Fijne producten, maar nog niet 100% overtuigd.
Ik ben met deze huidverzorgingsproducten begonnen nadat ik een allergische reactie heb gekregen na het gebruik van een ander merk.
Aangezien ik altijd al de bodylotion en repair crème gebruik, koos is voor Jetske.
Ik ben dus voorzichtig gestart, omdat mijn huid super onrustig was. Iets wat ik overigens nog nooit had ervaren.
De gezichtscrème vind ik heel prettig, net als de reiniging. Ik gebruik de exfoliant om de dag en wacht zeker 10 minuten voordat ik 2 pompjes vitamine A aanbreng. Dan ontstaan er constant velletjes, alsof er te veel gebruikt is…(lijkt me vreemd want ik gebruik de aanbevolen hoeveelheid): voelt niet prettig. Dan weer wachten op de crème. Dat vind ik allemaal een gedoe. Zeker in de ochtend niet prettig, want dan heb je toch vaak haast. Ik doe het wel steeds trouw, maar vind het wat onhandig. De suncare vind ik niet prettig ruiken.
Al met al, mijn huid is weer rustig, voelt niet trekkerig of droog aan…maar om nou te zeggen “super fijn”, nee dat nog niet. Het is oké, maar nog niet dat extraatje waarop ik gehoopt had. Zeker omdat je zoveel stappen moet nemen en moet wachten, had ik hogere verwachtingen….ben nog niet helemaal overtuigd, maar smeer trouw verder!!