met de producten maar een aantal ervan vind ik wel prijzig.

Al jaren top

Volgende dag altijd alles in huis, goed verpakt met afbreekbare vulling en gezellige kaart!

Heerlijke producten snelle levering. Ik ben dol op de toner!

Zie hierboven

Jetske Ultee's producten voeden mijn huid op een hele fijne manier.

De werking en rijkdom van Jetske Ultee's producten is na een tijd goed te zien en te voelen. Mijn huid voelt zacht aan, niet trekkerig, goed "gevoed" en pigmentvlekjes zijn zichtbaar minder geworden. De bestelling wordt snel verwerkt en geleverd en de producten zijn keurig verpakt.

dit is het beste voor je huid

Mijn ervaring is dat er geen ander merk beter is dan dit van Dr. Jetske Ultee! Je ziet en voelt het resultaat ook bij zonneschade raad ik iedereen dit te gebruiken!

Heb al heel wat dure producten gebruikt maar sinds ik deze producten gebruik straalt mijn huid en heb ik geen last meer van een onrustige huid. En het vele malen goedkoper dan ik gewend was. Dus al met al een win win situatie

Super snelle levering, altijd via de mail op de hoogte gebracht en alles volgens afspraak TOP

de eerste Bodymilk die werkt voor mij

Ik heb een erge droge huid vooral op mijn benen. Meestal smeerde ik van andere merken en deze waren nooit naar mijn zin. Ze zijn of te vet of te waterig,smeren niet goed uit of ruiken te sterk Deze bodymilk werkt echt en is mooi van dikte en doet wat het beloofd want ik heb geen schilfers en jeuk meer

Altijd weer een prima service

Producten die echt wat doen en aangenaam in gebruik zijn. Daarbovenop een snelle levering en excellente klantenservice.

Geweldige producten

Ik heb altijd goede producten gebruikt, sinds een paar jaar de lijn van Jetske Ultee: zichtbaar en voelbaar. Ook de service is snel en efficiënt.

Niks meer aan doen.

Zacht en fijn. Mijn snoet knapt er van op xxx

Vanaf dat ik in oktober 2017 de producten ben gaan gebruiken, heb ik nú 'n mooie egale huid!

Het heeft wat jaartjes geduurt, maar nu ben ik héél blij dat ik heb volgehouden om de producten van Dr. Jetske Ultee dagelijks te blijven gebruiken. Het zijn geweldige producten en het is het investeren waard! Mijn Melasme vlekken zijn zo goed als verdwenen. Dank u wél, Dr. Jetske Ultee en uw hele team!

Goed voor mijn huid!

Plakt niet, kan het goed uitsmeren en een mooi resultaat.

Fijne producten en altijd snelle levering

Wat beter zou kunnen: hoe zet ik mijn punten in voor betaling. Ik heb dat nog niet ontdekt. Hoopte bij afrekenen hiervoor een optie te hebben. Maar die zag ik niet staan.

Hele fijne producten

Huid voelt na gebruik heerlijk zacht. Als ik al een nadeel kan bedenken dan is het dat ik het gebruik van een pompje niet fijn vind. En snel leeg.

Producten doen wat beloofd is.

Mijn huid reageert goed op alle producten van Jetske Ultee. Geen exceem meer.

Wat een fantastische producten van Jetske Ultee.

Heerlijk, blijf er jong bij

Gebruik het nu al vele jaren. Bevalt prima. Smeert goed. Mijn pigmentvlekken zijn duidelijk vervaagd. Zonne middelen wordt door hele gezin gebruikt

Fijne producten alleen de zonnebrand gezicht mag van mij wat minder plakkerig al lang fan

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA