fijne creme, trekt snel in en hydrateert top

fijn

Eindelijk iets wat werkt!

Ik heb een zeer gevoelige en reactieve huid. De dagcreme werkt bij mij heel goed. Mijn huid is niet meer trekkerig en ik krijg geen allergische uitslag. Sinds een aantal maanden gebruik ik ook vitamine serum. Ik was bang dat ik weer uitslag zou krijgen maar dat inschiet het geval en het is een goede aanvulling op in mijn routine. Wel heb ik een reactie gekregen op de zonnebrandcreme voor mijn gezicht. Gelukkig kon ik dit retour sturen en kreeg ik mijn geld terug. In het kort, goede middelen en service!

Al mijn producten zijn van Dr Jetske, wil niet meer anders.

Geweldige nieuwe huidroutine

Na het een tijd lang gebruikt te hebben merk ik dat mijn huid rustiger is en er stralender uitziet. Ik ben er heel erg blij mee dat ik deze overstap heb gemaakt.

Zacht, naturel en soepel

De producten smeren makkelijk uit en worden een met je gezicht!

Fantastische producten en fijne service

Mijn huid knapt aanzienlijk op, de producten zijn mooi en functioneel verpakt, werken fijn en zijn zonder troep etc gemaakt. Echt een aanrader. Niet goedkoop maar als ik kijk wat ik voorheen allemaal kocht om uit te proberen en niks vond is dit goedkoper!

Geweldige producten!

Sinds 2 jaar gebruik ik de producten van Dr Jetske Ultee en ben buitengewoon tevreden. Mijn huid is erg gevoelig en ik reageer op veel producten met een allergische reactie. Het beste reageerde ik op Hannah of Clinique, maar sinds ik Dr Jetske Ultee skincare gebruik is mijn huid echt opgeknapt! Alle producten zijn super fijn, ook de bodycrème, zonnebrand crème en foundation e.d. Ik ben helemaal om en dit blijft mijn product! Jeannette

Heerlijke body Creame voor het hele gezin.

Heerlijk romige Body Cream voor mijn droge huid. Trekt snel in , ( een pluspunt) niet echt goedkoop maar je doet er best lang mee, ( net zoals de andere producten die ik van jullie gebruik.) En goede uitleg over de producten. Gelukkig ook geen parfum wat mijn huid anders heel erg irriteert. Een succes de producten van Dr.Jetske Ultee Skincare. .

Fijn product

Snel, betrouwbaar, altijd correct.

Gebruik de producten ( ook de make-up) al jaren Nog steeds heel tevreden

Fijne producten

Prima moisturizer . Mijn huid reageert er goed op. Bestellen gaat eenvoudig en de producten worden snel geleverd. Ik ben er blij mee. Jammer dat de verpakking zo is dat je nooit het laatste restje eruit kunt halen. Wat mij betreft kan dat verbeterd worden.

Goede verzorgingsproducten.

Ik ben 60 plusser en gebruik al enkele jaren de 5 stappenplan, ben zeer tevreden en zal deze verzorgingsprodukten dan ook blijven gebruiken. Leuk de gratis verzendingen bij alle bestellingen en actie's zoals 15% korting op geselecteerde producten vindt ik ook meegenomen!

Eerlijke producten

Eerlijke producten, die door een dermatoloog worden aanbevolen. Zelfs de aller gevoeligste huid kan deze producten gebruiken...

Fijne zonnebrandcrème grootverpakking

We hebben de 1Literfles voor de tweede keer besteld. Fijne crème, en een grote fles betekent minder plastic verpakkingsmateriaal. Top dat de bescherm’korrels’ biologisch afbreekbaar zijn.

e pde producten van Jetske Ultee bevallen erg goed maar ik vind ze wel erg prijzig

D

Toverachtig!!!!

Geweldige producten. Ik gebruik het al jaren.

Heerlijke bodylotion

Fijne producten

Mijn huid is er op vooruit gegaan sinds ik de producten van Jetske gebruik.

Ik merk aanzienlijk verbetering van mijn demodex mijten.

Top producten die je huid rust en verzorging geven

Sinds ik 3 jaar geleden bewust gestopt ben met anticonceptie kreeg ik een vrij onrustige huid. Na een lange zoektocht kwam ik bij de productlijn van dr Jetske Ultee terecht. En nog steeds een trouwe gebruiker van het volledige gamma. Binnenkort schaf ik ook de nodige producten aan voor mijn puber dochter!

De suncover is licht van textuur, smeert goed uit en is fijn om te gebruiken

Heel fijn vind ik dat de suncover zonder parfum is! De suncover heeft een neutrale geur is makkelijke uit te smeren, ook heel fijn. Voor dagelijkse bescherming het hele jaar door vind ik de aanbieding in de vorm van een non profit product fantastisch te noemen.

Fijne producenten

Ik gebruik de gezichtslijn voor de gecombineerde/vette huid (paars). Fijne producten. Mijn huid is snel geïrriteerd (Rosacea) maar deze lijn houdt het rustig.

Goede producten

Met een parfumallergie ben ik altijd erg blij met deze producten

Zie hieronder

Geweldig product. Heb een probleem huid. Veel producten geprobeerd, de duurste! Maar bij gebruik van u is mijn aanzienlijk opgeknapt. Ook een vriendin die de duurste producten gebruikte is op mijn advies over op uw producten.

Fantastische zonnebrand crème

Onze ervaring mijn man 85 en ik vrouw 76 jaar. Zijn dol op deze zonnebrand crème ! Hebben veel gereisd en hebben jaren van Maart/ April in Portugal gezeten maar nooit zo’n fijne crème gevonden. Fijn met ook de suncover 30 met Suncare 30 combineren gezicht. Laat de zon maar komen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA