Goede producten

Zie hieronder.

Geweldig!!!!

Gebruik de producten al een langere tijd en zeer tevreden! Mijn huid heeft er nog nooit zo rustig uitgezien. Poriën die significant kleiner zijn geworden. En een huid die er verzorgd uitziet en heerlijk aan voelt.

Zichtbaar effect, maar de winter?

Ik heb een gemengde vochtarme huid en begon met toner (gemengde huid) en moisturizer voor droge huid. Dit op advies na chatten met een medewerker. Snel goed effect en rustige egale huid zonder glimmende zones. Wel benieuwd of ik hiermee de winter door ga komen, voor nu voelt het precies goed

Altijd snel bezorgd

Fijne producten en altijd snel geleverd. Alleen een ding waarom moeten ervan die schuimstukjes in de doos zitten heeft dat een functie? Vind het een beetje irritant.

Ik gebruik al jaren de producten en heel erg tevreden

Stelt nooit teleur!

Gehele lijn bevalt perfect

Perfecte producten

Mijn is heel rustig sinds ik de producten gebruik. Raad het iedereen aan.

Fijne producten met goed resultaat.

Fijne producten, geen allergische reacties en ik heb een heel gevoelige huid!

Geweldig!

Fijne producten. Mijn huid is er zienderogen op vooruit gegaan sinds ik de producten gebruikt van Dr Jetske Ultee

Geweldige producten.

Voor mijn huidverzorging gebruik ik sinds een aantal jaar alleen nog producten van Uncover. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Make-up is ook prima, alleen niet veel kleuren.

Goeie producten, gebruik de hele lijn. Ik ook altijd super snelle verzending. Helemaal tevreden.

De producten die ik tot nu toe allemaal geprobeerd heb bevallen zeer goed.

Snelle levering en heerlijke producten.

Beste ooit

Omdat ik nooit meer verbrand ben sinds de suncover zelfs als ik na 2 uur vergeet te smeren verbrand ik niet lijkt ie nog werkzaam top product

Producten die écht werken!

Mijn huid heeft vaak last gehad van acne, maar dat is verleden tijd! Zelfs in stressvolle periodes is mijn gelaat zichtbaar beter!

Betrouwbaar en effectief

Ik ben al jaren klant. Sinds ik producten van dr. Jetske Ultee gebruik is mijn huid mooi, goed in balans. Inmiddels word ik 46 en ben tevreden met uitstraling en vitaliteit van mijn huid, op gezicht.

Ik ben een groot fan!!

Producten doen echt iets voor je huid! Ik ben 66 jaar en men vind dat ik er 10 jaar jonger uitzie met dank aan Dr. Ultee dat zegt genoeg!

Altijd goed

De bestellingen gaan snel en wordt direct de volgende dag bezorgd, en ook heel prettig, geen verzendkosten.

Super huidverzorgingsprodukten

Ik gebruik de moisturizer, de toner, de exfoliant en de cleanser nu twee weken en ik be zeer tevreden. Mijn gezicht voelt niet droog meer en de rode plekjes verminderen zichtbaar

De beste zonnebrandcreme!

Dit is de fijnste crème, we gebruiken deze al 2 jaar voor het hele gezin. Mijn dochters hebben beide een gevoelige huid en reageren snel op crèmes maar deze is perfect voor hen. Smeert goed uit en voelt niet vet. Een pluspunt dat er geen rotzooi in zit!

Fijne producten en snelle levering

Product was beschadigd bij bezorging. Na melding direct nieuw exemplaar bezorgd.

Positief

Tot nu toe heb ik alleen de zonnebrandcrème geprobeerd en ben ik zeer tevreden. Misschien dat ik later nog eens de overige roducten ga proberen. Ik ben benieuwd of die me ook zo goed bevallen!

Super producten

Ik had steeds meer last van een trekkerige huid ondanks overdag extra smeren. Sinds ik de productenlijn van Jetske gebruik voelt mijn huid de hele dag fijn aan. En gaat er beter uitzien.

Genieten van de zon zonder uitslag

De verbeterde zon bescherming factor 30 is perfect, geen uitslag meer en smeert lekker weg. Ben zeer tevreden. Volgend jaar de grote fles bestellen voor het hele gezin!

Heel blij met de producten

De moisturizer vind ik heel prettig, maar helaas is de moisturizer snel op. Daardoor moet ik dit product eerder bestellen dan de andere producten uit het stappenplan, terwijl de bestelling van alle producten uit het stappenplan ineens juist een financieel voordeel oplevert.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA