Prachtige Foundation

De Foundation heeft een heerlijke lichte structuur en dekt goed. Het geeft een natuurlijke uitstraling. M’n huid wordt niet vet van deze Foundation.

Egaal en natuurlijk effect, maar blijft niet de hele dag zitten

Foundation 3 heeft voor mij de perfecte kleur. Makkelijk aan te brengen en smelt mooi samen met mijn huid waardoor die net wat egaler toont maar je wel een heel natuurlijk effect hebt. Ook vind ik het mooi dat je huid een lichte glans krijgt. Helaas blijft de foundation niet de hele dag zitten. Halverwege de dag komt mijn rode neus alweer tevoorschijn. Ik heb nu de poeder gekocht omdat de foundation dan langer houdt, maar ik vind het geen succes. De mooie glans is dan van mijn gezicht en ik moet dan ook een blush gaan gebruiken omdat ik anders te bleek ben doordat mijn natuurlijke blosjes niet meer door de foundation schemeren en bij zo veel make-up voel ik me niet prettig.

Prima product!

Fijn voor mijn huid. Smeert heerlijk en is niet vet!

Al jaren zeer tevreden

Al jaren bestel ik de producten van Jetske. De producten zelf zijn heel fijn en werken goed. Daarnaast wordt het allemaal snel verzonden en zijn er regelmatig wat korting acties! Ik heb al veel mensen blij gemaakt met de producten van Jetske!

Nooit weer anders!

Mijn huid is ontzettend opgeknapt door de producten van Dr Jetske Ultee. Mijn huid is vaak onrustig, heb snel last van acne en heb couperose. Door de producten van Dr Jetske Ultee is mijn huid veel rustiger en oogt gezonder. Vroeger probeerde ik veel producten uit, maar nu niet meer, gebruik inmiddels al jaren deze producten en wil nooit weer anders!

Top prodructen!

Allereerst zijn de skin-, suncare én make-up van Dr. Jetske Ultee gewoon erg goed. De producten zijn effektief én parfumvrij. Je ziet echt een positief verschil in de conditie van je huid. Overzichtelijke website, een erg leuke blog én de mogelijkheid bij vragen contact op te nemen met huiddeskundigen.

fantastisch

alle producten van Dr.Jetske Ultee Skincare zijn uitstekend. geen agressieve stoffen etc De Vitamine A serum is ook heel goed, het doet echt wat met je huid. zachter gladder egaler.

Fijnste moisturizer die er is.

Ik gebruik de crème al jaren. Af en toe probeer ik iets anders maar ik kom altijd weer terug bij deze. Het blijft de fijnste moisturizer die er is.

Fijnste moisturizer die er is.

Heerlijke spullen

Ik wil niks anders meer aan gezichtsverzorging en make up

Mijn huid kan niet meer zonder jullie producten :)

Als ik jullie producten gebruikt is mijn huid mooi en gezond. Voelt het goed aan, fris en verzorgd

Mijn huid kan niet meer zonder jullie producten :)

De producten bevallen erg goed

De verzorgingslijn bevalt goed. Alleen de Suncare laat een redelijke witte waas achter op het gezicht wat mij niet bevalt. Dit trekt ook niet weg. Deze wil ik dan ook graag retourneren.

De producten bevallen erg goed

Zeer tevreden!

Mijn huid is zichtbaar egaler, pigment vlekken zijn bijna weg. Mij word vaak gevraagd of ik een cosmetische ingreep ondergaan heb! Twee vriendinnen uit Duitsland zijn zo onder de indruk dat ze nu ook gaan bestellen. Familie koopt nu ook en geven elkaar en mij als dank ook producten of cadeau bon. Winst voor mezelf en hun ook.

Heerlijke producten

Smeert prettig, de kids zijn nog nooit verbrand. En een fijne ingrediënten lijstje.

Top producten

Gebruik al jaren de producten en nog steeds heel erg blij met de producten. Mijn huid voelt zacht en prettig aan

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA