Echt verandering van mijn huid!

Ik gebruik nog maar kort meerdere producten van Jetske Ultee, maar het is echt een ontzettend verschil met daarvoor! De exfoliant zorgt na zelfs twee keer al voor een veel frissere huid! Aanrader!

Enorm tevreden met zeer goede produkten

Ben nu 70 jaar en heb toch wel een wat gevoelige huid met ups en downs eigenlijk heel mijn leven .kreeg tot paar keer toe ook last van rosacea die gelukkig maar 1x erg was.dus ja heel veel producten gebruikt en geen goedkope.Sinds enkele jaartjes kwam ik bij toeval artikel over dr.Jetske tegen.geaarzeld toch besteld en daar ben ik dankbaar voor..super producten gebruik alles en dus nu ook het serum azelaic. Heb het pas 3x gebruikt dus ben benieuwd .want ook als oude dame wil ik een verzorgde huid hebben.DANK

trouwe klant en ik blijf het ook

Heel goede producten. Voorzichtig begonnen met 2 producten en stilaan ben ik ze bijna allemaal gaan gebruiken. Voor mij hebben ze een enorm verschil gemaakt. Ik heb echt gesukkeld met mijn huid, al van sinds ik 16 jaar was. Verkeerde producten, verkeerde behandelingen, onzekerheid, nooit zonder make-up,...een vicieuze cirkel. Pas 20 jaar later is het goedgekomen.....door heel veel goede tips op de site van Jetske Ultee en door vol te houden met deze producten. Ik kan maar 1 minpunt bedenken en dat is dat ik heel vaak vlieg en al een paar keer ervaren heb dat de cleanser en toner lekken. Ondanks het stukje tape dat ik er telkens ronddraai. Ze zijn ook heel groot in de bagage. Kleine hervulbare (reis)verpakkingen die niet lekken zou een leuk idee zijn.

TOP

prachtig product laat de huid stralen, snelle goede service al jaren over alles zeer tevreden

Goede adviezen!

Ik vond het moeilijk kiezen ook met de monsters, ik twijfelde tussen 20 en 30. Uiteindelijk een bericht naar jullie klantenservice gemaild met een foto. Hier adviseerden jullie nr. 20. Nu een week opgehad en super tevreden!

Snelle bezorging

Ze hebben een fijne en duidelijke website. Betalen gaat ook gemakkelijk. De bezorging is erg snel.

Foundation

Voorheen kocht ik vaak de fondation wat Jetske Ultee.Was hier uiterst tevreden over. De laatste keer vind ik hem extreem waterig. Lijkt ook wel of deze niet meer op het gezicht blijf zitten. Heel erg jammer.

Top producten

Sinds ik de de producten van Dr Jetske Ultee gebruik lijkt het wel of ik de tijd hebt terug gezet, mijn huid straalt, en ik krijg veel complimenten.

Uitstekende produkten

De produkten van Dr. Jetske Ultee bevallen mij erg goed. Ze zijn erg goed geschikt voor de overgevoelige huid met problemen. De prijs is wat hoog, maar de kwaliteit is daarintegen uitstekend. Vooral de reinigingsprodukten blijf ik gebruiken. Het lost het huidprobleem, rosacea, bij mij niet op, maar het is in ieder geval een mild, zacht en betrouwbaar produkt.

Prachtig, effectief product.

Ik kies voor de exfoliant omdat het zo n makkelijke manier is de huid zuiver te houden. 6 Jaar terug kreeg ik al van mijn schoonheidsspecialiste te horen, dat ik helemaal geen meëeters had en mijn huid mooie glad was. En dat bevestigt enkel hetgeen ik al dacht en ook zag in de spiegel. Dus al jaren gebruik ik dit product 2x per week. Ik doe er ook mijn handen mee, want die worden ook ouder en wat verzorging is niet slecht. Echt een aanrader!

Fijne foundation

Deze foundation brengt gemakkelijk aan en geeft natuurlijke dekking. Ik meng 30 en 35 nu voor perfecte kleur.

Geweldige crème. Dag, nacht en oogcrème in één.

Heerlijke creme. De beste die ik ooit heb gehad. Wil niks anders meer. Is tevens dag, nacht en oogcrème in één.Mijn huid straalt en voelt heerlijk aan.

Prachtige natuurlijke foundation

Ik heb deze foundation al jaren, ik gebruik heel de lijn van Jetske. Zo'n fijne producten, ik wil niks anders meer!

heel tevreden

Had altijd een trekkerige huid, dit is volledig van de baan dankzij de producten van Jetske

Super klantenservice

Geen vraag is te veel en iedereen is erg behulpzaam, super!!

Echt fijn!

De toner weer besteld. Deze toner is zo fijn, het lijkt of mijn huid er ineens rustiger van wordt. Absolute aanrader!

Natuurlijke producten die zacht maar werkzaam zijn voor mijn gevoelige huid.

1e keer dat ik een bestelling heb geplaatst

Makkelijk te bestellen en een goede levering

Ik ben heel blij met deze producten want ik heb mijn leven lang last van eczeem en door het gebruiken van deze producten is mijn huid helemaal fantastisch geworden Eczeem vrij

Geweldig!

Eerste keer dat ik hier een bestelling heb gedaan. Het bestellen, verzenden en ontvangen ging super snel en keurig verpakt met een mooie kaart. Ik heb de suncare SPF 30 besteld omdat ik het hele jaar door zonbescherming gebruik met liefst zo min mogelijk schadelijke ingrediënten. Deze bevalt uitstekend, smeert fijn uit en voelt niet zwaar. Ik blijf deze zéker gebruiken.

Fijne producten

Kreeg laatst te horen dat mijn huid minder vlekjes vertoont!

Super producten

Alle producten zijn op elkaar afgestemd: cleanser, toner en moisturizer.

Geweldig!

De Suncare spf 15 bevalt prima erg fijne goed smeerbare creme trekt meteen in en de huid is mooi egaal Top!

Wat smeert de foundation toch heerlijk egaal uit!

De foundation smeert heerlijk licht uit. Je hebt er daardoor maar heel weinig van nodig, dus je doet er lekker lang mee!

Beste no nonsense crèmes

Bestel al jaren bij Jetske Ultee. Crèmes zonder valse beloftes. Pakjes worden altijd netjes ingepakt en snel bezorgd. Was 1x niet zo tevreden over de concealer en kon dit zoals beloofd op de website binnen een bepaalde proeftijd terug sturen. Geld werd op tijd terug gestort.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA