Geweldig!

Vind de producten echt super fijn!

Geweldige producten!

Ik gebruik de producten al jaren, met mij zijn er heel veel andere collega's, familieleden, vriendinnen en buren die de producten ook gebruiken, omdat ik er zo enthousiast over ben. De rest is ook net zo tevreden!

Geweldige producten

Al een aantal jaren gebruik ik de producten. Ik heb de hele lijn op de reiniging na. Ik wil niets anders meer!

Ontzettend tevreden

Bijna alle producten gebruik ik en al jaren tevreden, nu ook het vitamine A serum aan het testen voor mijn pigment na de zomer. De producten voelen fijn aan, je ziet echt resultaat en verbetering. Ik zou niet meer anders willen! Een aanrader om te proberen, zeker met de 30 dagen op proef service die ze aanbieden!

Heerlijk

Ik gebruik het vijf stappen plan nu al meer dan een jaar en zou niets anders meer willen.

Betrouwbaar

Doen wat ze beloven. Alles op tijd. Geen verzendkosten. Perfect.

De oplossing

Ik heb het idee dat mijn huid hier goed op reageert. Mijn huid wordt namelijk rustiger en puistjes verminderen. Merkte echt verschil toen ik dit product niet meer gebruikte omdat het op was en toen ik het weer had aangeschaft. Mijn huid wordt er veel egaler van.

Hele goede service

Snelle service, goede kwaliteit van de producten..

Supergoed is de Moisturizer

Wat ben ik er blij mee en mijn huid ziet er goed uit. Jarenlang allerlei verschillende dure crèmes gebruikt zonder resultaat. Deze doet het echt goed voor je gezicht en ik maak er dan ook iedere dag dankbaar gebruik van.

Snel bezorgt, ziet er luxe uit

Echt top! En wat een mooi om de zoncreme non profit te doen.

Heerlijk werkende producten, snelle levering

Prettige site, met eerlijke producten en de levering is supersnel.

Snel en efficiënt!

Besteld en de volgende dag thuis bezorgd.

Goede producten

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren. Vitamine A serum ook al meerdere keren gekocht. Ik gebruik Tretinoine op mijn gezicht maar gebruik het Vitamine A serum van Jetske op mijn nek en décolleté, omdat Tretinoine daar te veel irritatie geeft. Een ander favoriet product van Jetske is de cleanser voor normale tot droge huid en niet te vergeten de exfolianten. Ik gebruik beide exfolianten (niet elke dag) en het glycoolzuur gebruik ik ook op mijn armen en handen. Ik lees vaker dat men de producten duur vindt maar daar ben ik het niet mee eens. Ze zijn heel redelijk geprijst voor producten met een hoge concentratie aan werkzame stoffen en je doet er lang mee.

Geweldig fijn product

Wat ben ik blij met de keuze voor de producten van Jetske Ultee. Pas begonnen met de opbouw van de serie moet ik zeggen dat ze fantastisch resultaat leveren. Het opbrengen gaat gedoseerd en zow het serum, de exploitant en de moisturizer smeren zo goed uit dat je nooit teveel gebruikt. Mijn huid is er blij mee getuige de rust die hij uitstraalt sinds ik de verzorging van Jetske's producten gebruik.

Heel fijn product!

Eerst huiverig en lang gewacht te kopen.Nu naar tevredenheid.

doet zo goed voor mijn huid

de perfecte creme voor een moeilijke huid

Top producten

Gebruik al jaren alle producten van Jetske, behalve de make-up lijn. Wil het het zeker nog wel kopen wanneer mijn financiën het toelaat. Maar ik ben zo blij met wat ik nu gebruik. Mijn huid heeft er zoveel baat bij :)

Goed product

Goed product, gebruik al jaren

Cadeautje voor de huid

Voor mij de eerste keer dat ik merk dat mijn huid beter aanvoelt nadat ik de zonnebrand aanbreng. Smeert fijn en geeft goede bescherming, mijn huid voelt heerlijk. Normaal gesproken was ik mijn handen na het smeren maar met Suncover30 is dit niet nodig. Blij mee!

In de wirwar van gezichtsverzorging een oase van rust en helderheid bij UncoverSkincare

De producten van Jetske gebruik ik al jaren. Ik zie dat het veel doet voor mijn huid en dat geeft rust. Ik ben nooit meer bezig met producten die van alles beloven. De producten van Uncover doen meer dan ze beloven, dus zoeken naar het best product hoeft niet meer.

Mooie producten

de moisturizer en de suncare bevallen heel goed. Fijn dat de Consumentenbond ook zo positief is

Ik ben helemaal om

Na het ontstaan van pigmentvlekken en onzuiverheden op mijn gevoelige (maar van origine altijd gave) huid ben ik op aanraden van een collega de skincare van Jetske gaan gebruiken. Mijn huid kalmeerde meteen en ik wil nooit meer wat anders! Geen trekkende, doffe huid meer in mijn gezicht. Ik heb gelijk alles ingewisseld voor de skincare en make-up van Dr. Jetske Ultee :-) Ook de blogs en productadviezen lees ik met veel plezier en deze helpen mij goed met het kiezen van goede spullen voor mijn huid.

Fantastische producten

Ik gebruik alle producten van de jetske en vind ze fantastisch voor de huid!

Goede zonnebrandcreme, alleen niet waterproof

We gebruiken al jaren deze zonnebrandcreme, hij bevalt goed. Het enige nadeel is als je veel zweet, de creme niets meer doet. Misschien is er een mogelijkheid deze waterproof te maken.

Nice cream and good packaging, fast delivery

I ordered this sunscreen to try because it was top rated by consumentenbond. It came very quickly and with no shipping cost. The cream itself feels light and spreads nicely. The packaging is very convenient and so much product for such a good price. Absolutely recommended.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA