Al een aantal jaren gebruik ik haar producten. Ik had altijd een lastige huid en sinds ik (na vele andere producten te hebben geprobeerd) alles van Jetske Ultee gebruik ziet/voelt mijn huid zoveel beter. Weinig tot geen ontstekinkjes meer.

Fijne producten

Gebruik nu meerdere producten. Ze zijn erg fijn en zonder troep. Prijs is wel wat hoog vind ik. Niet iedereen kan dit betalen.

Zeer goed bedrijf

Prima werkende website, Voor 22.00 bestellen , volgende dag in huis. Gedurende 7 jaar van bestellen 1x een dag langer geduurd voordat de bestelling aankwam. Top producten en zeer goed werkende website.. Top prestatie, Trudy

Een gezonde, stevige huid

Ik ben 70 jaar. Na geruime tijd uitproberen van verschillende merken huidverzorgingsproducten gebruik ik nu al een aantal jaar de producten van Jetske Ultee. Deze geven het beste resultaat! Mijn huid ziet er gezond uit en voelt stevig aan.

Betrouwbaar

Producten van Jetskee Ultee gebruik ik al jaren en sinds dan geen problemen met mijn gezicht. Haar advies volg ik in het algemeen, rondom voeding en supplementen. Ik heb vertrouw in haar info omdat ze door middel van wetenschappelijk onderzoek tot conclusie komt en dat geeft me gevoel dat ik best mogelijk best mogelijk bezig ben.

Uitmuntend product!

Ik gebruik de exfoliant al jaren net als de andere producten van dr jetske Ultee. Ben ontzettend tevreden met het resultaat.

Fijn product

Geen allergische reactie

Hele goede ervaring

Ik heb eerst de producten van de 5 stappen lijn besteld,echt getwijfeld want begin dit jaar een paar keer heel veel last gehad van eczeem in mijn gezicht(de eerste keer voor mij) en ik ben 74 jaar, maar toen het weer beter ging wilde ik toch meer in mijn producten dan wat de dermatoloog voorschreef. Voorzichtig begonnen en nu gebruik ik alles dagelijks echt fantastisch. Ik heb vorige week de beautybox besteld en daar ben ik zo blij mee het zijn allemaal heerlijke producten.

Super tevreden

Zeer snelle service

Al een paar keer hier besteld en steeds de producten heel snel verzonden, de volgende dag in huis. En stuk voor stuk fijne producten!

Al jaren fan, nog niks negatiefs ondekt!

Geweldige producten, prachtig en ook milieu vriendelijk verpakt! Kortom top!

Ik wil nooit meer anders

Mijn huid is nog nooit zo rustig geweest.

Mijn huid: goed, beter, best!!

Deze producten zijn de enige “luxe” aankopen die ik al jaren doe. Dan maar geen dure kleding, maar op het kleedje voor mijn huid bespaar ik niet. In het begin nog wel eens een uitstapje naar goedkopere producten maar het resultaat daarvan: alleen maar spijt!

Fijn product en snelle levering.

Fijn product en snelle levering. Heb vertrouwen in de producten. Prima uitleg hoe het product te gebruiken.

Heel handig voor de vakantie

Lekker groot en smeert goed!

Prijzig maar erg goed

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huis veel rustiger en stabieler dan daarvoor. Terwijl ik toen ook altijd goede producten van dure merken gebruikte. Altijd leek het in het begin goed te gaan maar na een tijdje toch een onrustige huid. Nu al een hele tijd niet meer! Superfijn! Fijne duidelijke site, goede helpdesk bij vragen.

Prima.

Zeer snelle levering van mijn cadeaubon.

Mooie doos, maar onnodig voor kleine tester

Snelle levering en verzorgd verstuurd.

De beste producten!

Ik heb verschillende zonnecream geprobeerd of ze vet zijn of te wit en kreeg ik toch vlekken op mijn gezicht. Het is bijna 4 jaar dat ik van suncare 30 gebruik en ik dik tevreden ben.

Weer eeen heerlijke verse fles moisterizer

Al jaren niets anders, soms een uitstapje maar weer content als de vertrouwde fles er weer staat. Alles in 1 geen gedoe met dag nachten oogcreme. Voor mij de beste. Goede prijs kwaliteit.

Hele fijne producten!

De Ik gebruik het 5-stappenplan en de foundation en het bevalt heel goed! De producten voelen heel fijn op mijn huid. Binnenkort wil ik andere make-up. Producten gaan proberen. Ook de verpakkingen zijn ideaal, heel praktisch in de ‘flesjes’ en het staat ook nog leuk in de badkamer. Echt een aanrader!

Top product en snelle verzending!

Het bestellen ging makkelijk en werd ook snel verzonden en geleverd. Dit is het eerste product dat ik heb besteld, maar er gaan er vast meerdere volgen.

Helemaal top!

Gebruik nu de basisproducten een paar jaar, en ik kan niet anders zeggen dat het echt super goed is voor mijn huid. Ook geruststellend dat er extra producten zijn voor als t even extra nodig is zoals de repair en serums. Het is echt het geld waard. Veel smeren hoeft niet, tis super effectief.

Als dagcrème heel fijn

Wel jammer dat het pompje nog wel eens hapert, maar bij navraag bij u hoe nu verder toch wel weer een werkend pompje!

Beste skincare van NL en beste zonnebrand

Eindelijk een cosmetica winkel die zich op ingrediënten stort. Fijn om te weten dat er over na is gedacht.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA