De producten zijn en blijven altijd top!

Huidverzorgingsproducten.. het blijft altijd lastig wat nou wel of niet werkt. Zo heb ik meerdere merken ondertussen uitgetest en niks hielp. Sterker nog ik kreeg er alleen maar meer puistjes van. Als student zijnde schiet het er af en toe bij in om je huid goed te blijven verzorgen, ook een geldkwestie, maar zodra ik de cleanser en de moisturizer weer volop kan gebruiken zie ik direct verschil aan mijn huid! Veel stralender, zachter en minder onzuiverheden!

Top producten, top advies, snelle service

Zo blij met de producten van Jetske Ultee. Het begon met de zonnebrand crème en later de skincare gezichtsverzorging. Niet alleen bij mijzelf goede resultaten, vooral ook bij mijn pubers. Blij dat ze deze producten kunnen gebruiken.

Natuurlijke foundation

Mooie natuurlijke foundation, licht dekkend. Ideaal dat je van te voren een kleurenpalet kunt bestellen om de kleur en de structiur uit te proberen voordat je een definitieve bestelling plaats.

Huid heeft meer glans en ziet er rustiger uit.

Absoluut effect op de exfoliant! Huid ziet er veel gezonder uit. De vitamine A gebruik ik wat minder en daar reageert mijn huid met wat soort van uitslag op wat in de ochtend weer wegtrekt. Nu ook overgestapt op de moisturizer droge huid en nadat mijn huid een beetje reactie gaf is deze nu veel rustiger geworden en wat ik erg fijn vind, meer glans. Ben blij met deze producten.

Eindelijk een bemoedigende oplossing!

Wanhopig wordt je ervan, huidproblemen in je gezicht... Veel producten worden aangeboden en tussen de wirwar aan informatie heb ik nu eindelijk een oplossing gevonden voor mijn huid. Eerste gebruik voelde gelijk goed, kalmerend en zonder verder irritatie voor mijn huid. En omdat ik uit mijn wanhoop veel heb geprobeerd kan ik echt uit ervaring zeggen dat deze producten anders en beter voelen. Verder een pluspunt: de snelle levering. Als je op zoek bent wil je liefst gisteren nog een oplossing, fijn dat ik jullie bestellingen zo snel ontvangen heb.

Heel fijn om op deze manier de juiste kleur foundation te kunnen kiezen zonder dat je direct vastzit aan een grote uitgave. Wat mij betreft had de verpakking wel kleiner gemogen; een brievenbuspakketje is toch milieuvriendelijker! En het is natuurlijk heel prettig om je bestelling de volgende dag al te hebben, maar ik voel me toch bezwaard bij de gedachte dat er mensen ‘ s avonds laat nog voor mij aan het werk zijn. Iets minder snel mag ook hoor!

Mooi en goed

Ik heb de foundation sample gekocht. Heel mooi effect en je voelt gelijk dat t goed is voor je huid. Mijn dochter gaf ik de kleuren die voor mij niet geschikt zijn en zij was ook heel enthousiast. We gaan nu voor beiden bestellen.

Heerlijk

Het is echt een hele fijne crème je pakt hem steeds en trekt meteen in echt super en wat fijn dat het met een handig pompje is

Body cream

Onze 10-jarige dochter had enorme last van keratosis pilaris tot wondjes van krabben door de jeuk aan toe. Al veel geprobeerd, maar niets gaf voldoende of langdurig resultaat. Na 5 weken lang 2x per dag smeren met de Body Cream is haar huid zichtbaar verbeterd. De wondjes zijn weg en de huid is zachter. Je hoeft maar weinig creme te gebruiken, het is niet vettig, heeft geen geur en trekt snel. Het was een investing zowel in tijd als kosten, maar voor ons meer dan waard.

Snelle service.

Snelle bezorging, maar het is van de malle dat een retour voor eigen kosten is.

Heerlijke producten, ben al jarenlang fan.

Geweldige oplossingen voor mijn gevoelige huid. De enige reden voor 4 sterren en niet 5 is dat er nog geen slimme oplossing is voor inzamelen/recyclen/hergebruiken van de lege flacons.

Zeer tevreden . Gebruik het al jaren

Fijnste foundation

Deze foundation is mijn favoriet! Het voelt super licht aan op de huid, is makkelijk smeerbaar en de kleur mengt goed met de eigen huidskleur. Ik wil niet meer anders!

Ben erg tevreden

Is top

Fijn dat je alle kleuren foundation uit kunt proberen

Hele fijne foundation, blijft goed zitten en ziet er heel natuurlijk uit.

Prima website, veel uitleg en snelle levering

Prettig dat er bij alle producten vermeld wordt waar het voor dient en wat de ingrediënten zijn. Producten worden goed verpakt en de levering is snel.

Fijn product

Goede producten

Producten zijn prima. Levering vlot. Plastic flacons slecht voor milieu.

Fijne vloeibare goed opneembare crème’s

Gebruiksvriendelijk pompjes met heerlijke crème die snel wordt opgenomen door de huid. Onderdeel van mijn dagelijkse routine

Fijnste gezicht producten, goede snelle service!

Mooie producten, snelle goede service, ik wil nooit meer anders!

Heel tevreden

Gebruik al jaren de producten van dr Jetske ultee en m,n huid blijft er goed uit zien ondanks dat ik de 80 gepasseerd. Ook dat het parfumvrij is en toch fris ruikt ben ik heel tevreden met alle producten.

Zorgeloos te gebruiken huidverzorging met uitstekend resultaat.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee sinds 2016. De gebruiksvriendelijkheid en het hygiënisch gebruik door de pompflacons spreken mij nog steeds aan. Ook over de goede en snelle verzending ben ik tevreden.

Het werkt!

Met de producten van Jetske Ultee weet je zeker dat je huid er beter uit gaat zien. Ik ben inmiddels 39 en ik probeer al van alles sinds mijn 14de. Mijn huid ziet er beter uit dan op mijn 14de. Wat ik helemaal geweldig vind is dat ik via de mail heel goed en persoonlijk advies kreeg. Ik kan het iedereen aan raden je krijgt er zeker geen spijt van.

Fabelachtig

Fijne producten en supersnelle levering!

een keer gekocht geen andere meer!

De combinatie van producten maakt mijn huid mooier en zachter..

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA