Heerlijke cleanser en toner!

Voelt zacht en schoon aan. Mooie, gezonde gloed heeft mijn huid. Volgende koop wordt de moisturizer.

Ik heb al heel wat jaren het ene product na het andere geprobeerd maar sinds ik de producten van Jetske gebruik wil ik nooit anders meer en hoef ik gelukkig niks anders meer te proberen!

heerlijke en goede producten

Bestelde artikelen komen snel binnen en voldoen aan de verwachtingen

Het Azelaic serum doet echt iets voor je huid

Dit serum is zó goed voor mijn huid. Als ik het 's avonds opdoe zie ik de volgende ochtend echt verbetering. Mijn huid is dan rustiger, minder rood, ik ben er erg blij mee. En dat zeg ik niet snel van een product, want bij veel producten wordt er veel beloofd maar zie je geen verschil. Bij dit serum wél. Ik kan het echt ieder met een onrustige huid aanraden. Ook de andere producten van Jetske. Ik heb veel van haar huidkennis en adviezen geleerd. Voor mij geen parfum meer in huidverzorging en geen potjes meer.

Verzorgende foundation met een natuurlijke uitstraling

Deze foundation heb ik nu een week in gebruik en bevalt erg goed. Voor mij is kleur 01 perfect. Ik heb een lichte huid met een rode ondertoon. Na het aanbrengen van de moisturizer en de suncare breng ik de foundation aan en verdeel het met de vingers. De kleur is eerst wat donker maar versmelt vervolgens mooi met de huid. Ik poeder mijn gezicht af met de poeder 01 en vind dat een mooi resultaat geven. De producten blijven de hele dag goed zitten. Deze make up geeft een mooie verzorgde look en wat mij betreft echt een aanrader! Met de sample kaart kun je van te voren de kleur testen.

Verrast

De eerste keer dat ik de moisturizer crème gebruikte had ik de crème voor de vette huid. De kleur van de crème was als een walnoot. En de geur was niet fijn. Maar ik dacht als ik van mijn puistjes af wil moet ik dat maar voor lief nemen. Ik smeerde de crème met tegenzin op mijn gezicht. Nu had ik de crème voor een droge huid besteld omdat ik ook last had van droge plekken in mijn gezicht. Tot mijn verrassing was de crème wit en de geur was aangenaam. Is dit kleurverschil in crème voor droge of vette huid een feit of kan het zo zijn dat ik de eerste keer een bedorven crème heb gebruikt ? Desire van Dijk te Altforst .

Alle prodcten die ik tot nu toe gebruik, bevallen prima!

Mooie cream

Snelle bestelling en mooie dag- en nachtcrème.

fantastische dagcreme

Gebruik de producten van Skincare al vele jaren. Fijn in gebruik en de bestellingen zijn altijd prima in orde. Kan deze producten dan ook van harte aanbelen

Perfecte service

Ik hou van Jetske's producten. Handig en hygiënisch in gebruik. Je doet er lang mee. Kortom TOP. De informatie over het gebruik en wat het allemaal doet, bevalt me heel goed.

Uitstekende producten

Omdat ik huid****** op mijn neus heb gehad( voorhoofdslap reconstructie en nogmaals een huidtransplantatie ) ben ik uiterst kritisch over producten voor mijn gezicht. Deze producten vind ik uiterst plezierig omdat er geen troep in zit.

Hele fijne producten

Uitstekend product

De reinigingsmelk bevalt mij uitstekend. Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee . Zeer tevreden .

Zeer tevreden over Uncover Skincare. Mijn huid is ook erg blij met de producten en ziet er rustiger uit. Ik ben ook erg blij met alle informatie op de site, zowel over de producten en het gebruik, maar ook over hoe je dit in je routine op kan nemen.

Fijne voedende body cream

Voel de zachtheid van de huid als weldadig.

Eindelijk een stappenplan wat echt werk Wij zijn er blij mee

Super fijne huid verzorging en foundation

Ik merkte duidelijk dat mijn huid veel beter gehydrateerd was en de rimpels zachter werden. Ook de foundation is zuinig in gebruik en is heel licht en fijn op te brengen. Een natuurlijke look en mijn huid krijgt geen kleine barstjes meer bij de lach rimpels

Top moisturizer!

Zo blij dat ik de producten van Jetske Ultee heb leren kennen! De moisturizer is makkelijk smeerbaar, heerlijk voedend en door het pompje op de verpakking makkelijk doseerbaar. Maar het allerbelangrijkste is wel dat mijn huid niet geïrriteerd raakt. In combinatie met haar andere producten is mijn dagelijkse routine een echt feestje geworden!

Meer dan uitstekend

Diverse merken al gebruikt en sommige wel fijn maar deed verder niets voor m’n huid. Droge en ook rode plekken gingen niet echt weg. Ik had de moisturizer besteld en proefjes van de foundation en zeer verrast hoe mooi het met m’n huid versmolt. Zichtbaar verschil. Ik weet dat een mannenhuid een andere behoefte nodig heeft maar heb de moisturizer ook bij m’n man al paar dagen opgebracht en zie bij hem ook zichtbaar resultaat. Prijzig ? Ik denk alle miskopen bij elkaar veel duurder is.

Erg blij met Jetske

Prijs kwaliteit zeer goed! Je doet super lang met het product en mijn huid is nog nooit zo rustig geweest. Dankjewel dr Jetske

Tevreden

Zoals altijd zeer tevreden, vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Beetje vet

Moisturizer voor droge en normale huid blijft na het opbrengen op de huid liggen. Met name onder de neus wat zweetdruppels staan.

Goede producten

De producten van Jetske Ultee zijn heel goed, Je ziet dat de huidproducten werken.

Heerlijke producten

Vele jaren diverse huidproducten geprobeerd. Steeds voor korte tijd in verband met mijn allergie voor veel producten. Inmiddels gebruik ik een paar jaar de producten van Jetske Ultee naar volle tevredenheid. Nog nooit iets weg moeten doen vanwege weer een allergische reactie. Heerlijk!

Topkwaliteit die merkbaar verschil maakt

Ik heb net voor de tweede keer de foundation besteld, en niet zonder reden. Het is precies wat ik zoek in een foundation: subtiele maar voor mij precies goede dekking (ik haat foundation die je een victoriaans spook maakt) en een formule die niet irriteert of mijn (acnegevoelige) huid verstopt. Daarbij is het heel zuinig in gebruik: ik doe makkelijk een halfjaar met een flacon, en dat bij dagelijks gebruik! Ik heb heel even een andere -goedkopere- gebruikt, maar na twee keer wist ik niet hoe snel ik een nieuwe van Jetske moest bestellen. Wat een verschil. Ook de andere producten van jetske die ik gebruikt heb (cleanser, exfoliant en Vit. A serum) zijn zeer goed bevallen, maar ik ken daarvoor ook goede en voordeliger alternatieven. Maar een betere foundation en suncare ben ik nog niet tegengekomen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA