Fantastische zonnebrand

Smeert goed uit en plakt niet. Mooie grote fles met pomp waar we met hele gezin gebruik van maken.

Super !!!!

De bodylotion is super. Opmerking; Ik heb net al voor de derde maal een berichtje gekregen dat de levering uitgesteld is. Vind ik niet zo super.

Zonder dit serum is mijn gevoelige huid veel onrustiger

Sinds ik dit serum iedere ochtend gebruik is mijn onrustige huid veel beter. Uiteraard blijf ik zo nu en dan onderhuidse puistjes houden maar veel minder en met veel minder echt lelijke plekken.

Even geswitcht

Even “vreemd” gegaan maar nu weer helemaal terug bij Jetske! De hele set huidverzorging weer aangeschaft. Heerlijke producten, geen nare bijwerkingen door ingrediënten waar ik niet tegen kan. Lekker overzichtelijk ook! Mezelf ook verwend met de bodymilk. De zonnebrand raad ik iedereen aan, die was ik wel trouw blijven gebruiken!

De zonnebrand plakt enorm en blijft glimmen en druipt van mijn huid af..

Misschien ontstaat dit probleem doordat ik een vette huid heb, maar ik merk echt dat de zonnebrand ‘wegglijdt’.

Het zijn goede spullen

Ik heb verschillende producten in gebruik en ik vind het echt goed spul. De cleaser, bodycreme, hand wash en de vitamine A serum. En niet te vergeten de suncare. Was ik daar maar eerder mee begonnen! Ik ben bijna 60 en zie dat mijn handen en halshuid al flink verouderen. Door mijn dochters ben ik in aanraking gekomen met deze producten. Ik kan ze aanbevelen.

De beste eerlijke huidverzorging

Goede kwaliteit. Goede uitleg. Geen onzin beloftes. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heerlijke zonnebrand

Ik ben inmiddels na jaren dat we het gebruiken aan mijn 4e pompfles begonnen. Wij smeren ons iedere dag in en gebruiken het tevens in gezicht als dagcreme. Ik zie er gezond uit, heb nergens last van (zit regelmatig op het water) ideaal! Smeer er de kleinkinderen van top tot teen mee in, geen priktranen en het trekt zo in. De pompfles is een uitkomst, geen vette tube meer en gaat lang mee!

Duidelijk en eerlijk in haar producten

Ik kan alleen obv bestelling zonnecrème mijn mening geven. Ik ben blij een product te hebben gevonden die voldoet aan mijn wensen en verwachtingen, namelijk troepvrij en fijn in gebruik voor hele gezin. Zeer behulpzaam alle informatie op de site te kunnen lezen om daardoor een zo juist mogelijke keuze te kunnen maken. Levering verliep goed.

Fijn en betrouwbaar!

De syncopeer is een fijn product in een handige verpakking. De grote fles voorziet ons hele gezin makkelijk van een beschermende zonnecrème. Product droogt snel in, is makkelijk smeerbaar en niet vet!

Mijn huid werd veel rustiger!

Ik merk gelijk dat mijn huid weer slechter (puistjes) wordt als ik de producten niet gebruik. Je betaalt er wat voor maar het is het resultaat meer dan waard. Fantastische lijn.

Smeert lekker en trekt vlot in en beschermt uitstekend.

Een fijne webshop. Mijn bestelling werd snel en netjes afgeleverd. Zeker wat dit produkt betreft een prima kwaliteit-prijsverhouding.

Topproduct

Heerlijke was crème handen blijven zacht en gehydrateerd !

De foundation is geweldig

Mooie kleuren. Fijn smeerbaar. Niet dekkend. Een egale huid. Sinds ik deze gebruik krijg ik complimenten over mijn huid. Blij mee!

Al jaren tevreden klant

Fijne producten, vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Late aflevering

Dinsdag besteld pas zondag ontvangen

Altijd snelle levering!

Altijd snelle levering!

Prima levering, fijn product

Snel geleverd, prima verpakt. Conform verwachting.

Geweldige foundation

Geweldige producten!

Perfect resultaat na het opvolgen van de juiste adviezen!

Ik was meteen fan van de goede service. Ik ben goed geadviseerd in de keuze voor de beste producten die bij mijn huid passen.

Perfecte producten!

Ik gebruik al jaren de producten van Uncover scincare. Ben er heel blij mee. Mijn huid is rustig en ziet er goed uit. Voor mij nooit meer iets anders!

Moisterizer die bevat wat nodig is.

Ik gebruik op aanraden van een man notabene, deze crème. Mijn huid was onrustig met rode bultjes. Hij bracht me in contact met dit product door het mee te nemen. Dat was de beste zet ooit. Inmiddels gebruik ik het al jaren. De huid ziet er nog steeds fris en jeugdig uit terwijl ik inmiddels 50 ben. Ik gebruik meerdere producten van Jetske en als er vragen zijn worden deze goed beantwoord.

Fijn merk, overzichtelijke website en snelle verzending.

Alle producten en service zijn erg prettig

Website is duidelijk. Hulp is erg prettig. Snelle levering en hele fijne producten.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA