Altijd betrouwbaar

Eerlijke informatie, snelle levering, makkelijk bestelproces, mooie duidelijke website en het belangrijkste: uitstekende producten.

Super tevreden

Sinds ik de producten van Jetske gebruik is mijn huis rustig! Ik had altijd last van een vlekkerige onrustige huid! Ik ben er dus heel blij mee. Gebruik de producten zoals duidelijk beschreven. Snelle levering!

Producten zijn goed voor mijn huid

Positief

Snelle levering van fijne producten

Ondanks het bericht dat de levering wat later kon komen was het gewoon op tijd. Ik ben blij met de producten die ik van Dr Jetske gebruik .

Altijd snel en goed

Fijne producten, snel geleverd met goede voorlichting

Super snelle verzending en fijn product

Foundation besteld, deze werd de volgende dag al bezorgd en is heel fijn voor mijn huid, blij mee!

Geweldig!!!!!!!

Super!!!!!!!!

Voedzaam

Al jaren trouw klant bij Dr Jetske Ultee! Ben altijd erg zoekende geweest met merken, maar had nooit het gevoel of mij huid de balans kon vinden. Heb een acne gevoelige, gemengde huid die vocht arm is dus vond het lastig om een juist product/merk te vinden. Met de producten van Dr Jetske wordt mijn huid gevoed in vocht en houd ik mijn T-zone onder controle, erg blij mee dus!

Heel tevreden over de producten van Jetske Ultee.

Ik heb een gevoelige huid met verschillende problemen. Rocacea, rode huid, fijne lijntjes en pigment. Ik heb al veel soorten producten gebruikt maar de producten van Jetske Ultee hebben rust gebracht bij mijn huid. Heb ze jaren eerder ook al eens gebruikt maar omdat ze wat prijzig zijn toch nog eens overgeschakeld naar andere goedkopere producten maar uiteindelijk nu weer helemaal terug aan de gang met Ultee skincare. Het hele assortiment staat in mijn kast en ben zeer tevreden.

Top product

Heerlijke, volle lotion. Trekt snel in. Huid voelt zacht aan. Echt goed verzorgend product

Geweldige produkten.

Fantastisch !

Geweldige producten; gebruik bijna alle producten en ze doen wat beloofd wordt.

tevreden

Ik gebruik al een tijdje de bronzer ben er heel tevreden over.

Een weldaad voor mijn huid

Mijn huid ziet er rustig, ontspannen en stralend uit en krijgt wat het nodig heeft. Producten zijn fijn in het gebruik.

Fijne producten, sinds jaren geen irritaties meer.

Droogt mijn huid niet uit, geen irritaties meer of onzuiverheden en super fijn dat het in pompjes zit voor de dosering.

Alle producten Ultee prima

Altijd snelle levering en fijn product!

Ik ben tevreden van de producten van Jetske Ultee!

Top producten

Ik gebruik alle producten van Dr.Jetske Ultee. Dat zegt genoeg ;). Mijn huid is er enorm van opgeknapt,voor mij niets anders meer.

Hele fijne producten en super snel in huis!

Fijne producten, snelle levering!

Top producten

Goede producten die doen wat ze zeggen

Heerlijk!

Altijd snel geleverd en altijd de juiste produkten. Voelt als verzorging die bijdraagt aan mijn welzijn en die ik op mijn beurt doorgeef aan mijn omgeving! De bijgevoegde kaart , die ik steeds origineel, mooi en inspirerend vind, zet ik neer in mijn werk omgeving.Regelmatig geef ik hem door aan anderen. Dank!

3 nieuwe producten met succes

Aangezien mijn huid heel gevoelig is zijn serums en producten met extra toevoegingen altijd spannend. Bodycreme, de vita A en zonnebrand zijn erg goed bevallen tot nu toe. Blij ermee!

Superservice

Bestelling de volgende dag in huis. Helemaal top.

Bewezen betrouwbaar

Altijd fijn advies en producten met alleen de noodzakelijke ingrediënten

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA