Peima

Snelle en correcte levering

Top producten

Ik gebruik al jaren alle producten van Jetske en ben er superblij mee. Hiervoor had ik vaak allergische reacties op producten, dat heb ik bij deze producten nooit gehad. Mijn huid is er blij mee! En leuke toevoeging: ik heb ook een vriendin geïnspireerd, zijn is minstens zo tevreden!

top producten

Eindelijk verlost van mijn onrustige huid. Super blij met de producten maar vooral ook met het eerlijk en duidelijk advies.

Een 10

We hadden een giftcard besteld.We kregen met de post een doosje zonder giftcard.Even contact opgenomen met de klantenservice van Jetske Ultee.De volgende dag hadden we een nieuw doosje met giftcard.Heel prettig geholpen en heel fijn dat ze vertrouwen in de mensen hebben.Dikke pluim

Ik had mijn bestelling snel binnen in een leuke doos.

Blij dat dit merk bestaat

Super fijne producten die je huid echt verbeteren. Met name heel blij met de moisturizer en het vitamine a serum, maar ook de suncare is fijn!

Heerlijke producten

Stuk voor stuk heerlijke producten waar je huid goed van opknapt en gezond blijft. Inmiddels al wat jaartjes klant en steeds heel tevreden. Inmiddels gebruiken mijn partner en oudste zoon ook de producten naar volle tevredenheid. Ook een hele snelle levering en netjes verpakt!

Finally found what I was looking for!

Na een laaaange zoektocht naar producten die wél bijdragen aan een gezonde huid via m’n schoonzusje bij Dr. Jetske terecht gekomen. En ik wil nooooit meer weg! Ook m’n partner is verslingerd aan de moisturizer :-) Zelf gebruik ik de gehele verzorgingslijn voor gezicht en de superfijne en als best geteste zonnebrand.

Mijn huid straalt gewoon

Ik vind al je producten geweldig voor mijn huis

Snelle levering, fijn product

Wat ik jammer vind is het kleurverschil mbt de Foundation die ik eerder heb besteld en die ik onlangs heb besteld. Dat is een reden waardoor ik het niet zou aanbevelen. Erg jammer. Want verder bevalt de Foundation erg goed.

Helaas niet voldoende resultaat met de verzorgingsproducten

De serum met vitaminen A is wel heel fijn en die gebruik ik dan ook nog graag

Goede huidverzorging

Mooie producten en hulpvaardige klantenservice die echt met je meedenkt.

Fijne producten!

Een aantal jaren gebruik ik de skincare producten. Mijn gezichtshuid ziet er sindsdien fris en schoon uit. Helemaal tevreden dus!

Ben er heel tevreden over

Na heel wat verschillende merken te hebben gebruikt, heb ik de producten van uncover besteld. Aangezien ik een zeer gevoelige huid heb met couperose, ben ik heel voorzichtig begonnen met steeds iets meer uit te proberen. En het bevalt me heel goed. En dat geeft me ook vertrouwen om steeds iets anders te proberen van uncover. Ik ben dus een tevreden klant!

Topproducten en snelle levering

Ik blijf terugkomen bij Jetske voor een aantal producten (body cream, exfoliators). Vooral de snelle levering is fijn. Is je product bijna op, heb je het zo in huis.

Na m’n zwangerschap kreeg ik veel last van acne. Helaas kon de dermatoloog mij niet helpen. Het gebruik van andere producten hielp ook niet. Uiteindelijk ben ik de producten van Jetske Ultee Skincare gaan gebruiken. Sindsdien heb ik m’n gave huid weer terug!

Fijne producten, maar nog niet 100% overtuigd.

Ik ben met deze huidverzorgingsproducten begonnen nadat ik een allergische reactie heb gekregen na het gebruik van een ander merk. Aangezien ik altijd al de bodylotion en repair crème gebruik, koos is voor Jetske. Ik ben dus voorzichtig gestart, omdat mijn huid super onrustig was. Iets wat ik overigens nog nooit had ervaren. De gezichtscrème vind ik heel prettig, net als de reiniging. Ik gebruik de exfoliant om de dag en wacht zeker 10 minuten voordat ik 2 pompjes vitamine A aanbreng. Dan ontstaan er constant velletjes, alsof er te veel gebruikt is…(lijkt me vreemd want ik gebruik de aanbevolen hoeveelheid): voelt niet prettig. Dan weer wachten op de crème. Dat vind ik allemaal een gedoe. Zeker in de ochtend niet prettig, want dan heb je toch vaak haast. Ik doe het wel steeds trouw, maar vind het wat onhandig. De suncare vind ik niet prettig ruiken. Al met al, mijn huid is weer rustig, voelt niet trekkerig of droog aan…maar om nou te zeggen “super fijn”, nee dat nog niet. Het is oké, maar nog niet dat extraatje waarop ik gehoopt had. Zeker omdat je zoveel stappen moet nemen en moet wachten, had ik hogere verwachtingen….ben nog niet helemaal overtuigd, maar smeer trouw verder!!

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Fijn serum

Serum is zuinig in gebruik, herstelt de vochtbalans in mijn huid en trekt snel in

prima service en hele fijne producten.

hele fijne producten met goed advies. Inhoud product/prijs verhouding is voormij oké.

Goed.

Snelle levering, en altijd netjes verpakt.

Snel geleverd; kwaliteit als altijd.

NB: verpakking mag wmb wel kleiner / compacter (brievenbus!)

Toegevoegde waarde

Verbetert de uitstraling, voelt als voeding voor de huid dat echt wat doet.

Nooit geen andere meer!

Heb gedurende mijn leven veel ervaring met gezichtsverzorging. Een aantal jaren die en een aantal jaren weer een andere. Maar dit hoeft nu niet meer. De verzorging van Jetske Ultee doet wat het moet doe en zelfs meer. Ben helemaal tevreden

Kan niet meer zonder Jetske Ultee!

Al een aantal jaren gebruik ik de producten van de lijn van Jetske Ultee. Eerst begonnen met de grote fles Suncare voor de hele familie . Een aanrader! Bij andere producten blijf ik verbranden met factor 30, maar nu niet. Daarna ook de verzorgingslijn voor het gezicht besteld. Je voelt dat het wat met je gezicht doet. Ik heb een droge huid die snel trekt . Nu is mijn huid zacht en soepel. Soms neem ik als ik een weekendje weg ben wel even een klein potje crème van een ander merk mee, maar voel direct verschil . Kortom ik wil en kan niet meer zonder Jetske haar mooie en fijne producten .

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA