Heerlijk als altijd, tevens mijn nieuwe product om het vijfstappenplan compleet te maken

Voor het eerst exfoliant gebruikt, boven op de andere producten: paar keer per week om op te bouwen en nu om de dag. Verdraag het prima. Fijn dat er de mogelijkheid is om het terug te sturen mocht dat niet het geval zijn geweest.

Altijd hele snelle levering!

Elke bestelling wordt super snel geleverd en goed verpakt. Merk met een frisse uitstraling en goede service!

Altijd hele snelle levering!

Heerlijk verzorgend

Je voelt dat je huid gevoed wordt, trekt snel in en vlekt niet.

Heerlijk verzorgend

Je voelt dat je huid gevoed wordt, trekt snel in en vlekt niet.

Er is geen betere in de markt te vinden !

Mijn gezicht wordt geteisterd door een vorm van exceem, met als gevolg vaak een rode huid naast de neusvleugels en vlak boven de wenkbrauwen. Jarenlang gebruikte ik diverse zalven, voorgeschreven door de huisarts met wisselend succes. Vaak ging het een paar weken goed, waarna het oude patroon weer terug keerde. Sinds het (dagelijks) gebruik van een klein beetje repair cream zijn die problemen opgelost en heb ik geen last meer !

Er is geen betere in de markt te vinden !

Hele fijne produkten

Ik gebruik meerdere produkten van Dr Jetske. Die ik gebruik zijn voor een drogere huid en ik ben er blij mee.

Heel goed effect!

Ik gebruik het serum nu zo'n 2,5 jaar (dagelijks). Durf echt te zeggen dat mijn rimpeltjes in mijn gezicht verminderd zijn en ik heb ook het gevoel dat er minder bijkomen. :) Ook als ik het vergelijk met de huid van andere vrouwen van mijn leeftijd. Erg tevreden!

Top producten, nononsense, gewoon doen wat je beloofd! Alleen jammer dat je niet kunt zien dat je inhoud leeg is. Ook fijn de leesbare uitleg over de ingrediënten en de crèmes

Super snelle levering, netjes verpakt en altijd een mooi ansichtkaartje erbij

TOP producten van Jetske. Voor mij nooit geen andere meer.

Super snelle levering, netjes verpakt en altijd een mooi ansichtkaartje erbij

TOP producten van Jetske. Voor mij nooit geen andere meer.

Heerlijk hydratatie

Ik kan niet meer zonder de gezichtscrème van dr. Jetske Ultee. Volop hydratatie, milde ingredienten, hyaluronzuur en mag ook als oogcreme gebruikt worden. Alles in 1. Mijn droge huid voelt heerlijk aan.

Heerlijk hydratatie

Prettig

Tevreden over met name de cleanser, exfoliant en moisturizer.

Prettig

Fijne producten. Met name de cleanser, exfoliant en moisturizer vind ik erg fijn. Ook de kennis op de website vind ik fijn, ik heb er al veel aan gehad! Pijlsnelle levering ook.

Prettig

Met name de cleanser, exfoliant en moisturizer vind ik erg fijn. De producten doen meer voor mijn huid dan de producten die ik eerst gebruikte van een ander merk. Ook de kennis op de website is fijn! Ik heb er al veel aan gehad. Supersnelle levering ook.

Fijne producten die toch meer doen voor mijn huid dan skincare van een ander luxe merk dat ik eerst gebruikte. Met name de cleanser, exfoliant en de moisturizer vind ik erg fijn. Ook de kennis op de website vind ik fijn.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA