Eerlijke en super fijne producten die doen wat ze beloven.

Ik gebruik nu ruim een jaar de hele lijn maar ook de make-up. Het stappenplan werkt helder en de producten hebben een fijne structuur, trekt snel in en doen wat het beloofd. Mijn huid is er zeker van 'opgeknapt'. Ik ben heel tevreden. Ook de informatie op de website en tips op social media vind ik interessant op te lezen vooral omdat ze eerlijk schrijft en waar je als consument op moet letten voor een werkzaam product.

Vlotte levering, goed product

Ik heb de body cream besteld. Werd binnen 24u geleverd en ben er heel tevreden over. Rijke crème die niet vettig aanvoelt. Ik ben ook fan van de neutrale geur want ik heb een hekel aan een mengelmoes van geuren (bodymelk, deo, parfum). Ik zal die zeker nog bestellen

Wat ik niet service gericht vind is dat als ik twee dagen van te voren telefonisch contact opneem met vragen over het product en altijd al mijn producten bestel dat zij mij niet vertellen dat er een actie aankomt van 20% korting. Ik vind dat jammer! Foundation is prima!

Heel tevreden met de produkten

Heel tevreden mijn huid voelt terug goed aan

Fantastische producten

Fantastische producten, doen mijn huid erg veel goed! Maar zijn helaas wel aan de prijs dus ik kan het me niet altijd permitteren.

Altijd snel verzonden.

Super snel, gratis verzonden. In middels gebruiken we in het hele gezin de producten. Onze 2 puber zonen hebben weer een stralende huid.

Fijne en snelle levering

Heel fijn dat ik eerst een proef versie kon kopen. Mooi en netjes verpakt. Fijne site en goed advies!

Superblij met deze toner. Maakt echt het verschil voor mijn huid.

Gebruik deze toner al jaren. Natuurlijk tussendoor ook wel eens iets anders (goedkopers) geprobeerd maar daar kwam ik snel van terug. Deze toner doet zoveel goeds voor mijn huid.

Huid zichtbaar verbeterd

Ik gebruik deze producten ongeveer 2 jaar. Werkt geweldig, geen rode vlekjes en onzuiverheden meer. Vooral de toner is top. In het begin moet je huid er even aan wennen, even doorzetten want het werkt echt!

Uitstekend product en snelle bezorging!

Snelle en goede levering.

Fijne produkten

Eerst voorzichtig 1 product geprobeerd. Maar inmiddels gebruik ik er meerderen. Ik ga t.z.t. helemaal over naar de producten van Dr. Jetske Ultee.

Zeer goed!

Uitstekend!

Goede en snelle service

Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf omdat ze echt met de gezondheid van de huid bezig zijn. Ze willen echt een goed resultaat hebben.

Te zichtbaar op oneffenheden

Ik heb het product ontvangen en helaas zien de plekjes/oneffenheden waarop ik het aanbreng er droog uit. Het is dan eigenlijk opvallender dan dat je de plekjes niet bijwerkt. Ik denk dat een vloeibaar product beter werkt op mijn huid.

Een hele fijne Bronzer. Zou niet meer zonder willen!

Snelle levering, fijne huidverzorging.

Ik heb jarenlang natuurlijke huidverzorging gebruikt met het idee dat dat goed was, maar ik ben allergisch geworden voor deze heerlijk geurende producten. Vandaar dat ik overgestapt ben op Dr. Jetske Ultee. Mijn overgevoelige huid van 52 heeft even tijd nodig om te wennen, maar ziet er nu al beter uit! Helaas heb ik kraaienpootjes rond mijn ogen, maar ik krijg nu al wel veel complimenten over mijn huid. Ik bouw de huidverzorging rustig op, de exfoliant voor de gevoelige huid nog maar één keer gebruikt. Ik wil dat mijn huid de kans krijgt om volledig te wennen.

Heerlijk!

Gebruik al een aantal jaar het gehele 5 stappenplan en sindsdien is mijn huid nog nooit zo rustig geweest.

Super goed!

Al jaren gebruik ik de producten en ben er heel blij mee. Ik hoop er nog vele jaren van te mogen genieten.

Mooie powder

De kleur is heel natuurlijk het geeft je net dat kleine tintje wat je nodig hebt en heel leuk verpakt. Ook met dat kaartje erbij.

Alle producten van Dr Jetske zijn super! Ik gebruik de hele lijn! De bronzer is ook heel fijn omdat ie precies doet wat ie moet doen een beetje materend en niet te bruin

Geweldig product

Top product, werkt perfect, geen enkele allergische reactie. Helemaal blij.

Mijn favoriete skin care

Gebruik deze lijn al jaren en nog steeds tevreden!

Altijd goed en altijd snelle levering

Toch een opmerking. Waarom de bestelling in een te grote verpakking met teveel plastic? Is dat aan te passen.. iets milieu vriendelijker? Voor de rest ben ik zeer tevreden ik ben niet voor niks allang klant bij u mijn zus heb ik.ook kunnen over halen om uw producten te gebruiken.

Sinds deze verzorging is mijn huid in topconditie

Ik gebruikte al jaren een hele lading verzorgingsproducten. Een dure aangelegenheid zonder het resultaat waar ik op hoopte. Ik gebruik nu sinds ongeveer 4 jaar de hele productlijn van Uncover Skincare en gebruik echts niets anders meer. Soms een gezichtsolie na een badritueel. Natuurlijk veroudert mijn huid, maar ik ben er nog erg tevreden over. Bovendien zijn de producten fijn in gebruik en voor mij ook niet onbelangrijk: het laat geen vettig laagje achter. Ik raad het iedereen aan.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA