Superfijne poeder

Sinds ik deze bronzer gebruik hoef ik geen andere meer.

Fantastisch product

Huid is zichtbaar verbeterd

Topproducten!!

Ik gebruik de producten al jaren. Ben zeer tevreden en zal niet snel switchen naar iets anders. Ook de zonnebrand is fantastisch. De grote fles is heel handig met een groot gezin. Door het pompje is insmeren in no time gebeurd bij de kinderen.

Perfect!

Eindelijk een zonnebrandcreme die geen toegevoegde geur heeft , geen overdreven vet gevoel geeft, goed smeert, en zijn werk doet. Ik gebruik hem ook gewoon als dagcreme voor mijn gezicht.

Heel tevreden

Ik gebruik al jaren een aantal produkten van Jetske, waaronder de moisturizer voor de gevoelige tot droge huid. Voorheen last van dermatitis perioralis. Sinds het gebruik van deze moisturizer, het vitamine A serum en de exfoliant geen klachten meer. Een rustige huid. Dus ja, voor mij geen andere meer

Ik gebruik al jaren dagelijks de moisturizer. Super fijn product met goeie werkzame ingrediënten, blij mee!

De beste verzorging voor je gezicht !

De beste producten voor de verzorging van je gezicht! Kom altijd weer terug bij dit merk omdat het gewoon 1 van de beste is .

Mooie uitgebalanceerde lijn huidverzorgingsproducten

Al na 2 dagen merkte ik dat mijn huid beter aanvoelde, ik ben begonnen met de huidanalyse en heb toen het 5 stappenplan gevolgd. Mijn poriën zijn zichtbaar schoner en al kleiner aan het worden, en dat al na 1 week. Mijn huisvesting beter gehydrateerd waardoor fijne lijntjes minder worden. Na 1 week heb ik ook de foundation, powder en bronzer aangeschaft. Helemaal compleet nu, mijn huid straalt en gaat met stappen vooruit. Een grote aanrader, zo heb ik natuurlijk mijn vriendinnen ook al getipt!

Heerlijk en eerlijk product

Na de cleanser de toner gebruiken is heel prettig. Het verkoeld (op mijn vaak branderige en rode huid) en kalmeert. Belangrijke stap in de lijn van Jetske Ultee.

Super pomp, smeert goed, ruikt niet zo lekker

Ideaal voor het hele gezin. Nog nooit was insmeren zo makkelijk. Helaas vind ik het op de huid niet zo lekker ruiken na het insmeren.

Super fijne zonnebrand!

Trekt snel in. Beschermt goed, wil geen andere meer.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Fijn product

Geweldige producten, fantastische service

Produkten zonder meuk. Blij mee!

Levering is altijd heel snel.

Bezorging prima

Product voldeed niet aan onze verwachtingen in afwachting van een reactie op onze review. Verder prima bezorging.

Niet positief

Product valt tegen werkelijk.minaall sample product

Goeie service

Snelle verzending, goeie service. Bestel hier al jaren

Snelle service en fijne producten

Ik ben erg tevreden over de producten. Mijn huid is enorm verbeterd sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik. De webshop is gebruiksvriendelijk, je kunt goed zien hoe je de producten kunt gebruiken en de service is snel: volgende dag in huis.

Beter dan verwacht

De fles was veel groter dan verwacht heel veel waarde voor je geld en was goed stevig verpakt. Ik bestel hier zeker weer opnieuw!

Fijne producten

Ik gebruik sinds een jaar de huidproducten en ben super tevreden.

Duidelijke site, goede informatie en snelle levering

Ik was op zoek naar een meest natuurlijke zonnebrandcrème die geen witte waas achter zou laten. Die heb ik hier gevonden! Ik bestel zeker weer opnieuw.

De moisturizer is een musturizer

Fijnste dagcrème die ik heb weten te vinden

Rosacea onder controle

Ik schrok toen ik (58) opeens allemaal dikke rode bulten met witte kopjes kreeg. Wat is dit en wat nu?? Na matige ervaringen met andere merken, kwam ik op de site van Jetske. Wat achterdochtig een aantal producten besteld, maar met 2 weken was ik “om”. Nooit meer wat anders, mijn huid ziet er glad en rustig uit. Ik ben er heel blij mee.

Top site, duidelijk en snelle levering

Zie de titel

7 Kon Emmaplein