Heerlijke producten

Heerlijke producten, Stuk voor stuk aan het uitbreiden: nu al de bodylotion, suncare en moisturizer geprobeerd. Elke keer wordt ik weer positief verrast! Voor het eerst een bodylotion gevonden die werkt (en er al heeeel veel geprobeerd)! Of je plakt de hele dag, of je ziet er niks van terug.

Top produkten!

Goede en fijne cremes! Werken goed. Ik ben er heel blijmee, gebruik de produkten nu al een aantal jaren nog steeds enthousiast. Service is ook prima bij dit bedrijf. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Al jaren een tevreden klant

Ik gebruik de verzorgings- en make up producten al jaren. Soms een uitstapje naar een ander merk gemaakt, maar uiteindelijk toch weer tevredener over de producten van Uncover. Ook omdat deze geen foute stoffen bevatten.

GEWELDIG

Mijn ervaring is buitengewoon goed.

Fijne producten Snelle bezorging. En ook heel belangrijk ; vriendelijk aan de telefoon !!

Uitstekende produkten voor een prima prijs

Het is een prettige gedachte dat er geen slechte ingredienten in de produkten zitten. De levering is altijd vlot en probleemloos. Mocht er een keer iets mis zijn wordt dat altijd goed opgelost.

Nooit meer huidproblemen

Sinds ik de producten van Dr.Jetske Ultee Skincare gebruik (en geen enkel ander merk meer op mijn gezicht smeer) ben ik genezen van mijn rosacea, eczeem en onzuiverheden. Ik gebruik deze producten nu ruim 2 jaar en wil nooit meer iets anders. Wat een enorme goede en betaalbare sknicare!

Voelt heel weldadig aan!

Ik kreeg na een week gebruik van de producten al complimenten!

Al zolang als ik deze producten gebruik ben ik helemaal tevreden.

Naar mijn gevoel doen deze producten wat ze beloven: ze voeden, verzorgen, hydrateren en verzachten. Ik gebruik de producten volgens mij al zo’n tien jaar. Zou dat kunnen? Ik wil nooit anders meer. Ik gebruik de complete lijn, iedere dag, inclusief de zonnecrème.

ik gebruik alleen het beste

als schoonheidsspecialiste ben ik altijd op zoek geweest naar andere goede producten voor de huid en sinds 4 jaar ben ik nu een tevreden klant met de beste producten van Jetske Ultee

Geweldig!

Erg fijne producten en praktisch, geen dag en nacht crème

Uitstekend!

Snelle levering, goed ingepakt. Communicatie ook echt fijn! Zeker tevreden hier!

Mega fijne producten

Dit is precies wat mijn huid nodig had! Ik gebruik de producten sinds begin 2020 als ik het goed heb, ik had een vette maar toch droge huid wat het erg lastig maakte om mijn huid zo goed mogelijk te houden. Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid een stuk minder vettig overdag maar wel gehydrateerd! Daarnaast kreeg ik snel kleine bultjes die ik nu ook niet meer heb!

Perfect voor een gevoelige huid

Ik gebruik het 5 stappenplan en de repaircreme. Heel erg tevreden na 4 weken gebruik. Mijn huid voelt zacht en glad en mijn exceemhanden zijn met de repaircreme ook aanzienlijk opgeknapt !

Al jaren zeer tevreden met de skincare en de snelle bezorging

Al jaren zeer tevreden met de skincare. Ik gebruik de volledige lijn en kan inmiddels niet meer zonder. Bestelling wordt ook altijd erg snel verwerkt en bezorgd.

Het is best prijzig, maar dat is het helemaal waard! Zie na twee weken al duidelijk verbetering in mijn huid, dus ben er heel blij mee.

Super fijne producten.

Ik gebruik het al 6 jaar nu. Nooit irritatie. Hele fijne producten

Voor mij nooit meer iets anders

Top producten Nooit meer zoeken en wisselen van merk Dit geeft rust voor geest en mn huid merkt t ook Top

Ik kom altijd weer terug bij Uncover Skincare!

Gewoon fijne produkten met de juiste ingrediënten die ook echt iets doen voor je huid. Soms gebruik ik alternatieven die ook door Jetske worden aangeraden, omdat dat financieel beter uit komt. Maar ik kom altijd weer terug bij Uncover Skincare produkten. Afgelopen Black friday met een mooie deal flink wat produkten gekocht. Ze voelen ook zo fijn op de huid. Ik gebruik alle produkten, behalve het azelaid serum. Ook de foundation is een aanrader.

Lichte crème die echt hydrated

Je doet er langer mee dan je denkt en je huid voelt goed aan

Blij met de snelle levering van de moiturizer!

Wederom de moisturizer besteld, deze bevalt mij uitstekend. De snelle levering is natuurlijk helemaal top!

Producten die eçht werken!

Inmiddels al jaren heel gelukkig met de producten van Jetske Ultee Skincare. Eindelijk rust voor mijn huid; geen trekkerig gevoel, schilfertjes, schrale of rode plekken meer. Ik gebruik de serums, toner, cleanser en moisturizer. Allerlei andere crèmes/merken geprobeerd maar deze zie ik daadwerkelijk resultaat van. Is het waard.

Gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee al jaren tot volle tevredenheid

Geweldig!!

De producten zijn heel fijn. En mocht er dan toch een probleem zijn wordt het meer dan keurig opgelost. Chapeau

Geen onzuiverheden of plekjes meer

Sinds het gebruik van de moisturiser en Exfoliant heb ik geen grove poriën, mee-eters of onzuiverheden meer. Mijn huid is rustig en ziet er goed uit. Gelukkig kan ik mijn huid nu gaan beschermen en verzorgen na zichtbare schade door de zon. Helaas geen wondermiddel dus rimpeltjes zijn niet te verwijderen maar kan het proces wel vertragen!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA