Fijne combinatie van gericht advies en passende producten
Mijn eerste kennismaking met Jetske Ultee bestond uit het bekijken van de website en de gratis huidscan die ik zelf kon invullen. Het productadvies dat daaruit voortkwam, besloot ik uit te proberen. De mogelijkheid om de producten weer terug te kunnen sturen, gaf me vertrouwen.
Echter, de routine beviel me uitstekend. Ik startte in de tijd van lockdowns, waardoor een huidadvies in het Skincare centrum niet ingepland kon worden. Begin dit jaar was er een mogelijkheid om dit wel te doen. Amber bracht mijn huidconditie in kaart tijdens een prettig consult. Het fijne hieraan is, dat de geadviseerde producten nog dezelfde zijn als de routine die ik al zelf samengesteld had! Dit voelde voor mij bevestigend. Daarnaast kreeg ik extra tips op het gebied van voeding, supplementen en zelfs shampoo, passend bij mijn situatie.
Al met al ben ik heel tevreden over de complementaire service. De wetenschappelijke onderbouwing en vele informatieve blogs lees ik met plezier. Op deze manier doe ik het maximale dat binnen mijn bereik ligt om mijn huid in een goede conditie te houden.