Het irriteerde

Ben gewend aan Lancaster, maar wilde eens wat anders. Na het insmeren prikte het gelijk. Weer snel terug naar Lancaster.

Heel erg goed.

Eind maart gestart met het 5 stappenplan. Nu drie maanden later voelt mijn huid zachter en is gladder. Ben m.n. zeer enthousiast over de moisterizer.

Mooi merk met een overzichtelijke lijn producten

Kortgeleden voor het eerst een serie producten besteld. De mooie, overzichtelijke website werkte erg fijn bij het maken van een keuze. De producten gebruik ik dus nog maar kort, maar bevallen tot nu toe prima. Waar ik bij aankomst van het pakketje wel een beetje van schrok, is dat de producten in de doos bedolven zaten onder een grote hoeveelheid staafjes van een soort piepschuim, die naar mijn idee erg belastend zijn voor het milieu. Inmiddels heb ik van het team van Jetske Ultee bericht gekregen dat de 'opvulchips' gemaakt zijn van composteerbaar biomaïs. Ik heb het uitgeprobeerd en de chips lossen op/breken af in contact met water. Heel erg goed dus!!! Ik ben helemaal gerustgesteld :)

Super produkten, en hoe mijn huid is opgeknapt !!!!

snelle bezorging en vooral de producten die zijn gewoon top een aanrader, en meld je vooral aan voor de nieuws brieven, daar staat heel veel info in waar je wat aan hebt.

Erg fijn en kalmerend zonnebrand

Altijd last van roodheid jeuk en pukkels/bultjes bij het gebruik van zonnebrand. Mijn dochter van 4 ook maar bij gebruik van deze zonnebrand is dat totaal niet meer aan de hand. Werkt zelfs kalmerend voor de rode huid. Smeert goed uit zonder een plakkerig laagje achter te laten. Ik ben ontzettend blij dit ontdekt te hebben.

Na jaren zoeken en proberen, eindelijk ergens bij kunnen blijven is zooo fijn!

Na jaren van zoeken en proberen, kan ik nu eindelijk ergens blijven. Ik weet dat het werkt, ik weet waar ik moet zijn voor advies en het is echt elke euro waard. De verpakking is fijn, snelle levertijd en goede klantenservice. En alle producten staan ook nog eens heel mooi op mijn badkamer meubel, haha!

Top product

I like the products my face since I started using the cream has improved and glowing.

Suncover 30 is ideaal

Normaal gesproken probeer ik fysieke zonnebrand cremes te gebruiken maar deze bevat geen schadelijke of irriterende stoffen ook al is die chemisch. Ben van plan om 1L te halen. En ook is die een goeie als cadeau! Hopelijk maakt dr. Jetske suncover spf 50.

Fijne zonnebrand

Altijd hoge kwaliteit producten

Snelle service, leuke verpakkingen.

Eindelijk mijn vaste merk gevonden

Na 30 jaar stoeien met een gevoelige huid, rode bultjes en schilfertjes eindelijk mijn vaste merk gevonden. Ik gebruik de hele lijn. Van zonnebrand tot vitamine A crème en bodylotion voor mijn baby. De bezorging gaat altijd goed. 1x was een flesje kapot geleverd en deed de pomp van de moisturizer het niet. Dezelfde week kreeg ik een vervanger thuisbezorgd. Dus zowel kwaliteit als klantenservice zijn een 10! Het is duurder dan Paula’s choice, maar ik bestel graag permanent bij een Nederlands bedrijf met zulke goede service.

Keigoede zonnecreme,ik gebruik deze al enkele jaren voor heel men gezin trouwens!

Geweldig!

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee nu al een tijdje en ik ben er zeer tevreden over. Normaal gesproken wisselde ik nog wel eens van moisterizer of foundation, maar daar heb ik nu helemaal geen behoefte aan. Zelfs voor mijn dochter, die soms wat eczeemplekjes heeft, is de rescuecreme een uitkomst. De zonnebrandproducten gebruik ik standaard. Fijne grote pot. Daar kom je zomers een eind mee.

Heel goed!

Erg tevreden met het product en daarom al meerdere keren besteld. De crème smeert goed uit, trekt snel in en heeft een handige verpakking.

Eindelijk kan ik veilig en zonder allergieën m'n gezicht wassen.

Een verademing, de cleansing van Ultee. Een schoon maar niet geïrriteerd gezicht.

Hele fijne producten!

Smeert fijn, geen witte waas en de 1e zonnebrandcrème waar ik in mijn gezicht totaal niet allergisch op reageer!!! Heel blij mee!!! Grote fles met pompje ideaal! Niet volledig vlekvrij qua kleding maar dat vind je nergens dus die kan ik eigenlijk niet meetellen als minpunt

Hele fijne concealer

De concealer dekt goed af en droogt de puistjes uit.

ik zie nog geen significant verschil

Enige dat ik waarneem is dat de aangetaste huid zachter is. Maar vlekken oneffenheden blijven...

Goede zonnebrandcrème

Goede ervaring mee, ik bestel ieder jaar weer een nieuwe fles.

Fijne producten die

Sinds bijna 5 jaar gebruik producten van Jetske Ultee. Na veel andere merken gebruikt te hebben, staan deze bij mij al 5 jaar op nummer 1. Heel soms wil ik nog iets anders proberen, maar ik kom toch altijd weer bij Jetske terug.

Goed smeerbaar en voor gevoelige huid

Fijne handige verpakking, niet plakkerig en beschermt. Geen huisuitslag. Snelle levering in 1 dag!

Snel bezorgd, goed ingepakt, leuke kaart erbij!

Ik bestel graag bij Jetske, omdat het snel komt en met zorg is ingepakt. De producten zijn top en je krijgt er een leuke ansichtkaart bij.

Mooi product!

Smeert mooi, voelt goed aan, werkt perfect.

Beste foundation ooit. Op advies van mijn dochter aangeschaft. Zij gebruikt alle producten afgestemd op haar huid. Als mijn huidige producten op zijn ga ik dat ook doen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA