Ik werk in de kinderopvang en eindelijk hebben we een goed en eerlijk product wat ook fijn in gebruik is. Het smeert lekker uit. Niet te dik en te vet.

Zeer goede producten

Ik heb heel veel producten geprobeerd, maar bij de producten van Jetske Ultee blijf ik. Precies wat ik zocht

Ben tevreden mee

Ben tevreden

Fijne goed smeerbare lotion.

Zoals ik hierboven al schreef, ik vind het een fijne, goed smeerbare lotion. Wat ik wel jammer vind is dat er geen lekker (subtiel) geurtje aan zit. Ik begrijp het wel, maar vind het toch jammer. Daarom toch maar 4 sterren, hoewel dat misschien niet helemaal eerlijk is. Ik heb de lotion gekocht n.a.v. de test van de consumentenbond. Lotion zit in een mooie strakke verpakking.

Heerlijk product

Eindelijk een gezichtscrème zonder enge toevoegingen.

Écht superfijne crème!

Deze crème smeert gemakkelijk uit en trekt razendsnel in. Er blijft geen witte waas achter en je plakt niet. Ik heb psoriasis, maar krijg geen enkele vervelende reactie op dit product. Andere zonnebrandmiddelen prikken vaak. Deze bevalt zelfs supergoed op mijn gezicht! Een terechte score in de test van de Consumentenbond. Ik raad iedereen deze zonnebrand aan!

Top producten

Gebruik al jaren de producten van Jetske. Heerlijke, eerlijke producten! Je wordt goed en duidelijk geïnformeerd over de werking en combinatie van de producten. Snelle levering en ook nog milieu vriendelijk verpakt. Ik ben er blij mee!

Zeer snel geleverd

Zacht en comfortabel

Bestelling werd super snel geleverd. De toner is een heerlijk product In combinatie met de repair creme voelen ze erg prettig aan in gebruik, zijn niet vet en trekken snel in. Ik had super rode wangen door het gebruik van mond neus maskers. De huid voel nu zacht aan en zie er nu rustig uit.

Verzending altijd super snel en goed verpakt!

Smeert en beschermd goed, zonder te kleven of te stinken!

Suncare factor 30 van dr. Jetske Ultee bevalt ons heel goed. De flacon is gemakkelijk te gebruiken, als een tube. De zonnebrandcreme komt er gedoseerd uit door zachtjes te knijpen. De emulsie vloeit goed zonder te dun te worden en zonder harde stukjes. Het middel heeft een neutrale geur, plakt niet en is prettig uit te smeren op de huid. Het beschermt goed tegen zonnebrand.

Fijne zonnebrand

Geen witte waas, smeert goed uit en geen overdreven geur. Ook fijn voor de eczeem huis. Ik ben fan!

Geen idee. Nog niets ontvangen

Ik kan nog niet zeggen hoe het bevalt, want heb nog niets ontvangen. Speciaal thuisgewerkt om pakket in ontvangst te nemen. Krijg je een bericht van PostNL dat de ‘bezorging niet is gelukt’, terwijl ik al die tijd gewoon thuis was. Dit is de zoveelste slechte ervaring met PostNL. Ik zou u in overweging willen geven met een ander bezorgbedrijf in zee te gaan, daar PostNL volstrekt onbetrouwbaar is.

Blij met de producten voor de droge huid

Na een zoektocht van jaren kwam ik de site van Jetske tegen. Na wat uit proberen heb ik de juiste producten gevonden en ben er erg blij mee. Heb goed advies gekregen en men doet niet moeilijk met retour nemen van product dat niet bevalt.

Heerlijk

De sun care maakt je gezicht meteen gladder en gaver. Het geeft een goed beschermd gevoel.

Fijn

Wat een fijne zonnebrandcreme. Het blijft niet vettig op je huid. Heel fijne creme

Zoals verwacht

Snelle verzending en goed verpakt met een leuk kaartje

Eigentijdse verpakking. Lekker om te smeren en neemt goed op. In een woord ik vind het top.

Prima. Dekkend.

Meer egalere huid. Rode plekken nemen af. Wel daarna je moisturizer smeren anders heb je een droog gevoel in je gezicht. Ik gebruik 2x daags een paar druppels

Geweldig !!!!!!

Dag en nacht crème in één, top ingrediënten!!! Mijn gezicht ziet er geweldig uit en ik wil nooit meer iets anders.

Fijne producten en snelle service!

Gebruik van de producten bevalt prima. Ik volg nu het 5 stappenplan. Mijn huid is duidelijk verbeterd: poriën zijn kleiner geworden, gezonde glans en minder droog.

Fijne producten goede prijs kwaliteitverhouding

Mijn huid is sinds het gebruik van de producten enorm verbeterd. De producten zijn prettig in het gebruik. Ook de kwaliteit van de verpakking is erg goed. Enig minpuntje is de hoeveelheid bodycreme en cleanser die achterblijft in de verpakking doordat die met het pompje niet meekomt. Als op deze flessen hetzelfde systeem zou zitten als op de moisturizer dan zou dit probleem opgelost zijn.

Fijn; prijs mag nog iets voordeliger

Snelle levering. Smeert goed uit. Leuk design fles ook (misschien kan daar op bezuinigd worden voor de gemiddelde middenstander haha).

!

7 Kon Emmaplein