Top concealer

My favo doet zn werk en voelt fijn aan op de huid!

gebruik de producten al jaren en kan niet meer zonder! Ik ben stap voor stap begonnen en inmiddels gebruik ik het 5 stappenplan + alle extra's

Snelle levering, zonnebrand besteld voor de derde keer .lekkere grote flacon

Beste producten & adviezen!!

Gebruik de producten van de hele serie al járen en wil niks anders meer. Het grootste voordeel voor mij is dat de producten niet irriteren en m’n rosacea verdwenen is. Ook lichte pigmentvlekjes ontstaan door wakeboarden kan ik na het seizoen weer weg smeren met het vitamine A serum en de exfoliant.

Stralend huid en verbeterde huidstructuur

De producten doen erg goed hun werk. Merk zichtbaar dat hij huid er op vooruit is gegaan en ook zo aan voelt. De kleine oppervlakkige lijntjes rond de ogen zijn opvallend verminderd dankzij de vitaminen A serum. De producten voelen niet aan alsof er een vettig masker op je gezicht ligt. Trekken snel en goed in de huid. Een klein aandachtspunt is de verpakking. Het zou handig zijn moest er een indicatie zijn om te kunnen zien of je flacon/serum bijna leeg is. Ook het pompmechanisme werkt niet altijd even goed. Verder zijn het top producten!

Erg tevreden.

Fijne ervaring, geen problemen ervaren.

Fantastische bodycrème!

Ik gebruik deze bodycream nu ongeveer 2 jaar en wil niets anders meer. Sinds ik deze crème gebruik, is mijn huid veel beter gehydrateerd. Mijn huid is behoorlijk eczeemgevoelig en ik merk dat het ook daarvoor wat doet.

Fijne website en producten

Fijn om een plek te hebben waar je met vertrouwen kunt shoppen voor je huidproducten. Ik ben fan van bijna alle producten maar vind het erg jammer dat het zo duur is. Communicatie is goed. Als er een probleem of vraag is wordt het adequaat opgelost.

Perfecte producten en perfecte service

De producten voelen heerlijk aan op mijn huid en worden altijd supersnel geleverd.

Een lange tijd zeer tevreden over de producten

Fijne verzorgende producten

Altijd goed!

Zoals altijd op tijd en keurig afgeleverd!

Wit

Mijn gezicht en hals zagen naar gebruik eruit of ik ziek was wit terwijl mijn lichaam bruin was want heb het alleen in gezicht en hals gebruikt. Had dit drie keer nagevraagd mij werd verzekerd geen witte waas achter latend!

Goede en betaalbare zonnebrandcreme

Als beste getest en geen gewoon een goede zonnebrandcreme

Fijne website.

Duidelijk informatie. Ruime keuzes aan producten.

Fijn product

Lichte dekking, verstopt de poriën niet. Geen last van puistjes door gebruik van deze foundation. Egaliseert mooi op de huid. Zelf nummer 10 in gebruik, sluit mooi aan op een lichte huidtint.

Wou dat alle online bestellingen zo makkelijk gingen

Overzichtelijk website, bestellen, volgende dag in huis

Hele prettige creme

Heb vaak allergieen, maar deze creme kan mijn huid goed hebben! Blij mee!

Echt een mooiere huid gekregen!

De producten zijn wel even wat duurder, maar mijn huid is er enorm door verbeterd! Heeft wel even wat tijd (en geduld:) ) nodig, maar is de mooie waard! Levering is snel en netjes.

Wat een fantastische producten!

Ik zocht een fijne bronzer en kwam bij deze uit, bij mijn bestelling had ik ook een sample van foundation gedaan. Ik wil echt niets anders meer! Zo’n goede combi; de foundation (die smeert als crème, er natuurlijk uitzicht en een mooie kleur heeft) past perfect bij de bronzer. Kortom erg tevreden over deze twee producten. Als mijn oude verzorgingsproducten op zijn, ga ik deze uitproberen!

Hele fijne producten, mijn huid oogt rustig en voelt zacht aan. Ik ben verkocht!

Fantastisch!

Fantastische producten! Maar vooral ook fijn, dat de klantenservice top is! Direct antwoord en actie op je vraag.

Super blij

Helemaal blij nu ik eindelijk een perfecte zonnebrand heb gevonden die voor zowel geschikt is voor mijzelf als voor mijn dochter. Smeert fijn, geeft geen gele vlekken op kleding en voelt fijn aan op de huid. Helemaal happy!

Snelle levering van goede producten

Je besteld en de andere dag heb je het in huis. Produkten zijn zo fijn, gebruik het nu 4 maanden en mijn huid is enorm verbeterd!! Voor mij niets anders meer!

Hele fijne site. Er staat veel uitleg op. Snelle levering ideaal, vooral met zonnebrand natuurlijk.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA