Wie de huidproducten van Jetske niet kent, heeft haar huid nog nooit verwend!

Heerlijke bodycream die je huid lang gehydrateerd houdt.

Heerlijk!

Heerlijke natuurlijke producten die een weldaad zijn voor je huid!

Mic en match met super complete huidverzorgingslijn

Met de producten kun je je routine aanpassen aan wat je huid op dat moment nodig heeft.

Eindelijk een rustige huid!

Na jarenlang een onrustige huid te hebben gehad en heel veel verschillende producten te hebben geprobeerd (tevergeefs), is dankzij de producten van Jetske Ultee mijn huid eindelijk tot rust gekomen. Ik heb geen pijnlijke, onderhuidse ontstekingen meer en mijn huid is veel minder rood. Zo ontzettend fijn, mijn zelfvertrouwen heeft een ook een boost van gekregen!

Al jaren een tevreden gebruiker:)

Ik ben al jaren een tevreden gebruiker van deze moisturizer. Hij werkt heel goed voor mijn droge eczeemhuid. Wanneer ik m op doe voelt mijn huid echt goed gehydrateerd, en dat voor langere tijd. Dat is iets wat moisturizers in het verleden nooit voor mij hebben kunnen doen. Zelfs wanneer ik het financieel minder breed heb, kan ik door er spaarzaam mee om te gaan echt onwijs lang doen met deze moisturizer! Het is echt een top product!

Ik gebruik het al een aantal jaren, bevalt me zo goed dat ik niet meer anders wil. Oa gebruik ik ook meerdere producten en suncare . Ik ben blij dat ik nu de goeie keus heb gemaakt om deze producten te gebruiken.

Topproducten

Alle producten van Uncover gebruik ik al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid. Mijn huid is in erg goede conditie.

Al jaren groot fan van de producten van Uncover.

Gebruik al jaren de producten van dr. Jetske Ultee die mij destijds aangeraden werden door de huidtherapeut waarbij ik onder behandeling was. Voor mijn zeer gevoelige huid de enige producten die daadwerkelijk werken.

Fijn product en super service

Mijn fijne vitamine A serum gebruik ik nu een hele tijd en het bevalt nog steeds. Het wordt altijd vliegensvlug geleverd.

Het gebruik van deze producten heeft de conditie van mijn huid overduidelijk verbeterd.

Normaal ben ik niet zo van foto's voor en na (verschillende belichting), maar als ik die van mezelf had gemaakt, zou er al na 3 maanden gebruik een duidelijk verschil te zien zijn geweest. De poriën zijn kleiner, de huid is gladder en strakker. Ik ben fan!

Gebruik al geruime tijd de exfoliant. Ontzettend blij met het resultaat. Jaren gezocht naar een product tegen mijn acne. Fijn dat het ook helpt tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Dankjewel voor dit product!

Prima producten, gebruik het al jaren. Service ook goed.

Mijn huid ziet er goed uit. Pigmentvlekken zijn vager. De zonnecrème heb je daarbij echt nodig. Hele gezin gebruikt het! Prijs kwaliteit is goed. En het bestellen bezorgen gaat zonder problemen. Kortom zal het blijven gebruiken.

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren...

De volledige lijn van Jetske is een aanrader; sinds ik de producten gebruik, is mijn huid nog niet eerder zo'n goede conditie geweest. Ik ben inmiddels 52 jaar maar wordt altijd jaren jonger geschat. Het hele gezin wordt inmiddels voorzien van producten van Jetske: handzeep, bodylotion, familiefles zonnebrand en repair cream staan standaard in de kast voor iedereen. Ook de make-uplijn heeft erg fijne producten. Ik gebruik de foundation, powder en bronzing poeder over mijn skin routine. O0k mijn donkere wallen die ik van nature heb, worden goed gecamoufleerd met deze producten i.c.m. de camouflagestick.

Fijne producten en snelle levering

Ik ben erg tevreden met de producten van Jetske Ultee en met name ook met de snelle levering. Ik wilde weten welke producten bij mijn huid passen en de huidanalyse heeft mij daarbij goed geholpen. Ik gebruik de producten nu al langere tijd en ben nog steeds tevreden. Daarom heb ik 5 sterren gegeven.

Super geholpen

Uitleg van de producten en behandeling waren heel prettig

Echt super.

Heb het product al heel lang en ben super tevreden.

zoals steeds vlotte levering van mijn favoriete producten

Ik ben fan van Dr. Jetske Ultee Skincare producten. Reeds verschillende jaren koop ik enkel hun productgamma. Zeer tevreden van het resultaat en hun snelle levering. Ook hun helpdesk is heel accuraat en behulpzaam.

Ontzettend tevreden met deze verzorgingslijn!

Na jaren lang gebruik van Vichy verzorgingsproducten, kreeg ik last van irritatie van mijn huid, maar ook rimpeligheid rond mijn ogen. Mijn huid zag rood en voelde trekkerig en oncomfortabel. Na lang zoeken en uitproberen van verschillende producten, kwam ik bij toeval op de site van Dr. Jetske Ultee. Wat me in eerste instantie een beetje tegen hield was de prijs voor de aanschaf van de gehele verzorgingslijn, wat me over de schreef trok was dat wanneer je niet tevreden bent je een mail mag sturen en worden de producten terug genomen. Dus eigenlijk een win-win situatie. Ik gebruik de hele verzorgingslijn, maar ook de vitamine A serum, bodylotion en zonnebrand, al ruim 2 jaar, naar volle tevredenheid. Sinds het eerste begin, voelt mijn huid comfortabel. Ook voor advies kun je bij het team van Dr. Jetske terecht Voor mij geen ander merk meer!

Simply the Best

Tijdens Corona periode op zoek gegaan naar de producten voor mijn gelaatsverzorging. Bij het lezen van het artikel over Dr. Jetske Ultee was voor mij de keuze gemaakt.Simply de Best

Snel geleverd!

Ik word heel gelukkig van deze producten.

Na jaren van vlekken en droge plekken in mijn gezicht, heb ik nu eindelijk het juiste product gevonden, vooral ben ik fan van de repair Crème. Ik gebruik alles volgens het stappenplan en vooral nu het weer omslaat heb ik hier heel veel baat bij.

Super fijn

Voor mij geen andere producten meer. Ik gebruik de hele lijn en ook de make-up. In het begin moest mijn huid erg wennen en duurde het opbouwen best lang. Ik heb wel eens gedacht: “ik stop er weer mee”, maar doorzetten beloond. Mijn huid is meer gehydrateerd, minder rood, ziet er mooier uit en voelt zachter.

Geweldige producten!

Vitamine A serum, moisturizer en suncare gebruik ik dagelijks. Zeer fijne producten, mijn huid ziet er heel goed uit! Bestellen gaat heel makkelijk, altijd super snel in huis.

Fijn product

Ga er zeker meer van bekijken en bestellen

Snelle levering en goed advies

Snelle levering en goed advies. Mooie vormgeving van het product.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA